Nail Art Challenge 46: Inspired by luxury

Det känns inte alls roligt att säga att jag ytterligare en vecka känner mig totalt oinspirerad. Denna vecka handlade om lyx och det första som dök upp i huvudet var ju guld och diamanter men jag har ju redan gjort det en gång i utmaning nr 13 som ni kan titta på >>HÄR<<. Där skulle man inspireras av diamanter och då gjorde jag guld och strasstenar...
 
Jag funderade på att göra en twist på min design... att göra en design som innebär lyx för mig även om det kanske inte är själva definitionen av lyx i vanlig fall. Funderade på att göra choklad-naglar. Olika pralinmönster i brunt och vitt. Jag tog det till och med ett steg längre och tänkte på Gangnam Style. Jag har länge velat göra en Gangnam-inspirerad design och i Gangnam-området i Seoul lever ju människor lyxliv... ehm, ja ganska långsökt.
 
Till slut googlade jag på ordet lyxbil och hittade den här: 
 
Mercedes Benz SL600 gets Crystallized Picture Wallpaper Mercedes Benz SL600 gets Crystallized
Luxury Benz
Luxury Crystal
Bildkälla
 
Bilen är en Mercedes-Benz SL600 som ställdes ut under DUB Magazines bilshow, pimpad av Outfitters DAD. Bilen är lackad med guldfärg, översållad med 300 000 Swarovski-kristaller och har detaljer som plätterats med 24 karats guld. Bilen har ett värde av 1 miljon dollar och man måste ha en speciell förarutbildning för att få köra bilen. Riktig lyxbil indeed.
 
Så jag utgick från den designen och sket i att det är likt vecka 13-designen!
 
 
Kan väl säga att jag är nöjd eftersom jag inte ansträngt mig speciellt mycket. Det jag gillar är att jag lyckades få till guldfärgen. Det guldiga nagellacket jag har är nämligen H&M Golden Treasure som i min mening är för mörk och för "grå i tonen". Målade ett lager gult först och sen guldlacket ovanpå så blev det genast en bättre färg. Jag gillar även hur silverglittret blev fördelat. I verkligheten gnistrar det ganska rejält utan att förlora guldfärgen.
 
Nästa vecka ska jag dock göra mitt absolut bästa och kommer nog ha tusentals idéer för då är det nämligen stjärnor som gäller!! Stjärnor är ju något av det mest underbara jag vet! ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Inte så kul med ungefär samma utmaning ju. Men bilen var ju lite grym och alltid snygga naglar.

Jag åker inte skidor, jag kollar (: Kollade på skidskytte igår kväll. Men min bror ringde upp mig efter att ha läst bloggen "Ska du ku kolla på skidor? Du åker ju inte skidor" haha.

Jo det är lätt att hitta någonting till mamma runt juletid. Tur att hon inte fyller år på sommaren (:

2012-11-29 @ 08:47:16
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Johanna

Ja jag vet inte vem som hittat på frågorna, men det är kul och få lite sånt, man får veta lite mer om personerna, som inte kommer fram när man bloggar vanligt :)

Ja men jag tycker det är skillnad med vänner som bor långt i från att man håller kontakten via FB det tycker jag är toppen, jag tänkte mer på vänner som bor i samma stad eller hyffsat nära :)

2012-11-29 @ 10:32:11
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Anna

Riktigt snygga! Förstår att du är nöjd :) Gillar effekten med, är det från en app tro?

Svar: Ja, det var igår kväll (amerikansk tid) den hade premiär. Så nu finns den uppe på VEVO :) Ska kolla på X Factor-avsnittet från igår senare idag med, då får jag ju se den på storskärm med ;)

Nej, det är ju nästan dödsdömt från första början. Maten är ju något av det absolut bästa med julen! Du anar inte hur mycket jag längtar till just maten, och julbordet jag och familjen ska på den 21:e.. Då ska det frossas! :)

Jag håller med dig, det är inte alls lätt längre! Ibland brukar jag ända ha någon som helst hum om vad jag ska köpa, men detta året har det stått helt stilla i huvudet på mig. Lycklitgvis har familjen iaf gett mig lite förslag på vad dem vill ha, annars hade jag inte haft en aning.

Den har jag inte sett faktiskt, har inte ens sett den tredje av Spiderman-filmerna med Kirsten Dunst. Illa!
Jag har väl inte sett så mycker mer Twilight, som är nytt då alltså. Får nog skärpa mig ;)
Mina serier går det desto bättre med, har fullt upp varje dag ;) Däremot är jag klar med Förhäxad, så letar för tillfället efter en ny :)

Tack detsamma! Kram

2012-11-29 @ 10:58:33
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: william

sååå snyggt:DDDD

SV; Naw tack så mycket:) Blir superglad:)
halloween bilderna finns uppe:D

2012-11-29 @ 14:06:37
URL: http://canonguy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...