Nail Art Challenge 22: Inspired by flags

Denna vecka dedikerar jag min design till min kära farbror Steven.
 
My thoughts and wishes are with you and our family.
I am  putting all my hope in the thought that
you will make it through this and get well soon.
Love you!
 
 
 
 

Livets goda stunder

Trotsar regnet och drar ner mig ner mot centrum för en fika och pratstund med Ricard. Bra att få skingra tankarna ett litet tag.
 

Challenge!

Jag blev bloggutmanad av finaste Rinki att svara på dessa följande frågor och sen ska jag utmana 11 andra bloggare att göra utmaningen själva. :)
 
****************************
 
Vad hette din första kärlek?
Min första pojkvän var en kille vid namn Henri på dagistiden. Enligt mina föräldrar iallafall, då vi vägrade att åka ifrån varandra när vi skulle hämtas på eftermiddagarna. Första riktiga pojkvännen hette dock Andreas och det var på högstadiet någon gång.
 
Baren eller Dansgolvet?
Jag är inget fan att dansa även om det kan vara kul det med, men nä, jag står nog hellre och beställer i baren. :)
 
Vad drömmer du om?
Utöver det självklara som jämställdhet, fred på jorden och några miljoner på banken så är min högsta dröm just nu faktiskt något så enkelt som att allt bara ska ordna sig! Det behöver inte vara perfekt, men jag vill vara tillfreds med livet.
 
Vad är du rädd för?
Det jag är mest rädd för är att något ska hända någon jag bryr mig om. Det är inget jag går runt och oroar mig för konstant, men det är nog det som jag är absolut mest rädd för.
 
Favoritfärg?
Min absoluta favoritfärg är så jäkla svårförklarad. Inte rosa, inte lila utan någonstans därmittemellan fast gansak mycket rött i. >.< Hahaha, en typ av magenta kan man kalla det men den får inte vara chocklysande! Svart funkar alltid annars! Rosa och lila gillar jag med, men det beror helt på nyans och vid vilket tillfälle eller vad det är för föremål. Turkos är en förbannat härlig färg också.
 
Din bästa vän?
Jag har inte bara en bästa vän, utan jag har så många som jag räknar som mina nära och kära. Det säger jag inte bara för att vara diplomatisk eller för att det ska bli orättvist om någon inte nämns utan det är faktiskt så! Sen kan man väl säga att min älskling även är min bästa vän eftersom vi ändå delar något mer än bara vänskap. <3 Ska jag räkna upp mina närmaste? Ok.Mina föräldrar (är även mina vänner), Wille (min bror), Najri, Katta, Sara, Ricard, Fidde, Philip, Lobby och Kim! Dessa är nog de som står mig absolut närmast, men jag har fler i mitt liv som är viktiga och som jag skulle vilja stå närmare. Rinki nämnde mig i sitt inlägg så då gör jag det också för hon har blivit en ovärderlig del av mitt liv, även om vi inte träffats än. <3
 
Något du är stolt över?
Jag är stolt över att jag vågar stå för vem jag är och vad jag tycker och tänker. Jag är stolt över att jag inte låtit folk eller händelser bryta ner mig och jag är verkligen stolt över att jag vågat ta beslut som är positiva för mig, oavsett vad andra tycker eller tänker om det.
 
Ditt favoritplagg?
Det beror helt och hållet på humör och tillfälle! Mina lila/tigerrandiga hoodie från New Yorker är en tröja jag gärna bor i för tillfället, oavsett om jag ska vara hemma eller om jag ska göra något lite roligare. :) Annars är alla mina Converse-dojor mina favoriter.
 
Hur många skor har du egentligen som är för små? 
Inte ett enda par! Jag har små fötter och köper oftast för stora skor så att jag får plats med minst 2 par strumpor!!
 
Vad ger du dig själv för titel?
Übernörd extraordinair!
 
Det var den det. Men nu kommer det jobbiga att utmana andra i bloggvärlden och jag tror faktiskt jag hopar den delen! För det första hade redan Rinki utmanat några av de bloggkontakter jag har och de som finns kvar är så få att jag inte får ihop 11. Jag får ihop 3 varav ingen av dem är speciellt aktiva med sina bloggar längre. Jag gör som så att alla som ramlar in här och som har en egen blogg är utmanade att köra denna challenge!! :D

Mys på altanen!

Idag har jag börjat min dag med att packa ner film, en väldig massa film! Älsklingen har nämligen över 2 hyllor fulla med DVD-filmer som ska packas ner. Jag har även fixat tvätt, dammat av hyllor och städat köket så noggrannt att det blänker! Så nu har jag tagit en paus, tittat på min dagliga dos McLeods döttrar och bosatt mig ute på altanen för att jobba lite med Wikipedia. Kaffet i högsta hugg, en mysig utsikt och man hör åskan som långsamt kommer inrullandes. Mysigare än så här kan det inte bli när man får sitta hemma själv medan älsklingen jobbar.
 
 
Min "arbetsplats" för tillfället!
 
Jag ska gå runt och fota i trädgården någon dag och visa er här på bloggen, för den är underbart härlig!

Midsommar!

Ja, jag vet att jag är urdålig på att uppdatera bloggen när det faktiskt händer något, men som vanligt gick det inte att mobilblogga så min uppdatering har fått vänta tills idag. Jag har inte alls prioriterat bloggen denna helg. :)
 
Iallafall, midsommar firade jag och älsklingen genom att åka ner till hans före detta klasskamrat Mia i Skottorp. Ett sjukt mysigt hus mitt ute på landsbygden med hästar precis utanför fönstret. Trots att Halmstad är den stad som låg närmast så ligger faktiskt Skottorp i Skåne, fast väldigt nära gränsen. :) Förutom jag var det bara vänner från Jonnes hälsocoachlinje som var där men det var trevligt att träffa dem lite mer också och de är väldigt schyssta människor!  
 
 
Ingen sillför mig men däremot lilafärgade violshots!
 
David och Ludde uppskattade inte riktigt Sambucan
 
Ett steg utanför trädgården så hade vi denna mysiga utsikt!
 
Det regnade hela dagen, men runt halv 9 klarnade det upp och då fyllde vi "poolen" med uppvärmt vatten och tog ett dopp. Eller ja, inte jag då, för jag hade inte med mig mina badkläder. >.<
 
Det var iallafall en otroligt trevlig midsommar med Hälsocoacherna. <3

IKEA och roadtrip till Norrahammar

 
Jajamen, idag är det lika fullt upp igen, men idag ska jag inte sälja möbler, utan jag ska köpa! Älsklingen kommer hem om en kvart och då drar vi iväg till Jönköping för att gå lite på IKEA och köpa på oss lite av alla saker vi behöver. Sen får man ju inte glömma bort köttbullar med potatis, brunsås och lingonsylt! Nästan viktigast av allt! Det och kaffe med kanelbulle!
 
Efter Ikea ska vi dra vidare till Norrahammar för att träffa Fidde och se hans lägenhet. Jag vill egentligen säga nya lägenhet men han har bott där ett bra tag, vi har bara inte fått tummarna ur för att hälsa på honom än! Ska bli spännande att höra mer om hur det gått för honom. Han har varit iväg och deltagit i SM i segelflygningen. Spännande!
 
Får se om det blir någon mer uppdatering under kvällen men jag tvivlar på det. Det är om det plötsligt går att mobilblogga igen.
 
Oh, just det ja, höll på att glömma. Loppisen gick kanon igår och det verkar som att nästan ALLT blev sålt och jag fick väldigt bra gensvar via Facebook från de som varit där och fyndat! Bäst!
 
 

Nail Art Challenge 21: Inspired by Black & White

Denna veckas challenge hade jag bestämt långt i förväg, mest för att jag velat prova på dem ett tag och sen för att det var det första som dök upp i mitt huvud när jag läste att det skulle vara en svart-vit design. Men, jag har stressat mig igenom målningen och inte alls kunnat lägga ner den tid jag velat på det eftersom jag haft fullt upp ända sedan förra veckan i stort sett. Så det blev inte alls så bra som jag kanske hade kunnat få till det annars.
 
Så här blev det iallafall:
 
 
Piano-naglar, musiknaglar, ja vad man nu vill kalla det. För en gångs skull är jag glad över att min kamera inte är så bra för då syns det inte lika mycket på bilderna hur kladdigt det egentligen är. Men å andra sidan så syns ju faktiskt inte heller de bra detaljerna. >.<
 
Jag tror jag ska göra om en liknande design någon gång när alla mina 50 veckor är slut. Dvs nästa år! Men då ska jag lägga mer tid på det och inte stressa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loppmarknad idag!

Det känns som att denna vecka kommer bli en av de mest aktivitetsfyllda jag har varit med om, och att jag inte alls haft tid till att blogga ordentligt, mer än de två inläggen om vad jag gjorde i helgen.
 
I måndags och igår har jag varit och simmat och sen har jag spenderat hela kvällarna med att hjälpa en vän att tömma ett hus. Vi har plockat, slängt, städat och rent ut sagt blivit förundrade över vad vi hittat. Det har varit en gammal väskfabrik i kontorsdelen av fastigheten tidigare så vi har hittat en hel låda full med bara lås och kedjor till portmonnäer, Vi har hittat över 3000 små speglar som troligtvis använts i väskorna och flera lådor med vanliga plastkammar. Galet vad man kan hitta.  
 
Vi har hittat så mycket fina, konstiga och roliga saker så nu har vi anordnat en loppmarknad till ikväll för att bli av med lite grejer. Det finns säkert någon som har större nytta av sakerna än vad vi har. Allt som blir över kommer skickas till Erikshjälpen. :) Är det någon som är i närheten av Värnamo så är ni välkomna på Loppis i huset mittemot Kvantum och Blomsterlandet. :)
 
 
 
 
 

Wild West!

Jag har fortfarande inte riktigt fått kläm på den nya designen på Blogg Esses plattform men nu verkar det fungera någorlunda iallafall. Så vi kör en uppdatering till från helgen. :)

I lördags åkte jag och älsklingen hem till min mor för att jag skulle packa ner lite mer grejer och för att ta en fika med min mamma. Efter fikan var min mamma desperat att få hitta på något så det blev ett spontanbesök på High Chaparall. Det tar ju bara 5 minuter att köra dit från min mamma och vi som bor i området får dessutom komma in gratis så det är inte ovanligt att man hamnar där på sommaren. :)
Minishettisar!! Ville så gärna ta med dem hem!


Indianbyn


Old Mexico. Så fort vi gick in där sprack molnen upp och det blev galet varmt ett tag!


En fin åsna! :D


Lucky Luke underhöll som vanligt.


Det gamla tåget som går från västernstaden till Old Mexico och tillbaka, Det åker man aldrig numera för man blir trött på att bli rånad.

Just denna helg var det dessutom Country Music Festival och man behövde biljett för att komma in på själva konsertområdet men det var livemusik lite överallt i parken och dessutom en marknad. Även om jag varit på High Chaparall varje sommar sen jag kunde gå i stort sett så är det ändå lite småkul att åka ut dit och titta. Det är något fascinerande med hur vuxna män blir barn på nytt så fort de kliver in i parken för då köper de sig en cowboyhatt och vissa går verkligen in i rollen som cowboy för en dag. Tur det kan vara så ibland, att folk kan släppa sina fasader och bara leka!


Studentfest!

I fredags var jag ju på studentfest här i Värnamo. Min älsklings kusin Albin tog studenten från Naturvetenskapliga programmet och var galet glad!

Och man kan ju inte annat än förundras. Albin fick nämligen Unga forskare-stipendiet för sitt projektarbete där han studerade en Exo-planet och en meteorit och mätte deras ljuskurvor. Han vann även en resa till Kina där han ska få ställa ut arbetet.

Jaja, jag har tyvärr har jag inga bilder från själva studentfesten, mitt batteri dog nämligen efter att jag tagit kort på studenterna när de åkte runt på sina flak och firade. Men ni ska få ta del av några av de bilder jag tog!

 
Maserati!! 

 
Albins flak, men han syns inte så tydligt, han hade nog för roligt!


Birgitta lekte rondellhund för att få en bra bild. :DOpel Speedster! Så cool!


Det gick ju inte missa frisörlinjens flak iallafall.


Albins gamla cykel blev ett alldeles speciellt studentåk! :DYou don't have to understand to show understandingJag tittade på ett program idag på Animal Planet där de visade folk som sagt upp sina jobb för att ge sig in i volontärarbete för att rädda djur. De levde panka och smutsiga och slet hårt medan folk "där hemma" skakade på huvudena och hoppades att allt bara var en fas. Det fick mig att fundera lite på hur lite människor faktiskt förstår om varandra. Vi har så lite förståelse för att man kan tycka och tänka olika om vad man vill få ut i livet.


Ett exempel är faktiskt en person som står mig ganska nära. Hon försöker ofta övertala mig att jag inte ska skaffa någon gård med hästar, eller hundar igen, för det är bättre att leva livet innan dess. Jag påstår däremot att det är så jag vill ha mitt liv. För henne är hund, hus och trädgårdsskötsel bara en massa jobb som hindrar en från något roligt, medan jag menar att det inte finns mycket som är roligare än att pyssla med djur, äga en hund och bygga upp mitt drömhem runt omkring mig. Skillnaden mellan oss två är att jag kan visa förståelse för att hon inte vill det, medan jag inte får någon förståelse tillbaka för att jag tycker annorlunda.


Man behöver inte alltid förstå varför någon väljer att göra något, men man kan fortfarande visa förståelse för att personen gör som den vill. Jag själv t ex förstår inte poängen med att följa mode slaviskt, men jag kan visa förståelse för att det finns de som tycker att sånt är kul. På samma sätt verkar det som att många inte förstår varför jag valde att bli arbetslös när arbetsmarknaden ser ut så som den gör, men det var mitt val och jag har mina anledningar, och då borde folk visa förståelse för det.


Man måste inte förstå varandras val för att kunna respektera dem.


JAAAA!!!!!!

Underbara England!! :D Ett steg närmare! 


Lite små struligt just nu!

Det verkar som att Blogg Esse håller på att ändra om hela konceptet helt totalt och så verkar det strula galet mycket just nu på grund av det! Jag kan inte godkänna de senaste kommentarerna, jag har ingen ordentlig redigerare och det är verkligen inget som fungerar som det ska för tillfället. Hoppas att det går snabbt att få igenom alla ändringar så det kan bli lite ordning på bloggen!

Vad händer i din stad, Värnamo med omnejd!

Blev så inspirerad av bästa Rinkis inlägg om vad som händer i hennes hemstad under sommaren att jag bara måste skriva ett eget inlägg om vad som händer i området. Om inte annat så är det för att jag själv faktiskt inte har en aning om vad som händer på hemmaplan. Eftersom jag själv bor 2 mil utanför Värnamo just nu och då Värnamo och allt runtomkring är så litet så tar jag Värnamo + omnejd så det faktiskt blir en lista av det! :D 

Juni

Swedish Paintball Championships 2012, 16-7 juni, Skillingaryd:
SM i paintball. http://www.paintballarena.se/

BILDKÄLLA


Country Music Festival 15-17 juni ute på High Chaparall.
Musikfestival med både svenska och internationella artister.

Skilling 500, 16 juni, Gislaved med omnejd: Deltävling i Rally-DM. http://www.ssmk.se/


Western Weekend! på High Chaparall 27 juni-1 juli. Sveriges fjärde största ridsportevenemang med westerntävlingarna Ranch Horse Classic! http://www.highchaparral.se/sv/event/western-weekend/

Ww _2011_askold
BILDKÄLLA


Vidöstern-Knatet 30 juni: En vandring på 55 km runt sjön Vidöstern. http://www.vidostern.com/Juli

Guidad vandring på Store Mosse 4 juli. Guidad vandring med Dan Damberg med mer information om ekosystemet ute på mossen.


BILDKÄLLA

PistolSM, 8 juli, Skillingaryd: SM i pistolskytte. www.pistolsm.se

Fladdermussafari 13:e juli, Store Mosse: Genomgång med fladdermusexperten Sofia Blank, korvgrillning och spaning efter fladdermöss på Svänö.

Drömrundan 21-22 juli, Värnamo: En vandring runt Värnamo för att inspireras av vackra trädgårdar, butiker och inredning. www.drömrundan.se

Bolmendagen 28 juli, Dannäs: Aktiviteter, loppis och hantverk, samt upplevelsecentrum vid skolan.  http://www.norrabolmen.se/index.php?p=bolmendagen


Slåttalördag 28 juli, Värnamo:

En av de större marknadshelgerna med knallare, tivoli, livemusik och loppis på Kyrktorget.


Augusti


SM i körning, 3-5 augusti, Vaggeryd: Sm i brukskörning med häst och vagn på Vaggeryds travbana. Även vagnsutställning, utställning av smådjur och hantverk, samt agility. http://www.jlkusk.com/nyheter.asp?id=94

BILDKÄLLA


Vidösternsimmet, 4 augusti, Osudden-Dörarp: Open Water-tävling på totalt 22 km, i etapper under 12 timmar.  www.vidosternsimmet.se

Ranch Tema Challenge, 10-12 augusti, High Chaparall: Mer westerntävlingar men för lag den här gången. Tävlingsplatsen ska bli en cowboy-camp med prärievagnar och en liten marknad, medan tävlingarna som består av 6 olika grenar pågår.
RTC-2-068
BILDKÄLLA

Flahults medeltidsvecka, 13-19 augusti, Flahults Lustgård: Medeltidsevenemang med marknad och andra aktiviteter.

Öreryd 750 år, 25 augusti, Öreryd: Öreryd fyller 750 och firar med bakluckeloppis, guidad tur runt byn, ponnyridning, motorutställning, historisk utställning och en rockkonster på kvällen.

 

Rusken runt-dagarna, 25-26 augusti, Sjön Rusken: Cykeltävling runt sjön Rusken med aktiviteter hela dagen runt sjön så som café, musikquiz och GPS-skattjakt.  Det är vad som händer under sommaren här i trakterna. Jag ska definitivt försöka se SM i körning och även Ranch Horse Classic och Ranch team challenge. När det väl händer något hästigt i trakten kan man inte missa det!


You've got mail!

Älsklingen har precis dragit iväg till jobbet så jag ska försöka fylla ut tiden med nyttigheter tills han kommer hem kl 23. McLeods döttrar fyller en fin lucka nu en timme framöver och sen ska jag måla hyllplan. Men sen då?

Då gick jag in på min mail och så här såg det ut:


Lotta Mejl


Jag har nog tillräckligt att göra ett bra tag framöver.  >.<   578 mail att gå igenom och 82 skräpmail på det! Yippie!

Vagabond

Då var det dags att förflytta sig ännu en gång. Om en kvart drar jag tillbaka till Värnamo och vet inte alls när jag ska tillbaka till Hillerstorp igen, kanske aldrig mer. Jo, jag kommer nog åka till Hillerstorp lite då och då för att hälsa på min kära mor. Och förvisso redan på fredag kväll för att packa ner mer saker. ^^ Ha ha, man kommer aldrig härifrån helt. 

Som sagt, nu börjar livet i kappsäcken ett tag tills lägenhetsnyckeln blir vår! 

God natt på er alla så länge!  


Nail Art Challenge 20: Inspired by summer

Sommar är ju den härligaste och bästa årstiden, men vädret har väl inte varit direkt inspirerande, i alla fall inte här i Småland. Försökte själv komma på vad som symboliserar sommaren för mig. Sol, jordgubbar, blommor, värme, bad och starka, sprakande färger. 

Men jag kände inte för att använda starka färger denna vecka efter förra veckans regnbågar utan ville ha något mer nedtonat. Sommaren för mig innebär bad och att åka till havet så därför gjorde jag en havsinspirerad design:


Sea Nails

Det syns dåligt på bilden men jag har graderat två olika blåa nyanser, en riktigt ljust gråblå och en kornblå på naglarna och sen klistrat fast dekaler på snäckor och sjöstjärnor. På tummarna klistrade jag fast guldiga delfiner.


Så här gjorde jag designen:

1. Måla hela nageln i en ljust blå nyans.

2. Ta en smink-svamp och dutta en liten fläck av det andra blåa nagellacket på ena kanten på svampen.

3. Dutta den mörkare blåa nyansen på halva nageln och minska på trycket där färgerna ska blanda sig.

4. Gör eventuellt om svampningen både med den ljusa och den mörkare blå tonen tills du får ett graderat resultat som du är nöjd med.

5. Ta lite klarlack och dutta på de ställen på naglarna där du vill sätta dina dekaler.

6. Klistra fast dekalerna och måla sedan över designen med ett topplack!

7. Klart!


Bra start på dagen... NOT!

Sen klockan halv 8 har jag spelat den värsta hårdrock och metal jag kan hitta på min dator på högsta volym! Varför jag är så elak mot mina grannar? Jo, för att mina "kära" grannar fått för sig att halv 8 är den bästa tiden på dygnet att påbörja bygget av sin nya altan under mitt sovrumsfönster med hjälp av en slagborr och en hammare! That's why!Depend Magnetic

Depend har följt trenden och släppt magnetiska nagellack. Detta är nagellack med en liten medföljande magnetring som man använder mot nagellacket innan det torkat så att man får ett coolt mönster i själva nagellacket!


BILDKÄLLA: Depend.se

Jag köpte själv ett magnetiskt nagellack i Ullared i lördags, nr 6006 som är längst till vänster, längst ner på bilden ovanför. De kostar 49 kr i vanliga fall, men bara 39 på Gekås. Men tyvärr försvann magneten någonstans från att jag la ner nagellacket i korgen tills jag kom hem, packade upp nagellacket och insåg att magneten var försvunnen. Oh well, då får jag ju försöka hitta dem igen och köpa en annan färg för att få magneten. Jag dör nog inte av att ha två. ;) 

Ska bli kul att testa detta nagellack iallafall! :D  


Livet i en kappsäckDe här veckorna framöver kommer att vara aningens speciella och jag kommer i stort sett leva i en kappsäck i lite mer än en månad framöver. Just denna vecka är jag hemma igen hos min mamma för att ta hand om veckans tvätt, packa ner ännu mer saker och även ta hand om lite annat jobb. Eftersom min älskling jobbar kväll denna vecka så skulle det inte bli mycket tid för oss att umgås ändå. Men nästa vecka ska jag tillbaka och sen vet jag inte när jag ska hem igen, så det får bli ett liv i en kappsäck ett tag.


Idag har jag tagit hand om två maskiner med tvätt iallafall och imorgon går väl åt till att packa ner så mycket jag kan så jag kan klara mig ett tag. I värsta fall är det 2 mil att åka så jag behöver inte ha med mig hela garderoben. Det värsta är som vanligt att man inte har en aning om vad man ska packa. Tittar man ut genom fönstret nu är det mulet och ynka 18 grader, vilket gör att man känner att det är bäst att packa varma tröjor och jeans. Men vem vet när det vänder? Kan ju lika gärna bli sommar på riktigt till helgen, vilket jag hoppas innerligt! Oh well, den dagen den sorgen och tills dess får jag packa så gott det går för att det ska passa alla väder.

When everydays the weekend

Då har en helg till gått! Känns nästan lite löjligt nu när man inte jobber. Kom på själv häromdagen att denna sommaren är den första sen jag var 14 som jag inte jobbat. Det känns ganska konstigt men samtidigt får jag ju ett ordentligt sommarlov för första gången på 16 år. Jag har dessutom lyckats fylla dagarna ganska bra ändå.

Jag försökte åter igen att mobilblogga under helgen, men det vill verkligen inte alls fungera. Tror det är min mobil som inte riktigt vill, för den har betett sig lite konstigt på sistone. Så här såg iallafall min helg ut:

FREDAG

UntitledThere is nothing else I can say...

I fredags var jag och simmade igen. :) Jag har ju skaffat mig ett halvårskort på badet så man måste ju utnyttja det. Fastnade dock i ett samtal med en annan simhallsbesökare i bastun och råkade sitta där i 40 minuter. >.< På kvällen lekte jag bartender och blandade till blåa, lila och gula drinkar till mig och älsklingen, medan vi åt ostbricka och chips med hans syster och deras föräldrar. Men vi gick och la oss ganska tidigt för på lördag skulle vi upp tidigt...


LÖRDAG
Kl 04:30 ringde min väckarklocka på lördag morgon och kl 07:15 var jag, älsklingen och Jenny framför Gekås, förberedda på att slåss för livet tillsammans med alla andra lördagsshoppare! Vi spenderade nästan hela dagen där, fikade första gången efter bara en timme och fyllde tillsammans 3 kundvagnar och en väldig massa korgar! Jag fick ett raseriutbrott, vilket jag brukar få även när jag inte kliver upp halv 5, men dagen räddades av att jag hittade Depends nya magnetiska nagellack! :D Fast jag tappade magneten någonstans under vägens gång. >.< Fick även med mig en klänning och två nagellack till. Så hur lyckades vi fylla så många kundvagnar? Genom att slösa över 6000 kr på saker till lägenheten som micro, brödrost, kaffebryggare och världens snyggaste köksklocka som ni ska få se så småningom!!

SÖNDAG

Hannah Hirth's Photos - Profile PicturesWhisper Of An Angel ♡

Ja i söndags var jag och fiskade lite spontant med älsklingen. Det var den mest udda fisketur vi någonsin gjort! Efter bara 5 kast hade jag en abborre på kroken, men den lossnade när jag skulle få upp den i båten. Efter ett litet tag fick Jonne även han en abborre på kroken och när han drog upp den satt VÄRLDENS STÖRSTA GÄDDA och bet sig fast i den stackars abborren. Abborren hade tandmärken längs hela sidan men verkade bara lite spak. Han fick komma tillbaka i vattnet sen och vi tror vi räddade livet på honom. Efter det fick jag upp två gäddor, en pytteliten och en stor. Och detta i en sjö där folk påstår att det inte ens finns fisk!


Nail Art Challenge 19: Inspired by Rainbows

Ja, det blev en dag senare än jag tänkt med att lägga upp mitt bidrag i denna veckans challenge. Har ju haft fullt upp med simning och att fira min bror i veckan så jag blev faktiskt inte klar med designen helt och hållet förrän idag på förmiddagen.Men så här blev naglarna denna vecka:


Rainbow nails


Blev väldigt färgglatt om inte annat, även om det inte blev precis som jag tänkt mig.


Den blåa färgen jag använde som bakgrund till naglarna är dock en av mina personliga favoriter. Det är från Depend, men jag kommer dock inte ihåg vilket nummer och för tillfället har jag inte flaskan i närheten. Men den är djupt himmelsblå med ett väldigt diskret turkost glitter i. Det är en färg som blir väldigt turkosblå om man bara målar ett lager.

Depend Blue Summer
Här har jag bara ett lager av färgen och det blir en så härligt turkosblå ton. Tar man fler lager blir det istället en djupt glittrig, kornblå nyans som är lika fin den. :) Haha, och ignorera gärna mina skavda naglar. Dum som jag var så målade jag dem INNAN jag åkte och simmade! >.<Grattis brorsan!

Idag fyller min käre bror 27 år!! Hipp hipp hurra, hurra, hurra!!!


Födelsedagsfika!

Ska alldeles strax dra iväg till min mamma för att fira min bror. Han fyller inte år förrän imorgon egentligen men vi kör firandet idag.

Homemade Drum Cake

Hade jag kunnat baka tårtor så hade min bror fått denna tårta!


Eftersom jag har varit och simmat en del denna vecka och har fullt up idag så är jag INTE klar med veckans Nail Challenge heller. Men jag ska försöka få upp den imorgon iallafall. :)


T.W.I = Totally Worthless Information

Det blir ganska många såna här tidsinställda inlägg med onödig information. Ska göra mitt bästa för att försöka uppdatera på vanligt vis också. Anyways, här får ni en awesome lista med T.W.I. även kallat Totally Worthless Information.*Min sms-signal på mobilen: Kakmonstret. Om nom nom nom. ;)

*Mitt favorit-godis: Choklad, helst vit eller med nötter. Mörk choklad går bort helt!

*Hejar jag på i fotboll: West Ham United, eller Englands landslag.

*Färg på mina strumpor idag: Röd- och svartrandiga med dödskallar på

*Min bästa vän: Kan inte välja vem som är min bästa vän. Finns flera som hamnar på den platsen.

*Så länge har jag bloggat: Lite mer än 2 år tror jag...

*Åt jag till frukost i morse: Havrekusar med leverpastej. Om nom nom!

* Favorit på tv just nu: Haha, McLeods döttrar som jag sett 5 ggr innan. :D


*Sista utlandsresan jag var på: Var i England och hälsade på min farsa.


*Min favoritfärg: Svårt att säga. Inte lila och inte rosa utan en blandning, fast mer röd.. Magenta typ, fast mer nedtonat... >.<


*Sola eller bada?: Bada!!! Alla gånger!!


*En sport jag sysslar med: Ingen just nu, men vill ta upp ridningen igen.


*En ovanlig talang jag har: Kanske inte talang på det sättet men jag har en förmåga att alltid komma ihåg onödig fakta.


*Mitt drömresmål: Tanzania & Zanzibar. Absolut drömmen, men vill se allt!


*Något oväntat som folk inte tror om mig: Att jag är en av administratörerna på Wikipedia. (Inte så häftigt som det låter)


*Min outfit idag: Just nu kör jag på ljusgråa jeans, ett randigt linne och en svart cardigan. Bekvämt idag!

*Detta ligger närmast till höger om mig: En kopp te. :)

 

*Och på vänster sida: Min mobil. >.<

*Mitt största komplex: Min näsa alla tider.

* Mest nöjd med: Mina ögon.

*Min favorit-skönhetsprodukt: Mitt bodybytter Fig/Cucumber som luktar sååååå gott!

*Tycker om den här listan: Onödigt men kul. Alltid lär man sig något!


Som fisken i vattnet

Jag kan väl börja med att säga att helgen var fett awesome! Festade både på fredagen och på lördagen. Jag mobilbloggade till och med om detta, men det verkar som att mobilbloggning inte alls fungerar för tillfället. Inte ett enda inlägg kom fram till bloggen. Oh well. Var en hel helg med drinkar, tårtor, god mat och ännu bättre sällskap.


I och med all tårta och sånt så måste man ju ändå komma igång med träningen ännu mer så igår var jag och älsklingen nere i sporthallen och skaffade oss varsitt halvårskort. Jag skaffade mig bara för simning medan han tog gym+bad. Så jag simmade igår medan han stod på cross-trainerna och sen satte vi oss i ångbastun ett tag.

Jag älskar att simma och bada och har alltid trivts i vatten så det känns som ett bra komplement till mina rörelseövningar som jag brukar göra. Vi ska iväg och simma idag också, så fort älsklingen kommer tillbaka från jobbet.


Vaddå bloggare?


Jag är inte världens sämsta bloggare, men man kan väl säga att det finns ett antal anledningar till att jag inte är och aldrig kommer bli en storbloggare.


Så här fungerar det nämligen när jag ska försöka komma på något att blogga om:


*Strax innan en fest bestämmer jag mig för att ta massor av bilder och tanken dyker till och med upp att jag förhoppningsvis ska kunna lägga ut det på bloggen. Väl på festen glömmer jag helt bort att fota, och sen glömmer jag till och med bort att blogga om festen överhuvudtaget. Bruker hastigt krafsa ner det i ett inlägg på söndagen.


*Jag vet att folk vill läsa om saker man köper, vart man köpt det och vad det kostar och sånt där. Den tanken kan faktiskt slå mig med när jag varit och shoppat. Ska minsann visa att jag också shoppar ibland! När jag kommer hem inser jag att absolut inget av det jag shoppat är värt att ens blogga om... ett nytt genomskinligt nagellack och strumpor brukar nämligen vara det jag kommer hemsläpandes med mest!


*Som en äkta bloggare så har jag ett dokument på min dator där jag skriver ner idéer och sånt om de skulle dimpa ner när jag sitter vid datorn. Inlägg som jag kanske vill putsa på ett tag och spara till när jag känner att inspirationen tryter Jag har verkligen tillräckligt med material för att fylla en hel bok med saker som åsiktsinlägg, listor som ska fyllas i och annan inspiration. Men det brukar sluta med att jag 1. Inte bloggar alls. 2. Hittar något annat att blogga om. 3. Glömmer bort dokumentet helt totalt och slänger upp sån här skit istället!

*Jag tänker faktiskt väldigt ofta att "det här ska upp på bloggen" när något riktigt udda eller kul händer, MEN! Jag hinner aldrig fota och hinner jag fota så vill inte personerna på fotot vara med på bloggen. Och det får man väl respektera....


*Jag kan få världens idé till ett awesome blogginlägg medan jag sitter på bussen, när jag kör bil eller när jag hittar på något annat med antingen älsklingen eller vänner. Jag kan garantera att den idén försvinner på en halvtimme och dyker aldrig upp igen! Varken i mitt huvud eller på bloggen!

Ja, så fungerar jag som bloggare. Visst är jag bäst när det gäller bloggandet?! :D

Partytime!

Var precis klar med att sminka mig, det är ju trots allt en ganska speciell dag. Makeupen blev jättebra med.

Och så tittar jag på McLeods döttrar och just detta avsnitt handlar om vanvårdade hästar. Jaha... det är bara att göra om min makeup nu.... Att man ska vara så blödig!


Men men, om bara en timme drar jag iväg för att möta upp älsklingen och sen blir det fest hela helgen!!


RSS 2.0