Påsknaglarna!

Jag glömde helt bort att visa er mina påsknaglar som jag gjorde innan jag åkte iväg. Jag tänkte egentligen lägga upp dem i förra inlägget.
 
Varningens ord bara. När jag tog bilden hade jag redan haft designen några dagar och bland annat smetat ut den och jobbat med dem så de är hemskt slitna. Jobbet tär en del på naglarna. Har inte många av dem kvar. :D
 
Så det är fult och mina händer är fnasiga och torra men så här blev det iallafall.
 
 
Haha, ja bilden är även upp och ner så att "påskriset" som jag har på ringfingret ska hamna på rätt håll. :D Tänkte inte alls på det när jag fotade. Tummen gömde jag dock. Jag målade egentligen en gul fjäder på vit botten men när jag försökte fota det såg det bara ut som en gul utsmetad fläck. Alla små detaljer försvann så det fick bli utan tummen den här gången. Enkel design som var snyggare innan jag började gräva i skruvlådorna på jobbet. :)

Värmland!

Jag har förvisso varit hemma från Värmland sedan i söndags kväll så det känns lite udda att skriva om det så här i efterhand men jag hade en väldigt bra påsk helg i Värmland, även om det inte blev mycket till ledighet över efteråt.
 
Här kommer lite bilder eftersom jag för en gångs skull faktiskt kommit ihåg både kamera och att faktiskt fotografera. :D
 
Gamla arbetarbostäder i Forshaga som så käckt heter London, Rom och Paris. :D
 
Våren hade redan kommit till Värmland. Första vårtecknet när man reser norrut... va?!
 
Min morbrors Schabrador Tora! Hur söt?! :D
 
Min älskling försöker göra vacker tass men Tora vill inte riktigt. :)
 
 
Ute på Sandgrund i Karlstad
 
Denna skiva stod ute på Sandgrund. Stenåldersrock?
 
Utöver en promenad på Sandgrund hann vi även med lite shopping, en joggingtur runt Forshaga och att träffa vår kära vän Wolle. Vi har ätit på Sveriges BÄSTA pizzeria Vedugnen i Karlstad och bara haft det gott!

RSS 2.0