o.O

Jag och min älskling har hittat ägg i eldbukssalamandrarnas terrarium! Ägg!! Det visar sig att Smaug inte alls var någon Smaug utan snarare en kvinnlig Smauginna! Och hon har alltså lagt ägg i en av växterna.

Eller rättare sagt så tror vi det. Vi har googlat bilder och konstaterat att det åtminstone är otroligt likt ägg. Vi har även sett tecken på att salamandrarna har lekt, bland annat får hanar en vitaktig glans på svansen och det har några av våra salamandrar haft. Det är dessutom rätt tid på året. Men vi får se om det blir några salamanderbebisar eftersom salamandrar har en tendens att äta upp larverna. 

Jag och älsklingen ska gå ner till djuraffären och fråga om råd och se hur vi ska göra för att de ska överleva. Haha, jaha då kanske man har blivit salamanderuppfödare så där hux flux då... Spännande nästan jämt!



Hur söt?! :D  


Kommentarer
Postat av: Thessan

Men ååå vilken söt =)

2012-03-02 @ 13:37:22
URL: http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se
Postat av: Anna Terneborg

Vilken lite sötnos! Skulle ju vara rädd för att mosa den ;)



Svar: Ja, sådant nagellack är riktigt snyggt. Har aldrig testat det själv, men skulle vilja. Har alltid tyckt att det verkar komplicerat, men det är det då alltså inte? Beckham brukar också kunna erkännas att dem tycker är snygg, haha.



Precis. Det fulaste som finns, eller bland det fulaste iaf, är när tjejer har så mörkt i ansiktet att man ser kanterna längs kinderna. Ser dem inte sig själva i spegeln eller? Så fruktansvärt fult.



Jag dricker varken te eller kaffe faktiskt, så colan står för mitt dagliga intag ;) Kan dock inte dricka någon annan sort än originalet. Och verkligen inte något annat märke. ICA har isf den som är godast, men sedan finns ju Premium Cola och annan skit.



Haha, nej det kan jag tänka mig. Håret är ju så himla känsligt med, så personligt. Och att gå runt med något man absolut inte trivs i är ju inte kul. Lite därför jag aldrig vågat testa något annat än blont. Kör lite safe :)



Tack detsamma! Och ha en fortsatt bra dag. Kram

2012-03-02 @ 14:08:54
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Sandra

Haha så kan det gå :) Men vad söt.



Svar: Ja jag tycker den är fantastiskt bra den där oljan. Fick hem den från salongen min kompis har & kan säga att jag aldrig varit mer nöjd :)



Haha ja jag ska ha näsdukarna nära till hands, det har jag alltid.. eller okej, aldrig egentligen men jag borde ha det. Grät som en tok igår till en serie och blev direkt retad av min kära pojkvän. Nej det är svårt för dem att ta in det där men det är något unikt med hästar, det där att man kan ha ett sånt samspel med ett djur som är så stort ändå. Haha ja vad ska man svara på en sådan fråga :P



Det är verkligen skönt och unikt när det gäller oss vi har ju inte världens mest synkade scheman om man säger så.



Man får väl vara det när ens kille står vid mixern :) Det är klart att man rycks med lite i den där glädjen som de har när de spelar och känner en viss stolthet ändå så det förstår jag att du också gör. Det är kul att se det där engagemanget, inte bara de som insett att det är ett bra sätt att skaffa pengar liksom. De två herrarna brinner verkligen för det och det syns direkt.



Tycker med hår gör helheten, tjatar på min stackars kille om hans hår. Han har gått till att bli brat nu från ingenstans ;) Vet inte vad jag ska säga om det i ärlighetens namn haha. Så du är en sån som inte riktigt blir nöjd med håret? Det är skitsvårt det där. Vet flera vänner som knappt vågar sätta sig i en frisörstol med risk att inte bli nöjda.



Man blir stolt & glad men samtidigt är det underligt på något sätt :) Nej det är roligt dock det där med hur attraktion fungerar, det är inte alls något som går att förklara.



Man måste chansa och ta för sig lite, våga misslyckas för det är ofta värt det. Man ångrar bara det man inte gör som jag brukar säga.



Men så är det nog med många, man vill inte ens försöka för man är rädd för att bli besviken. Så var jag också. Sket i saker och låtsades som att jag inte brydde mig, inte pga lathet men för att slippa besvikelsen. Sen blev det ju inte besvikelse många gånger men det tog liksom stopp innan man ens kunde "få chansen" att misslyckas. Men det är nog rätt vanligt att göra som din kusin, man vill hitta någonting som man kan ta kontrollen över för man känner sig så maktlös på många andra plan. Det som är skrämmande tycker jag att många hellre mår dåligt än skaffar hjälp.. det blir som en drog. Man får nog skylla på samhället. På blindheten. På pressen. Och medmänniskor som blundar.



Det tycker jag du gör rätt i. Det är inte kul alls att vara arbetslös och sakna sysselsättning om dagarna men det är inte heller hälsosamt att gå runt på ett jobb man inte mår bra av. Men du får i alla fall en hel del gjort hemma :)



Tycker det är synd att en dag som ska handla om något så fint som kärlek blivit ett sånt komersiellt jippo som det faktiskt gått och blivit =/ Ja jag tycker det är roligare med någon överraskning en helt vanlig dag jämfört med att få något bara för att man "ska". Jag fick t.ex. choklad & bananer igår när jag mådde dåligt. Såna småsaker är hundra gånger finare i mina ögon :)



Ja men det är ju så, de där mammorna skriver om allt fint och bra och underbart. De skriver inte om att de inte får sova och att ungen spyr :P Haha och det där gnället. Eller vädret.. vädret handlar det också om en hel del på facebook, hur svenskt är inte det? ;) Nej allt är fantastiskt fint där på fb allt är perfekt. varför vill man ens måla upp en sån lögn för sina vänner?

2012-03-02 @ 16:08:19
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Rinki

Aww, vad gulligt! :) Jag är då svag för alla typer av bebisar. Kul att ni kanske blir Salamander-föräldrar då ^^, hoppas att ni kunde få bra rådgivning från djuraffären.



Sv: Det har inte gått över så jag har inte kunnat åka i till universitetet, har känt lagom mycket ångest pga det men vad kunde jag göra liksom? Har svårt att bara ta mig till toaletten i lägenheten liksom och bara tanken att försöka sätta på mig någon form av sko...nej, tack. Vilar krafterna och hoppas på att jag kan ta mig ut och fira mamma på restaurang på söndagkväll. Verkar vara ett ledband som sträckts/gått sönder :/



Sv: Exakt, att kronprinsessan och Daniel valde en svensk vagn, känns ju knappast som en "wow-upplevelse", de hade nog inget större val.



Hehe, jag har faktiskt inte lyckats fixa mina naglar, har varit mycket med foten och sedan har jag känt mig rätt så strandad. Men när jag väl lyckas få till något snyggt så kanske jag lägger upp det på bloggen ;). Men blir ju svårt att mäta sig med dig.



Jo, du har rätt angående det där med Oscarsgalan, det kan ju absolut vara att The Artist har fått så bra just för att det är nytt och banbrytande, men det är väl sådant man får avgöra själv. Vore roligt att försöka se alla filmer i alla fall i "Bästa film"-kategorin så att man kunde få avgöra lite själv. Kanske blir ett projekt ;) är ju inte gjord av pengar heller, men har däremot biopresentkort att utnyttja.



Det är otroligt skönt att ha kort hår på sommaren, men har väl rätt så kort nu också egentligen. Jag är precis som du, sticker bara ned diademet, men jag tycker att det blir snyggast när man har lite mer hår på mig blir det bara som en bulle av hår som sticker upp bakom diademet liksom. Nåja, svårt att förklara :P och precis som du så använder jag bara diadem för att dra bak håret om jag ska sminka mig eller göra rent på något sätt.



I regel kan man säga att jag mår bra, så är det och det är faktiskt skönt att kunna stå för det. Det är inget ljug och ingen form av förnekelse.



Låter som fina tatueringar ändå och nu blir det sådär roligt/häftigt/lite läskigt :P att vi är så lika. Jag har en svaghet för stjärnor också. Ända sedan jag var liten så har jag älskat stjärnor och jag och min pappa har varit ute på kvällarna med både kikare och mitt teleskop som står hemma hos dem (inget jätteteleskop, men bra!). Sedan så läste jag också astronomi på gymnasiet, så stjärnor även i bild (alltså formen stjärna) har jag alltid gillat. Har en klänning, ganska basic och enkel med svart bakgrund och vita små stjärnor på, gillar den.



Ja, jag kommer nog att behöva gå runt hos en del tatuerare innan jag bestämmer mig och fråga om pris och sådant där också. Min lillebror har en tatuering på bröstkorgen också, han sade väl att det gjorde ont, men inte så mycket mer än det. Den är skitsnygg! Blev ju avis att han vågade och före mig dessutom ;).



Du har verkligen rätt inställning när det gäller det där med barn, det är superviktigt att man tar dem på allvar samt att man lyssnar och inte bara viftar bort dem och/eller problemen. Och precis som du skrev, det är ju absolut inget fel i att må dåligt eller vara ledsen ibland behöver man det -- för att ge lite utlopp om inte annars.



Jag och mitt ex hade faktiskt alla Scrubs säsonger och det var underbart att kolla på dem, jag kollade om favoritavsnitt och ibland satte jag på en säsong i bakgrunden när jag var ensam hemma för att jag inte gillade tystnaden ;).



Jo, det är nog många som säger slöja, men samtidigt tycker jag ändå att det är intressant att man har slagit ihop dessa huvuddukar med slöjor som egentligen inte "beslöjar" mer än en mössa. Menar inte att du måste använda huvudduk som term ^^. Ja, det är nog många som ser det som symbol för förtryck och blir därmed genast emot det hela, eller mot religionen i största allmänhet, många kopplar det ju till extremister och terrorism i värsta fall. Ah, det där med rastafari har jag faktiskt inte ens tänkt på, jäkligt smart och du har så rätt! Ja, precis "vi andra" som inte bär slöja borde ju vara mer öppna och vi har ju ändå religionsfrihet i Sverige, så det vore ju dumt om det bara skulle gälla "vår egen" religion.



<3



Hoppas att du och Jonne får en underbar helg tillsammans!



Puss & Kram!

2012-03-02 @ 17:28:39
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anki

Naaaaaaw!!! Små bebisar!!! vad mysigt!! :D

Sv: Ja det är alltid kul att se hur man gör, speciellt om det ser svårt ut, och det är större chans att man testar om det står hur man gör, speciellt om det är lätt!

Haha ja det ska jag göra1 Och en stor filt jag kan gömma mig under om det blir för jobbigt! :D

Ja det låter verkligen toppen! Ska kanske göra den till veckan! :D

Ja, vissa saker har varit borta i flera år för mig. Köpte en grimma åt ludde för en massa år sedan som han tappade i hagen, tror det är tio år sen snart, men det är spårlöst försvunnen...

Ja! Och de har hur mycket kul som helst! Och tydligen är de bättre i mora än i borlänge, även fast borlänge är större! Ska ta kort på en klocka jag köpte för 50 spänn nån gång, den skulle du gilla. En väggklocka med Jack Daniels!! :D Å när vi kan komma ner till dig så kan vi åka till ullared!! ;D

Jo det är alltid olika för olika märken, men basfärgerna är nog lika bra med de flesta märken. :)

Ja jag tänkte det samma när jag hörde det! Jag har aldrig varit med om att en häst behövt mer än två om de är klippta och den enda gången jag har sett en häst frysa var precis när jag fått molly och hon bara varit i sverige i ca en månad. det var kallt och hon var lite sjuk med lite lite feber, då frös hon lite innan jag tog in henne i stallet. Men jag har aldrig varit med om att en frisk häst har frusit...

Ja det är förfärligt hur lagen är alltså! Men det är väl för att de inte kan så mycket om hästarna egentligen. De läser bara vad de vill och tar aldrig reda på hur sant det är det som står i deras små faktaböcker.. Och allt ska gå så fort och med så lite personal som möjligt så de har aldrig tid att tänka på djurens bästa, de tänker bara på pengarna..

2012-03-02 @ 20:14:34
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: anniepiie

supercute! :D Spännande och se om den kommer överleva och hur stor den blir! :) hehe Allt bra med dig annars? Själv ska jag snart bada och sedan kolla tv:n med en kopp te i handen! :) Söndagsmys liksom. ha de bra...Kramar



ps: Grattis, visst var det L Lohan jag sökte, du är nu länkad!! ♥

2012-03-04 @ 19:20:33
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: FANTASYDINING-En blogg om temarestauranger & resor

Den var ju jätte söt! När jag var i Curacao så sprang det omkring småödlor överallt i olika storlekar. Helt ofarliga som tur var.

2012-03-05 @ 10:41:48
URL: http://www.fantasydining.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...