Byter design.... igen!!

Ja, nu är väl Halloween officiellt över... :( Nu blir det bara en lång väntan på att vintern ska gå över och det blir sommar snart igen. Får väl se det positivt att det är lite jul och nyår däremellan också. :)
 
Men, iallafall så byter jag då alltså design igen nu då Halloweentemat bara skulle vara under just Halloween. :) Blir en lite ljusare design den här gången och ett favorittema från min sida! :D

Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Mycket fin design (:
Jag tycker vintern är helt ok bara det kommer snö också. Att bara ha en kall vinter är dock trist.

Nej vi jobbar båda två så blir inte så mycket firande. Jag kommer laga maten idag för ovanlighetensskull och så ska jag köpa hem bakelser från ett fik (vet han ej om). Och så ska han självklart få presenter nu ikväll (:

Var rädd för att du skulle skriva att du höll på HV, tur att det inte var så illa, haha.

2012-11-07 @ 12:08:00
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor

Blev jätte snyggt!

Båda restaurangerna är ungefär lika bra men på olika sätt. Fasen vad kul att dom spelar på Sticky. Bra ställe!!Hoppas ni får det riktigt trevligt! Ikväll ska jag gå en spökvandring i Göteborg, ska bli spännande vet inte alls vad som väntar!!

2012-11-07 @ 18:37:57
URL: http://www.fantasydining.com
Postat av: Johanna

oh nej, jag bloggar för det är kul, men 500 vore lite coolt och få! :) Så det är mest på skämt, även om det är kul om det händer :)

Ja en ursäkt , eller en förklaring hur de tänkte, vore väl på plats. Är sjukt trött idag, men kanske är piggare imorgon, skall skriva ett nytt mail till dem.

Ja jag är ju så kass på det här med filmer, ser det så sällan, vet inte varför, men film ses bäst tillsammans med någon och jag är oftast själv :)

2012-11-07 @ 19:13:52
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...