Skaffa er ett liv!!!

Det är så tråkigt att man haft en sån underbar helg i Skåne och så kommer man hem och får veta saker som gör att man än en gång förstår varför man vill flytta ifrån denna håla så fort som möjligt!!

Jag hann knappt mer än hem innan jag fick veta att alla mina grannar har viskat och skvallrat om något så idiotiskt som... min bil!!


Ska jag ta det från början så är det så att min bil för tillfället står avställd i väntan på ett ägarbyte och påställning, bromsbyte mm. Bilen har stått på samma plats sen i december, men jag har ju ägt och kört med bilen sen 2008 och alla mina grannar borde ha sett mig när jag varit ute vid den, eller när jag kört den tidigare. 

Men nej.... jag fick veta att folk har undrat och undrat och verkligen kliat sig i huvudet över varför bilen står där och vems det är. Och då har en tant, som är ökänd skvallrare, till och med kollat upp registreringsskyltarna för att se vem bilen tillhör, och detta för att hon var rädd för att bilen kunde vara stulen!!!  

Så nu har jag pratat med styrelse-ordföranden här i området och han skulle berätta för alla nyfikna att bilen minsann inte är stulen och att den är min. Jag har till och med gått med på att vara med på ett styrelsemöte på torsdag ifall det är någon mer som skulle undra. Sen fick jag veta att ordföranden vetat hela tiden att det var min bil, och flera andra i området var säkra på att bilen var min.

Men jag fattar inte då.... varför ska folk prata om min bil och vara så jävla nyfikna?! Och varför kunde inte en enda av dessa människor fråga mig om de nu misstänkte att det var min bil? Vad är det egentligen att bry sig om?!


Men det är lilla Hillerstorp i ett nötskal!! Finns det inget att prata om så gör man en höna av en fjäder och reagerar på en parkerad bil och hittar på saker som att den skulle vara stulen! Vissa människor borde skaffa sig ett eget liv!!! Jag hoppas verkligen att jag kan hålla humöret på styrelsemötet för jag har god lust att skälla ut alla för att de hellre viskar bakom ryggen på en, än att de ska kunna ställa en simpel fråga och få sanningen!


Tror jag ska föreslå några hobbies som frimärkssamlande eller fågelskådning så de får något annat att tänka på än en bil som står parkerad!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jisses, vad är det för fel på folk?

2012-05-08 @ 22:51:30
Postat av: Anna Terneborg

Sjukt irriterande! Jag har aldrig förstått varför man känner ett behov utav att prata bakom ryggen på någon, varför inte gå till källan på en gång och få det rätt? Så himla tråkigt.



Svar: Okej, men det är ju skönt att få in lite pengar under sommaren. Är det något du får så är det ju kanon! Och skulle du få stanna kvar sen är ju det ännu bättre! Får väl se hur det går :)



Ja, men precis. Det känns som att det är mer drama och saker som händer hela tiden bland dem personerna och att folk därför istället söker sig dit. Det vore ju så himla mycket bättre ifall någon med lite mer bakom pannbenet kunde få den uppmärksamheten ;)



Det förstår jag, kan tänka mig att det dessutom blir lätt frustrerande och att man tappar tålamodet ganska enkelt. Jag hade som sagt inte pallat med det, men jag hade ju mycket hellre gjort så som du gör än att fixa något varje kväll. Det hade jag dessutom inte hunnit med, hur ska jag då kika på mina serier liksom? ;)



Ja, man får ta ett steg i taget. Tror dock att det kan gå väldigt bra efter bara ett litet tag, om man ändå gör det rätt. Det blir väl inte så mycket av Beach 2012, men nästa år ska jag försöka vara fit for fight ;) Ja, det är inte kul att stå och laga mat och sedan sluka det själv. Men jag får bli bättre på det med, kanske köpa en kokbok med lite enklare recept på god och lätt mat :)



Ja, helt helt vitt har jag inte tänkt ha. Hej sjukhus! ;) Men som du säger, detaljer i färger gör så mycket mer än man tror. Vit bas med detaljer i färg blir nog mitt mål :)



Haha, du är rolig du.. Då ska jag inte försöka se den heller, känner ändå på mig att det inte är något som kommer falla mig i smaken. Jag är väl inte jättepetig när det gäller serier, men någorlunda iaf :) Får se vad jag kikar på härnäst, Rinki tipsade om NYC 22, får se ifall det kanske är något att ha. Men först ska jag bli klar med Medium :) Följer du någon som går nu?



Jag har väl inga större planer för veckan, en vän kommer över på mys idag. Sen jobbar jag imorgon igen och är ledig på fredag, skönt! :) Till helgen vet jag inte vad som händer ännu, själv då? Planer?



Ha en bra dag, kram!

2012-05-09 @ 08:53:31
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Rinki

Aww, gumman då :( surt att det ska bli en sådan stor grej av något så litet, precis som du skrev så kunde ju de som misstänkte/visste att det var din bil antingen föra det vidare bland folket som pratade om det, eller kommit till dig. <3 Jag hoppas att det där med Göteborg blir av snart, för din skull. Har du kollat jobb i Göteborg, eller väntar du på att Jonne ska bli färdig med utbildningen?



Sv: Tack så mycket, jag vet inte om jag var så himla glad över betyget, först. Men nu när det har lagt sig så är jag nöjdare, jag hörde också från andra på kursen att hon varit riktigt sträng och det är visst en hel del som fått underkänt, vilket inte brukar vara vidare vanligt :/.



Bra att du ser boten som något mer "positivt" i alla fall, det är rätta takter och i slutändan är det väl ingenting man kan göra åt saken riktigt.



Åh, loppis låter ju intressant, fann du något roligt? Tråkigt att de tunga molnen kom in precis när du tänkte lägga dig ned, här har det varit mulet hela dagen idag och blåsigt, hoppas på finare väder till helgen.



Jag vet faktiskt inte vad för dialekt det är, tror han har bott här länge, så jag hittar inget på nätet som nämner Storbritannien.

Här är en video med honom, http://www.socant.su.se/forskning/forskarseminarier/city-axioms/community-and-sustainability



du kanske kan klura ut det? ;)



Ja, det var väldigt spännande att se honom live faktiskt. Nej, men jag har precis som du, sett något avsnitt med Craig, men inte vidare mycket och ja, jag håller definitivt med om att Jim Carrey kan vara jobbigt pinsam ibland. Det är lite så jag känner när jag kollar Mister Bean, i alla fall den nyaste filmen när han åker till Frankrike tror jag, eller något sådant. Jag började se den och sedan var jag tvungen att stänga av, jag tyckte bara att det blev så jobbigt att se honom faila...det var liksom inte roligt, mer generande, att jag blev generad åt honom eller något sådant.



Jag håller absolut tummarna för att du får vidareanställning på Systembolaget, det låter ju jättebra. Då ska jag fråga dig och tips och sådant senare ;). Det brukar ju ändå vara så att vissa ibland måste byta skift, eller av någon annan anledning inte kan jobba, då kanske du kan hoppa in?



Hm, Es mamma sade att typ Mallorca och sådan inte är vidare billigt, hon har varit på Lanzarote också men gillade det typ inte vidare mycket. Hon sade att saker och ting är väldigt dyrt och då menade hon väl som Sverige. Jag antar att mat och sådant på restauranger kan vara dyrt överallt, men att i Turkiet är väl vissa andra saker väldigt billigt? Typ om man köper i butik eller souvenirer och annat? Ja, vi får se om vi åker iväg någonstans :). Annars kommer jag och hälsa på dig ;).



Nej, jag tycker inte heller att blodsbanden är viktiga, men när jag fick höra sådant där om "riktiga föräldrar" så var jag ju också typ 6 år och barn förstod väl inte så mycket. Det var ju rätt så ovanligt då, i alla fall på min skola. Sedan så sade min lärarinna något i stil med "Men Rinki bor inte här med sina riktiga föräldrar", när hon skulle förklara adoption. Men hon blev väl lite tagen på sängen och visste inte riktigt hur hon skulle förklara.



Oj, just det, jag glömde att skicka artiklarna, jag gör det efter att jag har skrivit klart denna kommentar :).



Det låter som ett jättevackert nagellack, vilket är det?



Nej, det har inte blivit mycket andra planer denna vecka förutom plugg. Skulle ha fikat med en kompis igår, men var deppig pga av bråk med E :/ men nu har det äntligen blivit bättre. Blev väl att det blåstes upp hela, argumentationen...egentligen kanske det inte var en vidare stor grej. Men jag var stressad och lite ledsen redan innan och sedan var han stressad och jag blev jättearg och han blev arg...och sedan eskalerade det. Men igår blev det äntligen bättre. Trots att det hela skedde i måndagskväll :(. Men som tur är har vi inte sådana här större bråk ofta, typ 2ggr/år vanliga småbråk känner jag dock är "bra", det är alltid bra att ventilera och sådär. Om du förstår vad jag menar.



Helgen blir i och för sig väldigt upptagen, på fredag ska vi äta hos Es pappa då han fyllde år i måndags. På lördag ska vi hem till mina föräldrar som har en middag, ett par kompisar till dem från USA kommer hit och jag älskar det paret :) ska bli jättetrevligt att träffa dem igen. På söndag ska vi till Es farmor för att fira hennes födelsedag och antagligen gå på en lägenhetsvisning! Jag och E är äntligen högst uppe på listan på en lägenhet. Visserligen härute, så det blir ju samma resetid. Men jag tar hellre det och förhoppningsvis så kommer vi kunna att fixa lägenhet lite mer inåt staden (dock inte inne i smeten, men i koppling till t-banan och inte bara pendeln) framöver.



Massa Kramar <3.

Hur ser din helg ut?



Puss!

2012-05-09 @ 18:13:05
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...