Min humor!

Den som inte tycker det här är roligt har ingen humor! ;)
 

Kommentarer
Postat av: felicia

Hej! jag har just nu en tävling på min blogg där du kan vinna ett iphoneskal som du själv får designa! kanske ett skal till dig själv eller någon du känner som du vill ge bort till? det är jättelätt at vara med, du kan kolla in tävlingen här: http://feliciaknutsson.webblogg.se/2012/october/tavling-vinn-egendesignat-iphoneskal.html.:-)

Svar: Har ej iphone. :P
Jenny

2012-10-15 @ 20:27:30
URL: http://feliciaknutsson.webblogg.se
Postat av: agneslithner

hahahah!
har du haft en bra dag? :D

2012-10-16 @ 16:43:21
URL: http://lithners.devote.se
Postat av: Anna

Pjuh! Då har jag humor med andra ord, som tycker om det här :)

Svar: Ja, mina vänner också. Jag kollade väl ibland så, något avsnitt då och då, men det var inget jag följde. Samma med Buffy, och nu älskar jag dem båda :) Åh, vad tycker du om SoA då? Jag älskar den.. Har du någon favorit ännu?

Ja, rosa går alltid hem. Nästan! ;) Såg naglarna i inlägget under, mycket rosa och mycket snyggt!

Nu vill jag ju inget hellre än att gå hemma igen, frisk som man är. Men det är bara att bita ihop, imorgon är det onsdag och sen är det snart helg. Eller något i den stilen :)

De hade ju varit en bättre idé isf, åka någon vardag. Men så tänker säkert alla sen ändå så är man där och trängs igen :) Hade dock varit skönt att få fixat lite pynt och klappar inför jul!

Det håller jag med om - hösten är som finast när färgerna är kvar på träden, när luften är klar och när höstsolen är som bäst :)

Låter som du hade en bra (förra) vecka :) Min helg var ganska lugn, den blev lite film med vänner och hemmakväll själv. Vad hittade du på? Kramar

2012-10-16 @ 16:44:10
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Katana

Haha :D Tur det visade sig att jag har humor.

Ja vi har nog alla haft våra små förälskelser. Jo det var verkligen en superskräll. Tyskland rankas ju som de 2:e bästa landslaget i världen, så att vi spelade oavgjort var riktigt sjukt.

Jag arbetar inom social.psykiatrin.

2012-10-17 @ 13:59:52
URL: http://annakatana.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...