Hemlighetsfullt fnitter

Jag kommer under någon/några dagar nu att göra lite förändringar i min design och jag kan inte garantera att det kommer se jättesnyggt ut förrän det är klart. Jag kan nog inte ens garantera att det kommer vara jättesnyggt när det är klart heller, men en ändring kommer det bli ialla fall.
 
Så om jag inte är jätteaktiv med att skriva intressanta inlägg så är det för att jag bråkar med designen!
 

Kommentarer
Postat av: ZOOFIE

Mihihih Halloween design - snyggt! :D
SV: Håller med dig. Det är verkligen sinnessjukt. Fattar inte bara varför man inte flyttar mobbaren/mobbarna. Genom att flytta den/dem så tar man ju bort problemet!!!

2012-10-29 @ 17:34:59
URL: http://zoofie.se
Postat av: Johanna

looking good so far! :)

Ja frågestunder ger ofta svara på sånt som man så sällan skriver om! :)

min helg var lugn och skön, fixade lite i lägenheten. Skönt och få det gjort. Och så städade jag ut alla baciller. Så nu skall jag inte vara sjuk något mer! :)

Ja jag flytta från blogg.se för snart 3år sedan ångrar mig inte ett dugg :)

jag lyssnar för det mesta på kent i bilen om jag är själv, annars blir det radion! :)

2012-10-29 @ 18:31:33
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Anna Terneborg

Grymt snygg design! Önskar jag var lika bra på det här med HTML-koder och liknande.. Man märker ju att detta är din favoritårstid :)

Svar: Ja, visst var den fin :) Jag funderar på att köpa den faktiskt, har lovat mig själv att försöka hålla i pengarna denna månaden, men 199kr är väl ändå inte så farligt? :) Ja, internetshopping kan vara en riktig räddare i nöden! För mig med som hatar att gå omkring i butiker och prova mig fram ;)

Åh, tack så mycket! Vardagsrummet är typ det enda rummet i lägenheten som ser någorlunda klart ut.. Har ju som sagt inte kommit så långt med resten av rummen :)

Låter bra det, du och JD.. Vilket radarpar!
Härligt att höra! Alltid mysigt att umgås med syskonen, speciellt nu när man inte ses lika ofta som när man bodde hemma. För min del i varje fall. Min helg var bra den med, väldigt lugn och städad :)

Samma här! Älskar att driva med mig själv och andra i min närhet, det är ju det som är så härligt med familj och vänner..

Okej, men det låter ju bra. Vore ju inte kul ifall man hade heelt skilda smaker och åsikter. Att mötas lite på mitten är väl det bästa egentligen :)

Okej :) Men ändå, jag blir lika imponerad varje gång! Hur kommer du på motiv till varje utmaning? Jag hade nog suttit i dagar med att bara komma på vad jag skulle kladda på ;)

Okej, ja men det är ju bekvämt och man vet att det finns där så fort man knäpper på TV:n. Jag gillar inte heller att "rätta mig" efter tiden och dagar för att se det jag vill se. Nej, fortsätter på mitt spår ett tag till :)

Märker som sagt på din design att du verkligen tycker om Halloween. Kul! För min del är julen bästa högtiden på året, älskar allt med den! Har du några roliga planer på utklädnad då? :) Kram

2012-10-29 @ 18:52:22
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...