Solitude + inOcean @ Sticky Fingers

Ja, imorgon drar jag och ett underbart gäng till Göteborg för en spelning med Solitude. Jag tycker att alla ni andra som befinner er i närheten ska dra till Sticky Fingers och festa med oss ni med!!

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Skulle ju vara sjukt kul att träffa dig :D Är ledig på fredagen men börja 12 på lördag, fast kan ju bege mig ut till kl 2 eller så (:

Tack så jättemycket. Jo jag har fått bra självförtroende genom åren. Gått igenom en del som gjort mig stark och fått mig att lära känna mig själv.

Är också frysen av mig så jag förstår verkligen vad du menar med att gå runt och frysa. Det är ju det negativa med höst och vinter :/

Bra att du inte kommer börja håll på HV :D

2012-11-08 @ 16:41:01
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: ZOOFIE

SV: Sitter faktiskt och lyssnar på Amy Winehouse, trots att det inte är något jag skulle lyssna på i vanliga fall, men jag insåg att jag inte hört mer av henne än "Rehab", haha. Men ja, hennes död var tragisk och jag ser på henne på ett helt annat sätt nu efter jag läst halva den här boken.

Haha jag var förkyld första gången vi var i London, och då jag snöt mig första gången där blev jag jätte chockad! Haha. Testade nu i våras när vi var där för att se om det var likadant och JA! x'D Så himla läskigt. Men bra om det blivit bättre :)

Jag tycker att allting ligger jättenära här med, men det är väl kanske just för att jag bott i en liten by mitt ute i ingenstans. Det fanns ju städer runtomkring med (den närmsta 7 mil bort), men nu när jag bor i Sundsvall tycker jag att jag har nära till precis allt :D Det ligger ju i mitten av Sverige, så det kan vara det :D haha. Vet inte med övriga Norrland då det längsta jag varit (i vuxen ålder, haha) är Umeå.
Åh ja, mycket hellre godis än en tidning ;) Händer att jag köper lokaltidningarna då det står något om mig och min blogg, men det är inte så ofta nu ;) Din bror, vad spelar han i för band? :)

2012-11-08 @ 18:22:10
URL: http://zoofie.se
Postat av: Johanna

Hoppas ni får det trevligt, inte för jag vet vem dem är!

Ja precis, jag vill inte bli en sådan som aldrig svarar på kommentarer, det är liksom inte meningen, utan jag gillar kommentarerna och all får svar :)

Nej, skall skriva ett nytt mail till dem imorgon, är kanske lite piggare då, slutar 13, annars blir det på lördag när jag är pigg och utvilad och eldig.... :)

2012-11-08 @ 19:09:31
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

inte eldig, utan ledig haha

2012-11-08 @ 19:09:59
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...