Surtant!

Jag har haft två ganska dåliga dagar nu på raken. Igår var jag verkligen inte på humör för någonting, vilket också var den största anledningen till att jag inte bloggade eller ens svarade på kommentarer. Jag dammsög lägenheten och lagade middag, resten av tiden bara slösade jag bort på att slösurfa på Pinterest och ta hand om alla mina salamandrar. Den här dagen verkar inte ta sig heller. Sov dåligt i natt och är bara förbannad på saker och vissa personer och känner mig faktiskt galet stressad, samtidigt som jag har svårt att komma på vad jag ska hitta på. Hur går det ens ihop?!
 
Pinned Image
 
Jag är bjuden på pokerturnering ikväll men kände redan när jag blev bjuden att det är för tätt inpå förra gången vi spelade och med mitt humör känns det inte alls bra! Väderomslaget har inte alls påverkat mig på ett bra sätt. Visst, dagarna är ljusare och nu när det är plusgrader kan man till och med gå utanför dörren utan att känna sig som Michelingubben, men jag hatar verkligen när det slaskar, vilket det gör för fullt just nu!
 
Det värsta är att jag har NOLL inspiration! Jag vill måla naglarna men kan inte alls komma på vad jag ska göra. Jag vill rita något men känner mig trött så fort jag tittar på pennorna. Jag funderar på att laga middagen i förväg så jag har den klar och ahr hela kvällen fri sen, men jag kommer inte alls på något spännande eller gott att laga.
 
Så det blir att hoppa in i duschen, så känner man sig i allafall fräsch, sen ska jag göra som en proper briton och bara dricka te och titta på en feel good-movie ala Hidalgo! Jajamen!
 
Tea ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Úsch då, det låter inget vidare. Då har vi en dålig dag båda två. Eller känner du dig bättre såhär en bit in på eftermiddagen? Hoppas det! (a)

Svar: Ja, det blev ett ganska långt svar märkte jag. Hoppas att detta kommer fram utan att jag ska behöva dela upp det :)

Ja, verkligen! Visste inte alls att det fanns i England.. När jag tänker England så tänker jag automatiskt på London, och det är ju väldigt långt ifrån de där bilderna du visade :)

Jag lyssnade på Toxic tror jag det var, men jag diggade den faktiskt. Såg inte så mycket på videon, så vet inte ifall dem drev med henne. Men själva soundet gillade jag :)
Kan ju vara lite samma för min del, då Britney gjort covers på en del rock n' roll-låtar som sådana fans kanske inte gillar.

Själv gillar jag långa resor med spårvagnen främst, men bara om man får en fönsterplats. Och så ska det inte vara så många hållplatser, då är jag lycklig ;)

Jag var likadan, drack första gången på riktigt när jag var 18 år på min bästa väns födelsedagsfest. Men då ramlade jag i trappan med mina vita byxor och studsade på varje trappsteg ner, så man var ju full på inte mycket alls då ;)

Ja, men exakt. Det behöver inte vara svårare än så. Vissa operationer ser ju inte andra heller, skulle man helt plötsligt vara dummare eller mindre människa för det? Sen behöver man ju inte förespråka det för unga tjejer heller nej, men det finns ju en gräns.

Jag kunde inte sagt det bättre själv, det är ju så dem tänker. Man borde egentligen prata lite vett i skallen på dem och få dem att inse hur mycket bättre det skulle vara om dem faktiskt skötte anställnigar på bättre vis. Det hade ju lönat sig i längden, precis som du säger. Så fortsätt stå på dig, ge dig inte förrän du är nöjd :)

Ja, det var verkligen på tiden med lite uppdaterad teknik där hemma. TV:n är en 50" plasma-TV som nu sitter uppe på väggen, stor och fin :) Datorn är en stationär från Acer som fungerar fint till min surf och mina serier ;)
Låter som en bra helg för din del med! Något kul planerat för denna helg? Ska du se på Melodifestivalen kanske?

Jadå, min vecka har varit bra. Lite småsegt på jobbet bara, men annars ska jag inte klaga :) Själv då? Kram

2013-01-31 @ 15:01:43
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...