Pokernails!

Det var riktigt kul att spela poker igår. Trodde inte jag skulle klara mig alls länge för det började inte alls bra och jag tröttnade mitt i, men då gick det plötsligt lite bättre. Slutade på en tredjeplats, vilket inte gav några prispengar men av 10 pers så var det inte helt illa att komma trea! :D
 
Jag glömde dessutom visa att jag gjorde speciella naglar till pokerturneringen. Ja jag är löjlig på det sättet. Jag tänkte egentligen påbörja den första utmaningen i Sagan om Ringen, men kom på dagen innan att jag skulle göra pokernaglar istället. Jag har ändå velat göra det ett tag! Så de är inte jättebra eftersom jag stressade fram dem igår innan turneringen, samtidigt som jag hade tvättid och skulle städa lite i lägenheten. Men så här blev de!
 
 
De såg faktiskt riktigt bra ut, i ungefär en timme in i spelet, då märkte jag att hela designen var mjuk så jag började dra av den! xD Det gröna lacket smetade dessutom ut sig och färgade alla vita fält gröngula! Men tills dess var designen helt okej! :D

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, den såg riktigt bra ut! Tråkigt att lacket blev som det blev dock. Undra varför det blir så ibland? För det har man ju själv råkat ut för ibland. Kan det vara att det är för tjockt lager kanske?

Svar: Ah, jag börjar bli trött på det nu! Det dumma med mitt jobb är att vi bara är tre anställda, så så fort någon blir sjuk eller måste vara hemma av annan anledning så blir det problem. Det finns inte ens som alternativ för mig att inte ställa upp, då hade hela stället kollapsat. Så man får liksom bita i det sura äpplet och gilla läget.

En tredje plats är inte fy skam det inte, jag hade nog inte ens placerat mig någonstans ;) Är grymt dålig på kortspel över lag, förutom stress då kanske, haha.

Ja, men verkligen udda också. Hon fick mig nästan att tröttna på Orup.. Och gå gillar jag ändå honom, har gjort det enda sedan GES's stortid :)

Okej, ni hade det så. Hemma hos oss sov jag och min bror i varsitt rum på övervåningen, och mina föräldrar och min lillasyster sov på nedervåningen. Det var alltid just jag och min bror som var uppe sent på varsitt håll, så det passade ju bra om man tänker på att det kunnat störa dörr till dörr.

Ja, jag förstår inte hur vissa av dem som sprutar in medel tänker. Dem är ju redan så himla vackra! Kan dock tänka mig att vissa känner pressen att vara vacker och därför känner sig tvungna att göra det, vilket är väldigt tråkigt. Man ska åldras med stolthet!

Det tycker jag med! Har dock inga planer på några större resor nu, men hade varit skönt att komma iväg någonstans till sommaren. Kreta funkar alltid :) Själv då?

Jo, det kan jag förstå. Absolut! Nejdå, man får vara kräsen.. Det är ju ändå du som ska jobba med vad det än blir, så då gäller det att välja rätt.

Tusen tack! Det tror jag allt att den gör, har bokat in en myskväll med bästis ikväll.. Så den är ju på rätt väg :) Hoppas du får en fin helg du med! Kramar

2013-01-18 @ 14:05:16
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...