Perversiteter!

Min helg har nog varit oslagbar vad gäller dumma påhitt. Jag tror det har slagit någon form av rekord, om någon nu håller koll på detta!

Helgen började normalt. Jag åkte till J på fredag kväll efter att ha varit och storhandlat med mamma. J's mamma började dock reta mig redan då, eftersom hon hade sett mig på CityGross, vandrande som en zombie bakom min mamma medan hon handlade. Jag hade inte ens märkt att de var där. :/

På lördagen var det släktkalas hos J och J's syster hade fått reda på att det var erotikmässa... på det minst erotiska ställe man kan tänka sig... Rasta i Klevshult! Men hon var inställd på att åka dit så när alla kusiner, morbröder, farmodrar och onklar åkt hem satte vi oss i en svinkall bil och for ut till Klevshult. Kvällen blev precis så pinsam som jag trodde den skulle bli. Inte nog med att man var där med sin kille och HANS SYSTER, dessutom hade mitt EX varit med och arrangerat hela grejen, och flera av grabbarna som jag spelar poker med var där och jobbade! Men, det slutar inte där, oh nej... På grund av dåligt planerande och annonserande från Rastas sida så var det typ bara vi fyra, tanten som sålde sexleksaker och ett äldre par på ca 55+. När vi väl blev tvingade till visningsbordet så stod det äldre paret och inflikade att de minsann redan hade de flesta av alla dessa grejer och började dessutom ge recensioner för hur bra de fungerade! Jag visste knappt vad hälften av sakerna skulle användas till och jag blev inte direkt sugen!


Och mina vänner... det slutar inte där heller! Mitt i alltihop kom det in en väldigt skrynklig man som gjorde mig tvärsäker på att zombie-apocalypsen inträffat, i sällskap med sin lika skrynkliga fru och deras käcka skötare. Det är inte varje dag man träffar på folk som faktiskt kunde upplevt båda världskrigen! De ställde sig iallafall vid visningsbordet och tittade lite och skötaren säger glatt att de kära russinen, förlåt... de äkta makarna, skulle vilja ha något att piffa upp sexlivet med. Världens högsta och längsta suck hördes då från fru Russin och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta vid det laget. Det var nog lika pinsamt för alla inblandade tror jag.

Mitt ex kom iallafall fram och sa att vi fick ta av tacobuffén om vi ville, utan att betala eftersom ingen kommit. Tacobuffén serverades precis mittemot visningsbordet och det räckte med att ta en titt på den rivna osten och på det gamla paret som började fingra på en limegrön dildo i form av en mullvad för att jag snällt skulle avböja med ursäkten om att jag inte var hungrig. Det var nästan så att vi alla drog en lättnadens suck när vi fick veta att någons bil inte startade utanför. Det var folkrusning på dörren. Tänk att folk är så hjälpsamma. Att vi trotsar 10 minusgrader för att stå 6 pers och koppla startkablar. Mitt hedesvärda uppdrag bestod av att hålla plastkassen som startkablarna legat i. Jag är nöjd med min insats.

Efter en megakall åktur hem så bestämde vi oss för att glömma den kvällen med att spela lite Rockband på Ps3. Inte det lättaste när fingrarna stelnat i en position som gör det omöjligt att spela ackorden på basen. Nästa gång jag ska på erotikmässa så ska det vara i en stad med minst 100 000 invånare och där jag inte känner en käft!


It's happening again!

Ibland vaknar man på grund av en konstig eller äcklig dröm och man bara känner att man måste dela med sig av den så att man inte glömmer den. 8 känns ju också som en udda tid att vakna på bara för att skriva ner en dröm i en blogg, när man trots allt inte somnade förrän 6 på morgonen. Men den här drömmen var precis så speciell. 

Jag drömde nämligen att jag sov hemma hos J, den enda natten på hela helgen som jag inte gör det. :/ I min dröm så satt jag ensam vid hans dator eftersom han var och tränade och då hörde jag konstiga guppande ljud utanför sovrumsdörren. Jag smyger ut och ser att hela akvariet som står i vardagsrummet lyser blått. När jag tittar in i akvariet ser jag små dykare som simmar med malarna. Tänk dig hur det ser ut när dokumentärfilmare är nere i haven och simmar med valar. Precis så var det fast i akvariet. Då hörde jag plötsligt hur det small till ovanför huvudet på mig och när jag tittade så såg jag små, små piratskepp som seglade på ytan till akvariet. Piraterna var tydligen i strid över neontetrorna. En neontetra var värd flera tusen miniatyrdollar. Fråga mig inte hur jag visste detta, jag bara visste. Snacka om guldfisk!

Mig verkade inte lilliputt-piraterna bry sig om speciellt mycket iallafall. Som den jätte jag var borde jag väl vara värd i allafall tio miniatyrdollar? Även om jag inte lyser i rött och blått? Men men, jag fortsatte att titta på de små piraterna som sköt kryddpepparkorn med kanoner gjorda av svarta sugrör och sen kom J tillbaka från träningen och undrade varför jag stod och glodde på fiskarna. När jag försökte visa honom dykarna och piratmännen var de som bortblåsta!! Jag blev förbryllad och J trodde jag fått ett nervöst sammanbrott och gick och duschade. Medan jag står där och kliar mig i huvudet så börjar jag höra tjatter ifrån den stora benjaminfikusen på golvet och ser hur små exotiska fåglar flyger runt den och sen även runt mitt huvud, som flugor! Jag skriker på J som kommer flygandes ut ur badrummet och vips är fåglarna borta igen. J suckar och säger att det är för att jag har fåglar på hjärnan, sen drar han in mig i badrummet så jag får se mig själv i spegeln och jo minsann han har rätt. I pannan har någon ritat tre små knallblåa papegojor. 

Sen vaknade jag upp och insåg att det kanske är dags att skaffa hjälp för dessa drömmar kan inte vara riktigt normala... eller? 

blåa fåglar på hjärnan
"There's a room in my head" copyright: Mike Altman
 


Mother Nature's a B.I.T.C.H

Läste en artikel idag om en undersökning som gjorts i Taiwan om hur hjärnaktivitet förändras under smärta. Sedan tidigare var det visst känt att förändringar sker i hjärnan under långvarig smärta. Denna undersökning hade tydligen gett bevis för att hjärnan förändras även under kortvarig smärta. "Försökskaninerna" hade i studien främst bestått av unga tjejer med mensvärk.

Så för att göra en lång och rätt tråkig artikel kort så visar det sig att tjejer med kraftig mensvärk inte bara får förändringar i hjärnan, utan även får ökad känslighet för smärta!!! Vad är det liksom? Snacka om att sparka på den som redan ligger ner. :P Världen är allt bra orättvis.

Pain is a bitch

Så killar, skyll ni på att det gör jävligt ont om man sparkar er mellan benen. Om inte ni råkar ut för det här konstant i en veckas tid varje månad mellan åldrarna 10 och 60 så har ni inte mycket att komma med, hahaha.


RSS 2.0