TGIF!

Jag vet att jag har varit lite frånvarande under hela veckan. Inte bloggat, inte svarat på kommentarer och ja allmänt bara tagit det lugnt här hemma. Varken jag eller min älskling har nämligen sovit så bra under hela veckan och han har mått otroligt konstigt. Det värsta är att jag själv känner mig lite så där lagom yr och slutkörd efter en natt med mardrömmar och jag har vaknat till varenda gång älsklingen vaknat, vilket varit ungefär varannan timme under natten. Känns inte så där jättebra att starta helgen på det viset, men det är ändå fredag och helg! 
 
Ikväll ska jag bara ta det lugnt med min älskling och se på film och äta något gott och förhoppningsvis kan vi piggna till lite båda två.
 
Vad ska ni hitta på under helgen?
 
Pinned Image
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina Tsutsumi

Ja, men det är bra att få lite struktur på vardagen, även fast det kan vara trist så blir det br i längden!

Nej, men det behöver du verkligen inte be om ursäkt för! Det är väl bra att kunna förklara (:
Jo, men så är det ju med att vara bipolär också. Finns de som jag som mår väldigt bra och klarar sig fint, medan andra kanske behöver till och med en assistent. Okej, ja det låter ju som ett vettigt svar av läkaren, hoppas han blir bättre!

På Carlings jobbar vi ju på att inte var för på och stela. Vi gillar människor och vi pratr gärna med våra kunder om allt - inte bara jeans!
Ica får jag bra betalt, men det är stressigt och ett ganska "otacksamt" jobb. Man blir trött i längden på det. Det är tur att jag har så bra jobbrkompisar! Annars hade jag nog inte stannat kvar.
Carlings kan också vara stressigt, men inte på samma sätt. Det är lättare stämning där och sen är det grymt kul att jobba där! Det är inte sam, samma rutiner hela tiden så det händer ju alltid något nytt!

Njae.. jag är ju jobbnarkoman så jag grottar ner mig för tillfället i mussikskrivande faktiskt. Själv då? (:

Ta hand om dig!

2013-03-08 @ 19:03:05
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: anniepiie

lät ju inge kul alls ju! :/ Får hoppas att en lugn och skän kväll är det som behövs för en god natts sömn! ;) SV: Jasså, jo bikbok har jag alltid gillat. Mkt snyggt där! :) Okej, ahh vi har oxå sol nästan hela dagen men vi har ju inglasad oxå så det blir ju som ett växthus! ;) hehe Jag ska oxå kolla finalen, måste man ju göra! Vem hoppas du ska vinna? :) Kram

2013-03-08 @ 20:21:19
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: ZOOFIE

SV: MEN GUD! Bumbibjörnarna!!!! DET MÅSTE JAG KOLLA PÅ SEN!!!!! Tack så himla mycket för att du påminde mig om detta fantastiska.. Ååååh. Nej, det är så mycket från då jag var liten jag glömt bort vad det heter, och det går inte att googla sig till det eftersom jag bara har luddiga minnen från det (Bumbibjörnarna kommer jag dock ihåg som det vore igår :)).

Ja jag vill gärna att de håller tyst om det här nu. Nu vet de, nu kan de leta efter pålitliga källor istället, jag orkar inte höra mer. Findus har ju en ny reklam och allt som handlar om den här skandalen..

Haha ja, helt ärligt, hur tänkte du där? Det låter ärligt talat helt förskräckligt ;) haha. Men ibland får man såna idéer "Men den här skulle jag kunna bära upp". Haha just så tänkte jag med bodyn jag köpte "Fan vad snyggt till ett par shorts i sommar" men jag trivdes verkligen inte i den. Lappen sitter till och med kvar så :p haha. Men jag försöker sälja bort den nu iallafall, hur snygg den än är :)

Det värsta med de här tabletterna var att man tydligen väldigt lätt blev förstoppad av dem.. Oj vilken jobbig dag och kväll jag hade igår :( haha. Nu tar jag det lite lugnare med tabletterna dock. Har bara tagit en idag, trots att jag hade behövt fler. Det känns dock bättre i revbenen, annars hade jag aldrig klarat mig nu. Det gör fortfarande sjukt ont, men lite bättre är det.

Spinnup, vi går ur Beta-versionen i nästa vecka och det ska börja annonseras, så det ska bli kul att se hur det utvecklas :) Ska ner på ett showcase i veckan, OneRepublics allra första spelning i Sverige, och träffa hela gänget. Kommer bli dökul!

2013-03-09 @ 00:58:55
URL: http://zoofie.se
Postat av: Anna

Usch då, det låter inte alls något vidare! Hoppas ni båda känner er bättre nu och har fått vila riktigt ordentligt under helgen.

Svar: Ja, det är verkligen inte ofta man får känna så. Inte jag iaf ;) Och min fredag var riktigt bra.

Fy då! Men skönt att ryggen är bättre i varje fall. Vad var det som hände när du råkade ut för bilolyckan? Om det inte gör något att jag frågar förstås..?

Ja, det är väl det. Lite svårt att spela när den är så liten :)

Tråkigt med så taskig attityd! Och att dem tror att bara för att vissa inte gör något så betyder inte det att alla är likadana, de flesta tror jag verkligen vill ha ett jobb och då är det ju inte kul att bli behandlad på det viset. Man ska inte dra alla över samma kant/kam (vad man nu säger), det är ju minst lika dåligt.

Det är väldigt tråkigt, men så har det väl blivit. Personligen tror jag att Euphoria hade spelats ganska flitigt ändå, Loreens andra låtar spelas ju en del på klubbar och sådär.

Nej, det är samma sak för min del. Det är inte festandet i sig som är tråkigt, ibland är det jättekul att verkligen festa till det. Bara det att det inte är det första jag tänker på när något ska firas, och sedan kan man ju festa utan att supa sig redlöst full. Vilket det verkar som att många har missat, för de alldeles för berusade personerna på stan om nätterna är en liten del av det som gett mer avsmak för att festa.

Vad tyckte du om finalen nu då, såg du den? Själv satt vi på restaurangen och försökte uppdatera Aftonbladet hela tiden för att se vem som vann. Gissa om jag blev glad när jag fick reda på vem som vann? Precis sop jag ville :)

Tusen tack! Hade en riktigt bra födelsedag :) Kram på dig

2013-03-10 @ 14:57:26
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...