Fullspäckat schema!

Har fullt upp denna fredag och kanske hela helgen med för den delen så jag kör på lite tidsinställda inlägg tills vidare.
 
Just nu när jag publicerar detta så sitter jag i en bil på väg mot shopping på:
 
 
Får se vad man hittar för roligt denna gång.
 
Sen bär det av hemåt, in i duschen, göra sig iordning så fort jag kan och sen bär det iväg till Gnosjö för det här:
 
 
Är ni i närheten av Gnosjö så tycker jag ni ska titta förbi ni också!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Låter som du får en bra dag! hoppas där är mindre folk än när vi var där för 2 veckor sedan :) vi sa aldrig mer en fredag haha :)

Köper bara julklappar till syskon barnen har två stycken, sen 2st a 50kr till julklappsspelen å så till mina föräldrar så det är rätt lätt med julklapparna! :)

Ja men det är skillnad på dem man är såklart bekanta med, det är okej och ta via fb då... eller de man träffa 2 gånger om året typ.. men de andra kan faktiskt ringa, sms:a



2012-11-30 @ 10:17:10
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Anna Katana

Hoppas du hittar lite fina grejer på Ullared.

Jag är inte heller så mycket för diamanter och sådant. Finna betydligt mer intresseantare saker här i världen måste jag säga.

Ha nu en bra helg!

2012-11-30 @ 14:44:34
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Mikael

Tjena, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram från Modemannen Mikael

Svar: Eftersom jag kommer direkt till forumet när jag klickar på din länk så skriver jag mitt svar här. Jag tycker det är en jättebra idé med ett modeforum för de som har ett genuint intresse för det. Dock tillhör jag inte den kategorin.
Jag kan inget om mode, är mer intresserad av kläder som passar mig än vad som är modernt och trendigt och skriver i stort sett aldrig om mode i min blogg. Vore därför fel av mig att locka hit läsare i tron om att de ska få läsa om detta.

Men jag önskar all lycka till med modeforumet, en trevlig vinter och en god jul! :)
Jenny

2012-11-30 @ 15:53:49
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Anna

Åh! Jag vill också till Ullared.. Vet att jag sagt det bra länge nu, men det har inte blivit att jag kommit iväg ännu. Hittade du något kul?

Svar: Okej, låter bra! Har en del "foto-appar" jag med, det finns ju hur mycket som helst att välja bland tycker jag. Sedan har man ju ändå sina favoriter bland alla :)

Ja, det var så himla länge sedan Britney släppte något nytt och då är det alltid så himla speciellt att höra något som helst nytt. Även om jag tycker hon kunde vart med mer i låten, men den är grym ändå och så mycket bättre än inget alls :)

För mig är det tvärtom, gillar maten mer än godiset och pepparkakor/lussekatter. Pepparkakor är jag inte alls så förtjust i och lussekatter äter jag väl några få, men inte många.

Jag har inte velat se den för att jag är rädd att jag inte ska gilla slutet, då kan jag få för mig att missa något helt och hållet istället. Vad händer på slutet? Han måste väl ändå bli god igen, eller? :)

Nej, jag är väl ute efter vilka tips som helst :) Är inte sugen på någon speciell genre, mest det som väcker mest intresse liksom.

Jag började helgen med bio igår, idag ska lillasyster firas med kompisar och imorgon blir det kalas med familjen. Mys! Du har en bra helg framför dig ser jag..? :) Kramar

2012-12-01 @ 16:46:59
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Mikael

Hej Jenny!

Men kan det inte vara skoj att lära sig lite om mode då? Om du skulle få intresse i framtiden så vet du var vi finns. Vad det gäller dina läsare så blir jag mycket glad ifall några kanske vill vara med ;D

Tack för ditt svar / Mikael

Svar: Hej igen! Skulle intresset dyka upp någon gång i framtiden så kanske jag skulle vilja lära mig då, men just nu känner jag inte alls något intresse. Men tack ändå för tipset och självklart dyker jag upp om jag skulle ändra mig. Mvh / Jenny
Jenny

2012-12-03 @ 19:03:50
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: ZOOFIE

Hallå vad har hänt med din design? Eller är det bara för mig det ser knasigt ut? :o

SV: Haha i Hassela, som ligger typ 5 mil härifrån, hade de under lördagen fått ÖVER EN METER snö. Det är helt jävla sinnessjukt som det snöade här! Styltor låter som en fantastisk idé just nu, faktiskt!

Nämen, piercingar som är så snyggt! Varför gillar han inte det? :o Ja, jag vet att det är en del som börjat läspa under läkningen och att det liksom "hängt kvar" efteråt. Så det är därför jag är lite tveksam, faktiskt ;)

haha eller hur, det är väl därför man "infört" det där med snow days skulle jag tro ;) Ja, jag har bara blivit hemskickad från skolan en enda gång pga snö, det var för att det kommit över en meter snö och strömmen på byn hade gått. Vi var några få som kom till skolan och sedan blev hemskickade för att 1. det var svinkallt där inne och 2. det var nästan inget folk där. En halvtimme efter vi fått gå hem gick strömmen igång igen ;) haha.

Ja, jag tror det jag med! Det är vad jag vill göra framtiden, resa himla mycket. jag älskar det, men tyvärr har man ju varken pengarna eller tiden :)

2012-12-03 @ 21:54:19
URL: http://zoofie.se
Postat av: Mikael

Oki, tack ;)

2012-12-04 @ 16:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...