Jurrasic Nails

Det kanske verkar som att jag lagt av lite med att måla naglarna, men det har jag inte. Jag tar det bara lite lugnare än jag gjorde i förra utmaningen eftersom jag inte har någon deadline att passa. :) Men jag har alltså målat naglarna fortfarande och deltar fortfarande i två utmaningar.
 
Den ena utmaningen var ju Historia-utmaningen som såg ut så här: 
 
 
Första utmaningen var Age of the Dinosaurs och de var något jag började måla på i helgen, och jag har egentligen varit klar med den sedan i måndags så just nu har designen redan börjat se sliten ut.Men jag hade problem med utmaningen. Jag visste inte alls vad jag skulle hitta påså jag googlade lite bilder och hittade den här:
 

 
När jag väl bestämt mig för att det var den här designen jag ville åstadkomma så tappade jag motivationen. Det känns för jäkligt eftersom jag tror det hade kunnat bli bra annars, men nu bara slafsade jag på färg och ska jag vara ärlig, så har jag bara gjort klart en hand. :D Så om veckans design verkar lite sämre än vanligt så beror det nog främst på brist på motivation. Så här blev det iallafall:
 
 
Ehm, japp... Till mitt försvar så är faktiskt färgerna mycket starkare i verkligheten och den lila färgen i botten ser inte alls lika rosa ut heller, men jag får skylla på att jag inte hade varken ork eller lust till att försöka ta en bättre bild när jag ändå inte är nöjd med designen. Inte det värsta jag gjort men långt från det bästa! Jag får försöka komma igen nästa gång istället. :)


Kommentarer
Postat av: ZOOFIE

MEN SÅ COOOOOOOLT!

SV: Tack så jättemycket :D Älskar tartan-mönstret, haha :D Jag har ett par gula byxor utöver dessa :) Vill köpa de blåa leggingsen med hos Black Milk men tror jag skippar det ;) haha. Ja, varför gav du bort dom för :o haha. Måste fått något tokigt litet ryck där kanske?

Nej eller hur. De sitter slaviskt och följer sin favoritbloggare. De gör allt den säger. Uppdaterar den inte så kan de knappt leva.. Ja, det är väldigt skrämmande.

Jag kommer gå till vårdcentralen med detta, förhoppningsvis i veckan, bara så att jag får det dokumenterat ifall jag får framtida problem. Det är nog bäst. Sedan kanske jag kan få några starkare smärtstillanden utskrivet, för det här går inte längre. Ja, jag har känt det där med vägar, bara korta bitar än så länge dock. Skåneresan har blivit lite uppskjuten så jag hoppas jag mår bättre då det är dags. Jag har ju dock rejält med tid av smärta framför mig..

Ja, det är väldigt mycket om Voldemorts förflutna och hans familj jag hade velat ha med. Man får ju i princip inte veta varför just dessa sakerna är horrocruxer, man får inte veta någonting kring det ju, det är jätte knasigt. Och ja, Dumbledores begravning. Det var så längesen jag såg filmen dock, lyssnade ut boken igår för 700 gången så jag är ganska inne på alla grejer som är med just i boken just nu ^^ haha

2013-02-28 @ 20:49:18
URL: http://zoofie.se
Postat av: Lina Tsutsumi

Har du inte? The Sims är ju verkligen nostalgi! :D
Ja, vi får göra så helt enkelt, det är ju trevligt när du skriver tillbaka (:

Det är ju därför jag skriver om det en del i bloggen, för jag tycker det är viktigt att dela med sig av sådan information så att andra kan förstå. Jag tror de som är psykiskt sjuka har svårt att prata om det eftersom de tänker att andra dömer, men att döma handlar oftast om ovetande.

Ja, den maniska sidan är ju väldigt stark, men öven också den depressiva. Det märks ju mer på den som är bipolär typ 1 än typ 2.

Sköt om dig (: Kramar

2013-03-01 @ 11:39:17
URL: http://linatsutsumi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...