Dumma mig!

Vad är det värsta man kan göra om man ska in på sjukhuset och behandlas för något?

Svar: Man läser på internet om det! Då får man höra skräckhistorierna först!

Gravid!

HAHAHA nej det är jag inte! **Lurade!!**Men det känns så! Och nu har jag äntligen fått reda på varför! 

Jag ringde läkaren i måndags och förklarade att jag varit sjuk i två månader plus säkert lite till och fick tid redan dagen efter. Tänka sig! Så i tisdags var jag inne hos läkaren som klämde på min stackars mage så det gjorde riktigt ont och då frågar han mig om jag är helt säker på att jag inte är gravid för min livmoder är så stor att den ligger längs med naveln och så stor är den oftast bara om man är gravid i ungefär vecka 16!! :O Jag fick lite panik men nej jag var tvärsäker på att jag inte var det och ett litet prov senare så kunde jag ge läkaren en näsknäpp för det var jag minsann inte!! Vilket jag visste hela tiden!! 

Men tydligen blev det då väldigt bråttom så de bokade in mig på kvinnokliniken och vanliga läkarmottagningen i Värnamo redan dagen efter. Som tur var hittade de problemet nästan direkt. Jag har lite cystor och blåsor på livmoder och sånt och troligtvis har jag haft det i flera år... säkert upp mot 10-12 år, vilket även skulle förklara alla andra problem som jag haft. (Tänker inte gå in på djupare detaljer vad gäller det.) Därför är allt förstorat och svullet och lite inflammerat och på grund av att jag inte har någon aptit och inte kan äta så bra så ville de ta hand om allt så fort som möjligt.

Evil nurse
Även om det inte såg ut så, så var faktiskt sköterskorna på
Värnamo KK väldigt snälla och blodprovet var inte alls
så farligt, även om jag tyckte de tog väldigt mycket och jag tyckte
även det var konstigt att de tog ut det i köket och inte till labbet.


Dagen efter, alltså på onsdagen fick jag komma tillbaka och prata med en kurator om detta. Nej, oroa er inte, jag ska inte dö, cystor och sådant är helt ofarliga! Men på tisdag ska jag genomgå en liten procedur och på torsdag ska jag genomföra vad jag kallar en operation, fast jag ska inte skäras upp eller något sådant. Kuratorn ville bara prata om lite förändringar som kommer ske efteråt som jag inte kommer vara van vid, inte mer än så. :) Och på torsdag får jag ligga kvar på sjukhuset, men har jag tur blir det bara 5-6 timmar, har jag riktig otur får jag ligga kvar över natten men eftersom jag är frisk annars borde jag inte behöva det. Och isåfall får jag eget rum med TV fick jag veta. YES!! 

Jag hatar verkligen sjukhus men efter två veckors intensivt rännande i Gnosjö och Värnamo så börjar jag bli lite avtrubbad och van vid det. Och jag har haft tur som haft snälla läkare som förstått att mig kan man faktiskt skämta med. Sköterskan på kvinnokliniken sa bland annat att min mage varit svullen så länge att när den går ner kommer jag bli förvånad över hur smal jag egentligen är och det kommer kännas som att jag genomgått en helt smärtfri fettsugning istället vilket fick mig att skratta. Och Jonne har mobbat mig och sagt att jag ska på tjockisoperation. Tack för den! xD 

Ni som läsare är väldigt välkomna att skicka choklad till mig. Gillar choklad med nötter och nougat men en paradisask är aldrig fel! :D

      

Någon som ser det?

Jag uppdaterade min blogg med ett jättelångt inlägg om hela den här armageddonhistorien och jordens undergång som skulle skett igår och enligt min användarprofil är det publicerat. Men när jag går in och kollar min blogg så är inlägget puts väck! Och att uppdatera sidan hjälper inte heller.

Ser ni inlägget? Känns inte super att behöva lägga upp det igen med tanke på att det var skrivet innan jordens eventuella undergång men vill gärna veta om det bara är min användarsida som är konstig eller om inlägget faktiskt försvann ut i cyberrymden! 

Tacksam om ni kommenterar om detta så jag får veta!
    


EDIT!!!


Tar tillbaka ovanstående! Ca 4 timmar efter detta inlägg kollade jag min blogg och även jag såg mitt gamla inlägg om domedagen. Tycker fortfarande det är lite lustigt att det bara kunde vara försvunnet så länge men huvudsaken är att det är tillbaka. Bjuder på en random bild från bildarkivet så länge! Kramar på er!


Obey the signs!!

Favoritaffären i Southend-on-Sea, England. Öppet 24/7! :D
The end has come!

Jajamen, nu ska tydligen jorden gå under... igen!

Domedagsprofeten den här gången är Harold Camping, 89, från Oakland i USA. Han har genom matematik räknat ut att domedagen ska ske nu på lördag, 21 maj 2011 genom att, som alla kristna galningar, studera siffror i Bibeln. Enligt Harold ska jorden gå under 7000 år efter att Noak gav sig ut och seglade med arken... Det faktum att det inte står något datum i Bibeln när Noak seglade hade han visst också en förklaring till. Siffran 5 står för försoning, siffran 10 är fullkomlighet och siffran 17 är himlen. Men vart sjutton fick han det ifrån då?!  I vilket fall som helst menade Harold att om man tar försoning och multiplicerar det med fullkomlighet och sedan multiplicerar det med himlen i kvadrat får man siffran 722 500 vilket skulle vara antalet dagar sen Jesus korsfästes... på lördag då alltså.


Ehh... ursäkta?!  För det första, hur kommer man fram till att det skulle vara någon form av bevis för att jorden går under?? Och 722 500 är ju en helt random siffra! Den har ju ingen religiös betydelse eller någonting. Hade det var 3 333 333 dagar hade jag kanske tyckt det var lite läbbigt men 722 500?? Jag kan ta Bibeln och slå upp en sida, skriva upp de tre första siffrorna jag ser och sen räkna ihop dem på alla möjliga sätt och sen skulle jag alltså hitta en siffra som skulle kunna vara ett framtida datum för jordens undergång?! Jag menar Harold själv var ju tvungen att multiplicera en av siffrorna i kvadrat men inte de andra två för att det skulle bli "rätt". Tar man siffrorna 17-10-5  kan man väl lika gärna anta att det betyder 5 oktober 2017? På vilket sätt är Harolds uträkningar logiska?!  Nej du Harold Camping, din glaning! Om jorden nu skulle gå under på lördag så stort grattis! Säger det i förväg eftersom vi efteråt kommer vara döda.  


Harold Camping har tydligen även meddelat en profetia en gång förut. Då räknade han ut att jorden skulle gå under den 6 september 1994. Han fick till och med ett dussintal anhängare som stod tillsammans i sina finaste kläder och tittade mot himlen i väntan på Jesus. Och när jorden inte gick under sa Harold sonika att han kanske hade räknat fel. NÄHÄ!!!! Så Harold tog en miniräknare och ägnade tio år åt att räkna fram det nya datumet, på lördag. 10 år!! Tog det 10 år att komma fram till något så löjligt?! Å andra sidan vad kan man förvänta sig av en man vars största hobby i vanliga fall är att jaga tvättbjörnar?


Sen undrar jag en sak.... hur blir man egentligen en domedagsprofet? Kan man bara gissa ett datum och basunera ut det i media eller måste man ha någon utbildning? Tell me!

END


Slutligen, ytterligare några profeter och profetior som FAILADE! 

*På 90-talet hävdade ukrainskan Maria Devi Khristos att jorden skulle gå under den 10 november 1993. Det gjorde den inte...

*Runt millennieskiftet fanns en allmän domedagshysteri även kallat Y2K som innebar att jorden skulle gå under på grund av vårat datorstyrda samhälle. Jag kan ju säga så här... När min förra dator pajade så stod lägenheten kvar... Tror nog jorden klarar av lite datorkrasch faktiskt.

*Enligt filmserien ”Terminator” skulle jorden gått under 21 april 2011, vad är det med siffran 21 och år 2011 egentligen?

*I mars trodde flera domedagsprofeter att en supermåne skulle förstöra jorden. Jag såg den inte ens....

*Enligt mayakalendern kan domedagen inträffa nästa år, 2012, enbart för att Mayaindianernas kalender tar slut då.... Min kalender tar slut 31 december varje år inte sjutton har jorden gått under för det....

Ja ja, vad som händer får vi väl helt enkelt vänta och se. Om jorden går under någon gång den senaste framtiden så får man väl vara glad för att det inte längre kommer vara värt att ångra någonting man gjort eller inte gjort. För det kommer inte göra någon skillnad. :)


Stackars bortglömda blogg...

Ja jag ger med mig. Jag mår inte så dåligt längre att jag inte skulle kunna blogga och visst har det väl hänt tillräckligt med saker för att jag skulle kunna fått ihop både ett eller typ tio inlägg. Men jag har inte haft någon motivation till att logga in och faktiskt skriva någonting. Sen har min mentor inte pushat mig att skriva heller. (för att skylla ifrån mig lagom mycket).  Ändå har jag varit duktig och fotograferat det som händer runt omkring mig. Ja ja, dags för nya friska tag nu då.

Jag funderade kring en sak häromdagen... Något så otroligt tråkigt som vädret, men vad sjutton är det som hänt egentligen? De senaste två åren har maj varit den månad som varit absolut finast med upp till 30 grader nästan varje dag. Men så blev det 2011! Det är minusgrader vissa nätter trots att vi snart är inne i juni! Jag kan då inte komma ihåg att det varit så något år förut! Kan ni?! Är det inte ovanligt kallt på nätterna för att vara maj? Min termometer visar -1 as we speak! Får vi inte en varm sommar nu så kommer jag emigrera till ett land där temperaturen aldrig understiger 15 grader ens mitt i vintern!  


RSS 2.0