Ny tillfällig design!

Då var den nya temporära designen klar! Det som jag trodde att jag skulle sitta och svära över i några dagar blev klart redan samma kväll! Jajamen!Om ni inte ser den nya designen så tryck F5!!
 
Jag älskar Halloween! Det är min favorithögtid på hela året och jag har förbjudit allt snack om jul, julklappar, godis och granar tills Halloween är över. Det är sant! Jag kan inte fokusera på julafton när Halloween är en vecka bort! En vecka och vecka förresten, egentligen är det ju Halloween på onsdag och Alla Helgona till helgen om man ska vara riktigt petig!
 
Jag ska försöka fylla min blogg med Halloweenrelaterade inlägg hela veckan! Men det blir mycket tidsinställt så ni är beredda på det! Nedräkningen till Halloween kan börja.
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Den där Saw gubben e så himla äcklig :O

Sv: Ja tycker inte de e läskigt o göra gravdekorationer. Jaa till dom man känner e de nog inte lika kul :/

2012-10-29 @ 23:37:40
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Anna Katana

Kul att du ska ha lite halloween-tema på bloggen. Blir det någon halloweenfest under veckan?

Tack, roligt att höra att håret såg naturligt ut (:

Kan förstå att du fick förvånande blickar när du läste boken i Turiket. Hoppas verkligen att filmen kan göra boken rättvisa sen.

2012-10-30 @ 09:30:35
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: William

snygg halloween design:D
ska själv ta några halloween modellbilder:DDD

SV; naw tackar så mycket:D Blir så glad^^
började också teckna runt 2004;D en rolig hobby:D

2012-10-30 @ 11:03:00
URL: http://canonguy.blogg.se
Postat av: Anna

Diggar din profilbild nu med, förresten! Riktigt creepy alltså :) Det är bra att du inte umgås med mig då, jag pratar om jul och allt som hör till så ofta jag kan ;)

Svar: Ja, det är verkligen en jättefin låt med lika fint/bra budskap. Personligen tycker jag om Kelly Clarkson, lika mycket som person som artist. Tycker hon verkar vara en riktigt smart kvinna med båda fötterna på jorden.

Det har du rätt i, det är ju inte roligt någonstans. På gymnasiet läste jag datorkunskap en termin, men det blev jag ju inte så mycket smartare av. Hade dock varit kul ifall våra hemsidor låg kvar någonstans på gymnasiets hemsida, jag gjorde ju en om Britney :) Men då var det bara enklare HTML-koder vi lärde oss, plus att man ju fick hjälp varje lektion. Lite skillnad då..

Nej, ljuset är fel i varje omklädningsrum! Man ser ju varje litet fel på kroppen ;) Dessutom blir jag alltid så varm och stressad när jag väl provar kläder och har mig, så det är ju inte förknippat med något kul så sätt heller. Internetshopping däremot, det gillar jag som sagt! :)

Det går inget vidare, har köpt färg till hallen i varje fall. Alltid nått ;) Måste dock måla lite först och se ifall den är fin på, kostade bara 99:- på Rusta så passade på :) Äggskal heter den, så hoppas att den inte är kritvit! Det roliga är att jag typ aldrig är i vardagsrummet, håller alltid till i sovrummet när jag är hemma.. Men har jag gäster och så är det ju bra ifall vardagsrummet ser någorlunda bra ut ;)

Själv bor jag och mina syskon väldigt utspritt, jag vet inte om du vet hur det ser ut här i Göteborg men jag bor på Hisingen, min syster i Frölunda och min bror i Askim. Våra föräldrar bor på Redbergsplatsen, så det är väl mest där vi brukar hänga. Sen blir det ju att man umgås med dem en och en också :)

Ja, det är ju ett bra sätt att hitta inspiration.. Tänkte inte ens på att det finns andra nagelbloggar att kika på. Kul att du har något att utmana sig själv med så!

För mig är det gemenskapen som är det bästa med jul! Älskar julaftonskvällen när man sitter i vardagsrummet med alla öpnnade klappar, massa ljus på, man äter nötter och annat julgodis och bara njuter. Jag älskar det! Är det snö och riktig jul på det viset med, så är det bara ett stort plus :)

Låter hur kul som helst ju! Har du någon kvast att flyga omkring på med? ;) Nej, för min del blir det inget firande.. Min moster och kusin är här över helgen så vi ska umgås med dem :)

Ha en fortsatt bra dag! Kram

2012-10-30 @ 15:11:53
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...