Fuckin yeah!

 
Jag har varit så produktiv idag att det nästan är löjligt!!! Seriöst, inte många har gjort så mycket som jag har gjort på de få timmarna jag gjorde detta på:
 
Kl 13:00 ringer min stackars mamma som är sjuk och febrig och ber mig om en tjänst. Lite inköp av mat osv. Så halv 2 åker jag och handlar två kassar mat till henne, vilket bara det tog 1 timme. Sen åkte jag iväg till Eko för att köpa ytterligare några saker till henne som inte säljs i affären. Sen bär det iväg, 2 mil längs världens tråkigaste väg till Hillerstorp. Väl där så hämtar jag en AVI och hämtar ut ett paket hos min mamma. Sen sitter jag plötsligt där till kl 4 och dricker kaffe och visar henne Gangnam Style! (VIKTIGT!)
 
Så jag åker hem, är hemma runt halv 5 och då ska jag sätta igång med bullbaket som jag planerat i dagar nu! Jag ska laga mat med ju! Oj oj oj oj... Så jag multitaskar och rör ihop deg till bularna, låter det jäsa en halvtimme och då skalar jag potatis till maten och steker fläskfilé. Sedan bakar jag ut bullarnam låter dem jäsa ytterligare medan jag fortsätter med maten och skalar morötter, kokar morötterna, hackar paprika och allmänt slänger kryddor runt hela köket! Samtidigt som såsen kokar ihop till grytan jag gör så fixar jag 4 plåtar med 114 bullar bara vips!! Massa bullar...
 
Andra satsen bullar klar!
 

Iallafall... inte nog med att jag bakat en MASSA bullar, jag bakade dessutom mandelmassesnäckor med rosa fyllning! Och jag har tagit hand om 3 omgångar disk som bildats mitt i allt kaoset! Efter detta har jag satt på kaffe, hunnit lyssna lite mer på Gangnam Style, matat salamandrarna och bytt kläder. för att inte tala om att jag dammsugit och dammtorkat upp allt mjöl och pärlsocker som låg precis överallt!!
 
Allt detta har jag gjort på sammanlagt 6 timmar! 6 timmar!!! Varav bullar och matlagning tog upp ynka 3 av dem! Är det detta som kallas Husmorssyndromet?!
 
Så nu tycker jag att jag har gjort mig väääääldigt förtjänt av detta:
 
 
Kaffe, nybakade bullar på Kanelbulledagen och Tomb Raider Anniversery på Ps3!! Oh yeah! Bara vänta på att kl blir 21 och älsklingen kommer hem. :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...