Nail Art Challenge 42: Inspired by my favourite outfit

Hur sjutton inspireras man av sin favoritoutfit när man har mer än en outfit man älskar? Vad jag väljer att ha på mig beror ju helt på humör och vad jag ska göra. Jag har en favorit när jag ska festa, en annan när jag bara är hemma, en helt annan när jag ska shoppa... ja ni fattar.
 
Så jag valde att måla mina naglar efter den outfit jag tänkt att ha på fredag när jg ska till Göteborg och festa och se Solitude spela på Sticky Fingers! :D
 
Så här ser den ut:
 
Jajamen, ni får en bild jag har gjort om istället för en riktig outfitbild. Basen är från ett spel på hemsidan Roiworld.com och sen har jag bara färgat om kläderna i Paint. :D Jag orkade verkligen inte byta om till denna outfit bara för att sen stå i timmar och försöka få en bra bild på det!
 
Här är naglarna som jag har gjort till denna outfit!
 
Ja då ska vi se... Tummen föreställer då självklart mina röda Converse, pekfingret ska likna min t-shirt med dödskallar, långfingret ska föreställa ett par matchande örhängen som jag ska ha till, ringfingret ska då föreställa shortsen (typ) och lillfingret ska väl matcha både nitarmbandet och nitskärpet jag kanske ska ha!
 
Välmatchat!! Kanske lite för välmatchat....
 Gillar designen dock även om jag inte fick till det helt med långfingret...

Kommentarer
Postat av: ZOOFIE

SV: Ja, jag följer verkligen på tok för många för mitt eget bästa. Jag har precis köpt en app för att kunna hålla reda på alla. Där man kan kryssa av vilka avsnitt man sett osv. :) Hur bra som helst! Sons of Anarchy har jag inte sett än. Började titta men hängde inte med. Ska ta tag i det senare ;)

Du har så himla rätt! Personen sm kommenterade kommenterade dock under namnet "Jag" utan att lämna en blogg, så det var ju inte för att få läsare iallafall. Men ja, h*n kanske egentligen inte menade något illa, men då får denne tänka på hur den formulerar sig, som du säger. :)

Lite avundsjuk blir jag faktiskt. Vill med ha lte släkt i England ;) Nej, jag älskar verkligen allt med London. Förutom kanske att det är så mycket avgaser och smuts i luften så att då man snyter sig är snoret svart :DDDD hahahahaa. Random. :)

Jag har faktiskt inte varit ett jättefan av honom speciellt länge. Har alltid tyckt han varit bra men har först nu (i somras) börjat leta upp saker och tittar på dem bara för att han är med ;) Ja, vad jag har hört så är Single Father riktigt bra :)

Haha jag hade 17 mil till närmaste pressbyrån, och det är i den staden jag faktiskt bor i nu, så jag vet hur det kändes :D Close-up är rätt bra. Jag orkar dock aldrig lägga pengar på tidningar nu för tiden :/ Tråkigt men ja!

2012-11-07 @ 20:57:49
URL: http://zoofie.se
Postat av: FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor

Jätte snyggt, och vilka coola naglar gillar verkligen den som ser ut som en converce sko haha..
Ja Sticky är verkligen ett trevligt ställe med bra stämmning. Det var ett tag sedan jag var där nu men jag ska absolut snart dit igen.

Hard Rock är ju helt okej, men man får rätt lite för pengarna där kan jag tycka. Det finns så mycket bättre och roliga ställen. Enligt min mening så är Hard Rock lite turistfälla bara.

Spövandringen var jätte intressant har lagt ut ett inlägg om det nu. Tror dom har mer turer du kan kolla på deras hemsida http://www.sommarteater.nu/se/spoekupplevelser/spoekvandring_goeteborg

Gillar man historia och att bli skrämd så är det en rolig intressant grej.

2012-11-08 @ 10:58:40
URL: http://www.fantasydining.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...