Dejt med torktumlaren!

Har känt mig fruktansvärt omotiverad de senaste dagarna, inte bara till att blogga utan till allt möjligt. Beror till stor del på att jag bara går och väntar på svar från Draken och även på att Arbetsförnedringen ska fucka upp det så som de gjort så jäkla många gånger förut! Så det är dels därför det ekar lite tomt från mig just nu...
 
Jag har roat mig med att lyssna igenom ALL musik jag har på min dator, gjort en ny spellista och dessutom "köpt" hem lite ny musik. Idag har jag åtminstone dammat lite och bokat tvättid så jag får känna mig lite nyttigare än så. Roligare än så här blir det nog inte idag. Nu blir det kaffe innan tvättiden startar!
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Nej, vad jobbigt att gå omkring och vänta så. Hoppas du hör från dem snart!

Svar: Tack så mycket! Är tillbaka på jobbet idag, men känner mig fortfarande lite småkrasslig. Kanske hade varit bättre att vara hemma idag med? Det var ju den klart bästa deltävlingen än så länge, men ändå inte jättebra. Blir nästan lite rädd om vi inte hittar något bättre på lördag..

Jag är nog likadan, det bästa hade ju varit om kött växte på träd och man slapp slakta så många djur ;) Men som du säger, men får försöka se till att äta rätt kött och göra så mycket man själv kan.

Skönt att höra att jag inte är trög ;) Okej, men då är jag med på noterna. Gick du en sådan utbildning på gymnasiet eller är det något du läst/pluggat efteråt? Eller är det från jobbet du har fått den erfarenheten kanske?

Måste jag välja mellan kakor och bullar så äter jag kakor, alla gånger. Men föredrar ändå annat som sagt. Jag är likadan med godis, äter hellre choklad då och då. Har många chipsfavoriter, men har du Lidl nära där du bor tycker jag att du ska köpa Sourcream and cheese som dem har där, såå goda! Smakar exakt som dem Estrella sålde förut, mina favoriter :)

Ja, men så är det verkligen! Och just på låtskrivarfronten ligger vi ju i topp! Vi har många bra hitmakare härifrån :)

Jag kunde nog ana att han var ganska nöjd på den biten, och att det just i mindre städer/byar finns en hel del pubar att välja bland :) Jasså, det tror du? Det hade han säkert uppskattat :)

Det tycker jag var ett jättebra exempel på vart drömmar kan ta en. Bara för att det är en dröm behöver det inte vara en dröm om att bli stjärna inom något område, något så enkelt som en fiskbil räcker ju uppenbarligen tillräckligt långt för att den här mannen ska vara lycklig. Men än så behövs inte. En dröm är alltid en dröm, hur stor eller liten den än är!

Ja, media är ju absolut boven bakom allt. Och det här med röstningen, i slutändan är det ju faktiskt det svenska folket som röstar, och där finns det egentligen inte så mycket att klaga på. Smaken är ju som bekant som baken, och röstar man dessutom inte tycker jag inte att man kan säga så mycket.

Okej, inte så lugn kanske. Men det låter ändå som e fin helg! Och det är ju alltid bra :) Hur ser det ut för din del nu till helgen då? Några planer där?

Ha en fin torsdag! Kram

2013-02-21 @ 09:15:06
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Katana

Ibland har man sådana där dagar när man bara är omitiverad till precis allting och helt bara vill ligga kvar i sängen. Men på något sätt går dagarna ändå.
När ska du få besked från draken?

Nej jag läser aldrig heller aftonbladet o expressen. går bara inte på aftonbladet.se ibland och kollar sporten (:

IFK vann med 5-1 i lördags så var en riktigt bra start efter den långa väntan på att få se dem.
Låter underbart att sitta uppe så länge och bara snackamed goa vänner.

2013-02-21 @ 12:59:10
URL: http://annakatana.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...