Pokerkväll!

Alldeles strax kommer 7 stycken pokersugna vänner hit för en liten turnering. Det var ganska länge sen vi spelade lite poker så det ska faktiskt bli kul! Om jag bara kan få ihop sittplatser till allihopa!
 
Håll tummarna för mig och mitt pokerface!
 

Kommentarer
Postat av: anniepiie

Jag håller tummarna! ;) Själv har jag glömt hur poker fungerar! :P Kunde det när jag var yngre... SV: Visst är det! Superhäftigt! :) hihi jaa, detdär med sömn är inte så lätt alltid! Kramis

2013-01-17 @ 20:51:15
URL: http://anniepiie.blogg.se
Postat av: Anna

Heja Jenny! Hoppas det går bra för dig och att ni har en finfin kväll :)

Svar: Haha, det är lätt hänt.. Folk brukar tröttna på mig och min musik med. Har en granne som bor ovanpå mig, hon spelade Orups Hellre jagad av vargar på repeat dagligen i flera veckor, till slut sa en av dem andra grannarna ifrån genom en lapp och sedan dess har det varit knäpptyst ;)

Jag tycker inte alltid att tatueringar behöver vara perfekta, så länge det finns en mening eller tanke bakom den. Tror vi pratat om det innan, jag har en rosa rosett på underarmen :) Men fler ska det bli!

Ah, men verkligen. Jag brukade smyga ner för trappan och hämta familjens bärbara dator, hade ingen själv då.. Det enda dumma är att vår trappar knarrade som tusan! Så oftast hade dem ju hört mig ändå ;)

Jag hade nog aldrig klarat av att köra själv, så som jag sitter och spänner mig och är på vakt. Hade ju inte kunnat koncentrera mig på vägen och de andra bilarna :)

Nej, jag tror faktiskt inte att Julia Roberts gjort några sådana ingrepp.. Vilket jag tycker är bra! Det visar bara att man kan åldras med grace och utan massa gift man sprutat in lite här och var.

Samma här! Skulle också vilja besöka Kina och utforska landet, även Tokyo hade varit något utöver det vanliga. Får väl se vart vägarna leder i framtiden ;)

Jag kollade inte heller på den när den gick, det var när jag lånade första säsongen av en kompis som jag verkligen fastnade för den. Det är ju himla kul att se på dem första säsongerna hur fult modet faktiskt var då, även om Kelly & Co lyckas bära upp det bra, haha.

Men det kan jag förstå, man vill känna att man bidrar på något vis. Jag hade blivit galen om jag gick hemma om dagarna, det är ju en annan grej med semester och lov för då vet man ju att rutiner och vardag väntar efteråt. Hoppas du hittar något du gillar snart!

Låter som två trevliga dagar, vad än det blir av fredagen :) Själv har jag inget speciellt planerat, får se vad som dyker upp. Eller inte dyker upp :) Godnatt! Kram

2013-01-17 @ 22:16:16
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Katana

Ska absolut hålla tummarna för dig!

Tror tyvärr att det är så lyhört, för är mer grejer man hör väldigt tydligt. Åhh måste verkligen hitta något nytt.

Ja precis man ska ju visa sin kärlek man har till allt och alla (:

Ha en bra helg!

2013-01-18 @ 12:26:51
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Lina Tsutsumi

Ja, MTV var också bättre förut, men den kanalen har ju blivit helt värdelös nu /: Jag gillar faktiskt VH1 även om MTV2 genrellt har bättre musik så tycker jag att VH1 blandar klassiker, med dagens låtar. Så får mig är det bra kanal att hålla sigg uppdaterad vid. Tråkigt bara att jag inte har den på min egen TV haha (:

Precis, min mamma är ju enivs som en åsna när det kommer till sådana saker och jag tror det är för att hon är upplärd på det tankesättet och vägrar väl släppa det lilla japanska hon har inom sig.

Nej, jag tycker väl att hon också borde ha fått mer hjälp, men jag vet inte hur hennes situation ser ut, om det är så att hon har gått till läkare osv. Det mesta handlar ju om hur mycket man är villig att göra själv, och jag tror inte att hon verkade så villig till det.

Då måste du besöka Stockholm tycker jag! (:
Haha, alltså nu låter det som att Stockholm är värst spyhögen i tunnelbanorna, men så är det ju naturligtvis inte. Det händer då och då, men inte allt för ofta. Och jag bor ju verkligen mitt inne i stan så jag tror att jag ser det där oftare så att säga eftersom folk åker ju in till stan och super.
Men det enda jag kan säga att på nyår då ska du inte åka tunnelbana.. då är det faktiskt rena spyhögen på tunnelbanorna.. Jag förstår inte varför det är så just i Stockholm? Det är som att det blivit okej att göra det? När jag var i Tallin, var det aldrig så, även på nyår...
Jag vet hur det känns att må illa av alkohol och jag har ju själv mått dåligt så att säga och man vet när man inte ska åka på en buss eller tunnelbana så jag tycker det är märkligt att folk ändå gör det. Är man full så tänker man väl inte klart, uppenbarligen.

Okej, säg till om du tycker det är jobbigt så slutar jag skriva om det. Men det kan ju också vara bra som sagt att öva sig. (En liten hemlis så tycker jag faktiskt också det känns lite obehagligt att skriva allt såhär (;)

2013-01-18 @ 12:50:44
URL: http://linatsutsumi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...