OPI Instinct of Color

Jag snubblade över OPI's reklamkampanj för deras standardfärger från 2012 på Pinterest. Jag tyckte den var helt fantastisk! Checka!
 

Kommentarer
Postat av: FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor

Hej Jenny! Hoppas allt är bra med dig. Vet du det blev inga naglar. haha...vet inte vad som hände tiden bara flög iväg och vi hann inte med det. skäms nästan lite.

2013-01-31 @ 21:10:37
URL: http://www.fantasydining.com
Postat av: Rinki

Wow, verkligen häftigt! Jag hoppas att din inspiration till nagelmålningen kommer tillbaka, kanske i och med reklamen? Jag köpte ett nytt nagellack häromdagen faktiskt och tänkte direkt på dig när jag satt och målade dem. En väldigt, väldigt rosa ton, rätt neonig men ändå varm ton. Är rätt nöjd, även om det inte var exakt den tonen jag ville ha, men är inte säker på att den kallare tonen som jag hade tänkt mig skulle passa lika bra/få samma effekt på mig. Såg den nämligen på en tjej som är ljushyad och kontrasten till hennes hy, det såg så vackert ut. Men det blir ofta inte samma effekter mot min hy.

Sv: Tack så mycket för gratulationen på vår tre-årsdag :) Det var en fin dag.

Hade en känsla av att du skulle kommentera NRAs spel ^^ och jag håller verkligen med dig. Dubbelmoralen är sanslös! Jag förstår inte heller hur de har kunnat få lägga upp det spelet, och än mindre att de får har 4-årsgräns på det!

Aww, tack för din feedback angående mina tatueringsidéer, jag tycker att det är viktigt att tatueringarna betyder något. Sedan om andra kanske tycker att de verkar löjliga spelar ingen roll, så länge de är viktiga för den som har gjort dem. Du får absolut fråga :) vad som helst. Jag har faktiskt aldrig fått chansen att träffa min syster. Hon dog innan jag föddes och var min pappas adopterade dotter, från ett tidigare äktenskap. Du kan läsa lite om det här: http://rhulth.wordpress.com/2011/04/05/05-04-1971/

Hon dog i alla fall av levercancer. Hon var den första man gjorde levertransplantation på i Sverige. Jag önskar att jag hade fått träffa henne och önskar att jag haft en storasyster under min uppväxt, känns som att allting kanske hade varit enklare då.

Jo, det är klart att man får tatuera sig för att man tycker att ett mönster, eller något är väldigt fint. Men då betyder det väl något ändå? ;) Kanske bara fylletatueringar och sådant som är "meningslösa" :P.

Jag kan också tycka att det är jobbigt/läskigt att ta piller. Har slutat med koffeinpillrerna, var bara en period när jag kände att allting var tungt och att jag var trött hela tiden. Men nu känns det bättre. Däremot tar jag värktabletter, började väl i tonår med mensvärk och sådär och sedan tar jag väl tablett någon gång då och då sedan dess.

Tack för dina fina ord om min tenta, jag fick ett B på den och kursen, så det känns okej. Dock tyckte hon att jag hade missat att vara tillräckligt kritisk och jag kan förstå hur hon tänkt, samtidigt kändes det svårt att ställa sig kritisk till en populärkultur-film, svårare än en tidningsartikel eller någon forskning. Men, men...vet att många fick A och folk som jag anser att jag skriver bättre än, men jag tog en svår uppgift och det skrev hon också att jag skulle få cred för. Nåja, jag har lagt det bakom mig nu :). Och missförstå mig inte, det är inte så att jag inte är nöjd med betyget så, men den här kursen älskade jag verkligen och det kändes som att jag verkligen siktade på ett A.

Shit! Wasgij-pussel, det har jag inte ens hört talas om och det lät verkligen ascoolt! Det måste jag kolla upp, tack för tipset.

Jag brukar inte dricka läsk sådär så att jag har ett dricksglas bredvid sängen. Ibland kan jag faktiskt vara dålig på att dricka trots att jag har läsk hemma, men aja :) det är gott! Godare och lättare att få ned än vatten. Mitt dumma sötsug sitter kvar också, jämt efter middagen (trots att jag ätit mig mätt) så kan jag känna mig sugen. Kanske har det mycket att göra med att jag och E sitter i soffan och äter framför någon serie och det är ofta här man sitter med chips/godis också...psykologiskt liksom. Aja, det får vara. Jag får försöka att kämpa emot. Men nu tränar jag ju en del också, så ibland får man väl unna sig. OLW har ett par nya chips nu med Sweet and Sour, sååå goda! :) *chipsmonster*.

Åh, har du någon FanFiction jag kan få läsa? Åh, även här är vi lika <3. Tror att jag är lite kär i dig, haha.

Pussar och Kramar!

2013-01-31 @ 22:31:26
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...