Upp å hoppa!

Känner mig lite träffad där. Har slarvat som sjutton med träning de senaste veckorna. Hade uppehåll medan farsan var här men det var helt medvetet. Ville umgås så mycket som möjligt med honom när han var här. Men det har varit trögt att komma igång igen. Halvårskortet till simhallen har gått ut så har inte åkt ner och simmat på två veckor. Sen hittar man ju alltid en massa ursäkter. Det har varit kanondåligt väder, jag har haft annat att göra... jada jada jada! Har joggat en gång på 2 veckor så nu ska jag banne mig ut, inga ursäkter!
 
Tränar ni? Håller ni er träning eller har ni också svårt att komma igång?

Kommentarer
Postat av: ZOOFIE

SV: Haha ja, det är typ det enda jag läser! Älskar att läsa om andra människors liv, haha. Så jävla fascinerande, haha. Jag har faktiskt inte läst den än. Har haft planer på att köpa just den boken flera gånger, men det har inte blivit av än :) Men jag får ta och köpa den - jag har hört fler som tyckt den var bra :)

Haha ja i England tycker de ju att typ -2 grader är kallt, så hon borde komma till Sverige under vintern, då tar ni med henne till Norrland så får hon -30 och sen all snö på det ;) hahaha. Fy fasen vad kul.
Jaha, men då förstår jag :) hade två klasskompisar nu på gymnasiet, deras pappa var från England och hade aldrig bott i Sverige så de åkte dit lite då och då, han kunde bara engelska dessutom, haha. Tänkte om det var lika för dig där :)

Jo men exakt. Jag kände mig aldrig hemma där jag bodde innan jag flyttade till Sundsvall heller. Här trivs jag så otroligt, jag älskar staden medan alla som kommer härifrån hatar den ;) haha.

2012-11-26 @ 21:11:56
URL: http://zoofie.se
Postat av: Anna

Ja, som du vet så har jag svårt att komma igång.. Men har tänkt lite på det och tänkte köra igång på riktigt efter jul och nyår (kan ju inte börja innan dess och missa all god mat), har planer på en solresa nästa år så då måste jag ju ;)

Svar: Ja, det var en riktigt fin söndag! Fick handlat en del julklappar med, så känner att jag kommit en bit på vägen nu :) Skönt! Har du själv börjat med klappar ännu?

Ah, okej. Men det är ju bra att vi vet något iaf, får som sagt försöka hålla våra svar någorlunda korta :)

Förstår det, det är ju en vanesak som allt annat egentligen. Det går ju alltid, men samtidigt är det ju himla svårt!

Den var minst lika bra den tredje gången, om inte bättre. Ska se den igen på fredag och en gång till efter det, men sen är det nog slut på bio för min del. För just den filmen då :) Har du sett några bra filmer på sistone?

Låter som en helg helt i min smak det :) Min helg var bra den med, blev inte så mycket mer än det jag skrev.. Bio, filmkväll och stan :) Ha en bra tisdag! Kramar

2012-11-27 @ 08:16:39
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...