Grattis x3!

Idag är inte vilken dag som helst för idag säger vi ett megastort grattis till Najri, Apell och John som alla tre fyller år idag!
 
Hipp hipp hurra!!
 
 

Kommentarer
Postat av: AddieHero

Hej! Tänkte bara tipsa om min tävling på min blogg där jag lottar ut en goodiebag!
Kika in! ;*

http://addiehero.blogg.se/2013/february/tavling-vinn-en-goodiebag.html

2013-02-07 @ 14:52:55
URL: http://addiehero.blogg.se
Postat av: svea ~ maviedesvea ★

Verkligen fin blogg! :D
Allt bra med dig?

2013-02-07 @ 19:44:27
URL: http://maviedesvea.blogg.se
Postat av: Anna

Oj! Det var inte dåligt med tre vänner som fyller är samtidigt :) Jag har som mest två tror jag.

Svar: Okej, den kanske inte finns där? Jag hade inte hört talas om honom innan igår då jag hittade hand album under nyheter på Spotify, har ingen aning om vem människan är ;)

Haha, ja men man får ju försöka göra veckan så kort som möjligt och då är alla knep tillåtna ;) Tror inte jag frågat dig det innan, vad du har jobbat med innan? Minns lite vagt något, men kan ändå inte komma ihåg riktigt vad det var.

Det håller jag faktiskt med om, det är som två helt olika stilar inom samma genre. Lyssnar inte på så mycket av dagens hip hop/rnb, men någon låt då och då fastnar man ju för. Som med all annan musik!
Ja, man kan ju i stort sett räkna alla hip hop-artister som är kvar idag på en hand. Av dem som kom under den där vågen :)

Det är lätt att tröttna på en låt snabbt, och förstår dig då denna verkligen spelades sönder en period. Det är det som är charmen med sommarplågor kan jag tycka, alla älskar den och blir som galna när den spelas på dansgolvet under sommaren men sen till hösten/vintern vill man nästan spy på den ;)

Ja, jag trivs som fisken i vattnet. Trots tidiga morgnar och sena arbetskamrater ;) Men sådant får man ta känner jag, ingen idé att sura över något sådant litet när man faktiskt har ett jobb idag.
Det är verkligen tråkigt att det blivit som det blivit med arbeten..

Det var lite det jag tänkte, att ljudet blivit såhär efter alla uppdateringar och tillbehör man kan ha till TV:n. Precis, alla TV-licens vi betalar borde ju räcka åt tycker man :)

Helgen blir ganska lugn, som vanligt på sistone känner jag :) Imorgon ska jag inte göra många knop, på lördag ska mamma firas med släkt & vänner och på söndag ska vi ses ett gäng tjejer i stan på en fika innan en av dem åker "hem" till Österrike igen. Vad ska du själv hitta på? :) Kram och godnatt

2013-02-07 @ 22:21:31
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Katana

Grattis till dem tre (:

Nej alltså vi ska inte ner till småland det är småland som kommit till oss (:

Låter som att du har en bra helg framför dig. Hoppas du hittar något fint att ge i present.
Idag blir det en runda på stan med svärföräldrarna och ikväll väntar musikal. Sen få vi se vad helgen bjuder på mer.

2013-02-08 @ 08:16:20
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: anniepiie

trillingar?? :D Grattis till dom iaf! SV: Nää, särskillt inte när man får veta det 10 min innan jag ska åka... Men känns bra att det gick bra iaf! :) Jag ska följa med syrran och kolla om en tv bla. Sen firas lite för vi fyller år på månadg, så släkten kommer på söndag! :P Låter himla skoj med ett besök på ikea!! Kram

2013-02-08 @ 10:38:45
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...