Känner mig otroligt träffad!

Exactly!!!
 
Pinned Image
 
Pinned Image
 
Pinned Image
 
Pinned Image
 
Problemen man kan ha när man är besatt av nagellack. ;)
 

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Haha :D

Ja, tycker absolut att du ska ta och se den filmen. Superbra.

Schysst ändå att ni delade upp pengarna lite. Men kan förstå att du gärna hade vekat ha potten (:

Gratis korv är ju aldrig fel att få, man får allt passa på när det är gratis.

2013-01-23 @ 12:34:05
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Anna

Haha, klockrena ju! Gillar den första med katten mest :) Men så är det när man är "besatt" av något eller någon, man får ta att det dyker upp stereotyp-bilder här och var ;)

Svar: Ja, det var skönt att kunna samla lite energi där. Och känner mig på mycket bättre humör denna vecka än förra, jag vet inte vad det var med mig förra veckan.. Ibland har man ju sådana dagar, men att en hel vecka ska vara förjävlig är jag inte vad vid.

Ah, okej. Men det förklarar ju saken. Haha, sådan är jag med.. Jag tappar tålamodet och tror minsann att det visst har torkat, tills jag ser att det är utsmetat och svär som tusan över det. Haha.

Det är ju så, tyvärr. Men samtidigt vill man ju inte göra för mycket väsen av det heller, jag vill ju ha ett jobb att gå till jag med. Inte för att jag tror att något skulle hända om man verkligen sa ifrån, men just det vågar jag inte chansa på.

Inget pokerface där alltså? ;) Jag är så kass på poker, chicago och allt det där. Orkar aldrig lära mig för att förstå det..

Hahaha! Ja, man kan ju alltid prova och se vad dem säger.. Vem vet, det kanske står i "regelboken" att man inte får spela Orup på hög volym.

Okej, men det låter ju som att det funkade med. Själv trivdes jag på övervåningen och jag och min bror hade samma rum hela tiden i huset, det var bara mina föräldrar och min syster som bytte rum en gång. Kan tänka mig att det inte är något vidare kul sätt att vakna på, hur bra trummorna än låter :)

Det håller jag med dig om! Det är så känsligt det där med plastikoperationer, även bland oss "dödliga". Är det något man tror att man skulle må bättre av att göra så har inte jag någon som helst rätt att döma en p g a det, som att man skulle vara mindre smart för att man har silikon i brösten liksom. Det är synd att det ska förknippas med storbystade blondiner, när det verkligen är minoriteten.

Låter som spännande resemål allihopa! Jag har varit i Italien en gång, med handbollen på cup 2005. Var bl a i Rom då, otroligt fin stad med väldigt smutsig. Var svart upp på vaderna efter att ha gått omkring i flip flops :)

Ja, precis. Jag hade varit likdan om jag var i din sits! Tackade själv nej till två skitjobb innan jag började jobba på hotellet och sedan på mitt nuvarande jobb. Sen behöver man ju inte leta efter det absolut bästa, men man ska ända få vara petig och se till att man hamnar någonstans där man vill vara.

Veckan har varit bra än så länge iaf, inte mycket att klaga på :) Hur har din vecka varit? Kram

2013-01-23 @ 18:38:01
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Lina Tsutsumi

Dem där nagelbilderna stämmer verkligen överresn på mig! (;

Sv: Det är verkligen jätte hemskt och jag tycker synd om The Knife. Hörde att de var riktigt upprörda över det. Men det var också dem därför gjorde ett till konsertdatum dagen efter 16:e maj så att andra kunde få chansen att köpa också, men det var ju samma där.. andrahandsförsäljarna kom före! Och det gör mig så jäkla förbannad att det inte finns någon moral.

Haha, jag jobbar faktiskt inte där så ofta tyvärr.. men det är kul när man väl jobbar där. Mysig stämning och trevligt att få prata med kunderna (: Jag jobbade där för flera år sedan bara över julen och nu började jag igen, troligtvis bara över julen, men vi får se om det blir något mer framöver. Jag står ju ändå kvar hos henne!

Avundsjuk, haha, jag har väl inte så mycket att komma med? :P Men visst, det är härligt i Japan och jag tycker verkligen du ska åka dit!

Ja, det är skönt att inte känna sig ensam om det, jag trodde faktiskt jag var ensam om just emetofobi. Det är därför jag också skriver öppet ibland om att vara bipolär för det har visat sig betyda väldigt mycket för många som kännt sig ensamma om det.

Jag tycker det är rätt typiskt svenskt att göra så faktiskt. Vi har ingen bra "drickar-kultur" om man säger så. Det är coolt att dricka enligt oss svenskar och dessutom dricker man ju sig redligt full jämt. I Japan har man ju som vana att äta och dricka tillsammans eller vara på en karaokebar och dricka. Önskade att det var mer så i Sverige, lite mer oskyldigt och inte så skyldigt när man inte dricker som jag...

2013-01-23 @ 19:43:12
URL: http://linatsutsumi.com
Postat av: anniepiie

hahaha XD SV: jag hittade inget men min kompis hittade en spegel och ett bord som vi lyckades trycka in i hennes lilla golf! :P opps, fler öronhängen än nagellack!??? ;) Jo, skinnjackan funkar alltid till allt! :) Kramis

2013-01-24 @ 10:37:32
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...