Underbara sol!

Vilken bra dag det här kommer bli! Jag har varit på arbetsintervju idag och det kändes bra och nu har jag en liten paus innan jag ska lägga mig ute på en filt på gräsmattan med en kopp kaffe, en bra bok och lite bra musik i hörlurarna! Det är ju som sommar ute!


Ikväll har jag ju även min lilla hemma-spa-kväll så det blir ingen överaktiv dag i dag, men det finns regniga dagar för sånt!


 


Kommentarer
Postat av: Rinki

Åh, det låter ju underbart! Vad var det för arbetsintervju? Jag håller tummarna för dig gumman <3. Här var det sommar i förrigår, riktigt ordentligt, igår var det helt okej fast lite kyligare. Idag ska det tydligen regna :( och jag som ska fika med en vän idag, jag såg fram emot uteservering, nåja.



Sv: Hittills så har tabletterna fungerat helt okej, men igår kväll så började det klia i ögonen ändå. Fick ta ögondroppar som jag köpt också (hur mycket ska man behöva konsumera egentligen?) och även ifall de fick ögonen att sluta rinna så slutade det inte klia på ett tag och dropparna var grymt starka, inte som koksalt direkt...



Det där om laktos och värmlänningar visste jag faktiskt, gjorde lite "research" precis när jag hade fått beskedet om min laktosintolerans. Jag kollade förresten med Ving om hur det var med laktosfritt och sådant i Turiket och ifall hotellet vi kollade på serverade något laktosfritt. Men hon sade bara att de knappt vet vad det är där och att det kan bli svårt, bara större hotell som kanske har ett litet laktosfritt utbud (förra sommaren så skulle vårt hotell ha varit ett sådant, men jag var inte imponerad). Hon sade att i värsta fall kan man ju ta med sig något hemifrån. Alltså, visst ifall det hade varit bröd eller något, men jag kan ju inte ta med mig typ olja och grejer ifall de ska steka i det istället för i smör. Suck! Jag blir så trött, alltså visst jag skulle kunna åka ner, skita i laktosen och ha ont i magen under hela veckan istället och knappast vilja visa mig i bikini med "gravidmage". Jag hittade dock en hemsida där man kan ladda ned ett "kort" där det står översatt på turkiska angående laktosproblemet och vad jag inte kan äta...men jag vet inte. Jag vill ju inte bara kunna åka till Europeiska länder (där engelskan oftast är bra och man kan förklara ordentligt), USA eller typ Asien. Till USA är det så grymt dyrt, Asien är det inte riktigt säsong för och när det är det, så är det dyrt. Och Europa, alltså typ Frankrike, det skulle vara nice men jag vill ha sol-bad-semester!



Jag kan förstå vad du menar, å andra sidan tror jag inte att det är just kulturen - att jag inte har en kultur att knyta an till - som är problemet. Jag menar jag kom hit när jag var fem månader så jag har ju levt hela mitt liv här kan man säga (dock mitt första år i Frankrike). Så jag har ju ändå växt upp i denna kultur och alla svenska traditioner och sådant känns inte konstigt. Men det är snarare landet, alltså att invandrare de känner ju ändå att de kanske hör hemma i sitt hemland (där de är födda). Och som min mamma, även om hon känner att hon inte bryr sig om Italien eller känner sig vidare hemma där. Men då har hon ändå gjort ett val, okej jag var född där men känner mig inte hemma där. Jag har inget val. Jag är inte hemma någonstans, kände jag när jag var nere i Indien. Det var först när jag kom hem hit till Sverige efter den återresan som jag kände att okej, jag var hemma här. Det här var hemma. Tidigare hade jag fallit tillbaka på att jag kanske inte var helt svensk, men jag var i alla fall indisk, vilket det inte kändes som när jag väl var på plats. Väldigt jobbigt.

Åh, vad gulligt att du vill se det jag har skrivit. Jag har faktiskt någon artikel i PDF, kan mejla till dig om du vill...vet inte om jag får det, men borde ju vara okej, jag litar på att du inte sprider det :).



Jo, du har rätt :) hade vi brevväxlat hade det ju tagit mycket mer tid, detta är ju egentligen väldigt smidigt. Usch, hoppas verkligen att du slipper bli sjuk igen nu, på superlänge!

Jag vet inte, jag antar att det har med yrseln att göra, å andra sidan så har jag inte mätt på ett tag jag känner att jag kanske blir påverkad psykosomatiskt, att jag får för mig att jag blir mer yr om jag vet att blodtrycket är lågt. Men jag avvaktar och ser lite :).



Du inspirerar också, tro mig, jag har glidit ifrån de där åsiktsinläggen också på senaste känns det som. Men jag ska försöka att leta runt lite, jag hittar ofta inspiration på nätet.



Det guld-grön-chromade lacket är så från början, däremot väldigt tunnt så tre lager minst innan det börjar se bra ut. Kommer från Kicks, deras egna märke och heter "Evening at Ch. Marmont". http://4.bp.blogspot.com/-X0KhYitX-d4/Tr5fi8-i9sI/AAAAAAAAAzs/npwWLjfXPX8/s1600/kicks+evening+at+ch+marmont.jpg



Tycker inte riktigt att jag får till just den ytan dock, men har hört att vissa har sex lager, har ännu inte testat det.



Det låter som att Gbg är din stad då, jag kommer gärna och hälsar på, det var länge sedan jag var där och jag har också vänner där samt att FFIA har sin bas där, vore kul att besöka dem ordentligt också.



Jag får se hur det blir med Side och allt det där, som jag nämnde tidigare allt det där med laktos, men det vore så underbart att komma iväg. Jag hoppas i så fall att det är gåavstånd till andra stränder, blir så jobbigt ifall det är långt mellan dem. Men det där med ruinerna låter ju underbart, jag älskar egentligen att gå, det är bara att värmen kan göra det jobbigt.



Saknat dig också <3.

Kramar!

2012-05-04 @ 20:27:15
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: anniepiie

wohoo va roligt för dig att det gick bra på intervjun! :D Låter underbart!!! :) Ha nu en finfin helg vännen va du än har för planer! kram

2012-05-04 @ 21:12:32
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: Anna Terneborg

Lät som att du hade en perfekt eftermiddag i solen i torsdags, härligt! Hoppas det gick bra på intervjun med :)



Svar: Jag gillar Egoina, hon verkar vara en smart tjej med självdistans och fötterna på jorden. Som dessutom är en bra förebild för unga tjejer!



Ja, det blir ju lättare och roligare att göra när det är något man gillar. Som vi pratat om innan :) Okej, är det många som är med i den utmaningen? Vet du det? Hade ju varit kul att kunna se andras val också. För några år sedan hittade jag en amerikansk tjejs blogg som gjorde nya naglar med nya teman varje dag, det var väl lite att ta i kanske ;) Men iofs, har man tiden och lusten så varför inte.



Haha, skön! Jag och min bror är ganska duktiga på att spela tillsammans, och då ligger bollen (eller vad det nu kallas? Fjädern?) i luften långa vändor. Det är kul! :) Sysslar du med något annat i träningsform? Kanske har frågat det innan? :)



Jag vet faktiskt inte vilka tavlor du menar, tyvärr. Hittar du någon bild via nätet så får du gärna länka, hade varit kul att se vilka du menar :) Men kan tänka mig att man hittar mycket unikt och eget, får ta mig till en second hand snart ;)



Jag gillar det också mörkt, men har blivit kär i vita rum nu på sistone. Men vita lampor osv, vet precis hur jag vill ha det i huvudet. Så svårt att få det att bli precis som man vill ha det dock. Men skam den som ger sig ;) Hur vill du inreda sen när ni flyttar? Färger osv?



Ja, det blir lätt att man hittar så mycket fel på det stället man själv bor på. Istället för att se de där guldkorna ;) Men det låter ju onekligen som en mysig stad.



Haha, fy på dem! Jag kan sitta i timmar och bara glo på gamla & nya serier, så länge det är en bra spelar det ingen roll om det är en gammal eller ny. Jag har t ex kollat om på Alias sju gånger, är inne på åttonde gången nu. Bäst! :) McLeods döttrar har jag aldrig sett faktiskt, bara läst och hört talas om den. Du rekommenderar den alltså?



Planerna inför denna helg är inte så många, var på bio med min bror igår och såg sedan på Alias med en vän hemma hos mig. Just nu är jag på jobbet och jobbar över lite, mindre kul att gå upp klockan sju en lördag ;) Ikväll blir det middag hemma hos mina föräldrar och imorgon ska jag sova! :) Kika på lite serier med. Själv då? Några roliga planer?



Kram på dig

2012-05-05 @ 10:49:07
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...