Second hand!

Drar iväg till Second Hand i Hillerstorp för att kolla utbudet där ett tag. Vet ju sen innan att man kan hitta pärlor där när man minst anar.




Det jag främst är ute efter är snygga snapsglas och en lite roligare klocka till köket, sen får man se om man hittar annat roligt. För ärligt talat har jag letat efter snapsglas länge nu och antingen är de galet tråkiga eller så kostar de skjortan. Får se vad Second Hand har att erbjuda.

 


Bild lånad från Swedish Antiques


Kommentarer
Postat av: Rinki

Åh, om du hittar en sådan där klocka som på bilden, så köp den! Tycker att den var underbart vacker verkligen. Hoppas att du hittar det du söker efter <3.



Sv: Jo, precis man får nog se till de enskilda fallen inom plastikindustrin, men sedan är det ju lite sådär skeptiskt vad som ska driva den och vad som spelar roll. Att hjälpa människor, eller att bara fixa till det som pengar kan köpa. Nej, men precis! Man glömmer lätt bort att plastikindustin har en väldigt positiv sida också, det har jag tänkt en hel del på är jag har sett på Grey's Anatomy, att de som håller på inom plastics, inte bara håller på med bröstimplantat direkt. Det verkar det snarare vara privata kliniker som håller på med.



Jo, jag håller med dig. Jag tyckte typ att jag var supervuxen när jag var femton och att mina föräldrar inte fattade ett smack, jag är rädd för tanken kring vad jag hade kunnat hitta på där omkring om jag hade haft pengar/möjlighet. Och när man är 18 är man inte direkt vuxen heller, man kanske mer är beredd att göra egna val, men precis som du säger så kan kroppen fortsätta att ändras.



Det är också svårt det där, vem som har rätt till plastikoperationer om man ska mäta "vem som mår dåligast", för det är ju väldigt svårt att avgöra.



Jag visste inte vem hon Isabelle var heller och det är egentligen inte så att jag följer någon av dem vidare mycket, Engla har jag väl kollat in på då och då dock (ville bara lägga till det) :P.



Nej, jag tycker att det är hemskt när man har följt Kissie i tabloidform som har förespråkat att man ska äta barnmat, måste banta och att feta tjejer är misslyckade etc etc. Hon verkar ju inte vidare metalt med på banan, men sure det är hennes kropp och hon får väl göra vad hon vill egentligen...

Engla har kunnat vara bra tycker jag, men nu det här med att hon har börjat gå ned i vikt och kommer i barnkläder från H&M...det är väl en sak, jag har kunnat det tidigare också, mycket för att jag är kort. Men jag skulle aldrig uttrycka mig på så sätt att alla 36or kan ha största storleken på barnavdelningen, speciellt inte när man vet är det är många unga tjejer som läser. Jag kommer inte ihåg, men tror att hon förstorade till C-kupa eller det hon hade innan hon fick båda barnen.



Jag försöker träna också, fast jag är inte jättebra på att hålla det igång. Sedan går det ju inte att "punkt-gå-ned-i-vikt" och jag är sådan att jag nog måste gå ned ganska rejält i vikt för att mina bröst ska "gå ned", för jag har rasat i vikt tidigare av olika typer av anledning, en gång så tror jag att jag rasade 6-8 kg på endast ett par veckor, 11-12 på lite över en månad, det var läskigt. Men tror inte bröst påverkades så himla mycket. Magen och ansiktet, förändras dock snabbt på mig och det är ju olika för alla. Min mamma när hon började gå med i viktväktarna och sådär hon gick ned mycket över bröst och midja, så hon kände att hon inte hade former längre och sådär vilket hon tyckte blev jobbigt. Men jag var ute och sprang idag i alla fall, sedan är jag lite så att antingen är jag halvslarvig med att träna/vara nyttig, eller lite extrem...så det är lite knäppt det med. Jag har för övrigt G-kupa, och mycket för att jag vill att kuporna nästan täcker hela brösten så att säga. Du är typ den första som jag har erkänt min storlek för, i alla fall såhär, för det känns som att tjejer strävar efter så små storlekar som möjligt, när det gäller Allt. Så att det känns nästan skämmigt att säga det, enligt mig. Vissa reagerar jättemycket och tror att man har boobs stora som vattemeloner, vilket de inte är! Hänger väl en del :P och sedan är det väl så att det är stort på mig också/syns på mig just för att jag är kort också. Skulle gärna få dem lite mindre och lite mindre hängiga för att det då skulle få mig att se lite längre ut. Nåja, men med bra BH så fungerar det bra tycker jag. Det är ju intressant att många kvinnor har alldeles för små BH-storlekar. Skönt att höra att jag inte är den enda med boobs i alla fall, om du nu har haft F vid något tillfälle ;). Vissa jag har sagt det till får också bilden av att jag är väldigt tjock, vilket jag väl inte skulle säga att jag är, jag har väl former och sådär. Men har väldigt liten omkrets 65G, så måste gå till specialbutik både för kupan och omkretsen.



Jag är säker på att din näsa är superfin för övrigt :) men jag kan förstå känslan och jag är väl som dig, ifall jag skulle få 50 000 tror jag inte att jag skulle lägga det på en bröstoperation heller, inte i första hand, vilket på ett sätt ändå tyder på att man överlever att inte genomgå operationen.



... RESTEN AV KOMMENTAREN KOMMER I EN ANNAN KOMMENTAR :)

2012-05-12 @ 20:10:46
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Rinki

Nej, men precis min åsikt när det gäller sprit och sådär är ju att om det fanns lättillgängligt på Coop så skulle det vara lättare att köpa det, det skulle inte kännas lite "tabubelagt" visserligen är jag inte en sådan som dricker alkohol väldigt mycket. Men jag skulle nog kunna tänka mig att jag skulle göra det mer om det fanns sådär "på-vägen-till-skinkan" typ. Det är precis som chips och sådär, jag har ju lätt att få med mig en påse, mest för att det är så enkelt och marknadsförs på det sätt som det gör. På Systembolaget så har de ju kanske lite mer koll, som Jonnes mamma sade och sedan får jag för mig att man som privatperson inte vill bli sedd som stamkund på Bolaget heller. Visst kan det vara lite roligt sådär utomlands, att det går att köpa med sig en flaska eller några öl eller vad man nu gillar. Men å andra sidan så känns det lite som att man släpper på sig själv, släpper tyglarna lite när man är utomlands och hela tjusningen med det hela är ju att det är utomlands och kanske semester, eller något nytt. Jag kommer ihåg att de säljer alkohol på apoteken (de som är öppna 24/7) i USA till exempel och jag tycker egentligen att det är farligt att det finns så tillgängligt.



Nej, men precis jag har ett digitalt piano (mitt riktiga får nog stå kvar hos mamma och pappa) som jag vill få plats med i vardagsrummet också. Men ja, sådan där stor hylla eller något som kan fungera som avdelare det vore något. Vi får se lite hur vi löser det hela och vad vår budget tillåter oss att göra :).



Usch, det är så att jag kan rysa av att tänka på ordentlig blåst/storm :( gillar verkligen inte det, känner mig inte säker. Trots att jag sitter inuti ett hus liksom. När jag var yngre tyckte jag till och med att det var jobbigt att sitta ute och äta på sommrarna om det blåste litegrann, för att jag på något sätt var rädd för att saker och ting skulle blåsa bort, jag har ingen aning om varför det skulle ha varit så farligt dock och då menar jag typ servetter eller sådant.



Köttfärsfyllda Canneloni! Åååh, det önskar jag mig om jag kommer förbi på besök någon gång. Jag älskar pasta, vilket säger ganska mycket vad det är för typ av mat jag experimenterar med. Jag försöker dock att inte vräka i mig kolhydrater på likadant sätt numera dock, för jag tycker verkligen att det är så gott! Det är så att jag äter det, trots att jag är mätt så kan jag sleva upp en ytterligare portion pasta. Jag gillar att experimentera fram såser och sådant till pasta, men lagar självklart mat med annat också ^^. Jag är dock inte en sådan som kör recept, utan för eget huvud :) brukar gå bra. Självklart är det roligare att laga mat till någon, när jag är själv så slänger jag ihop skräpmat typ :P. Det är ju så omotiverande då.



Hehe, ingen fara att du blir blank i skallen, det var mer allmänt, ifall du har några frågor - whatsoever så är det bara att fråga på :). Jag besökte barnhemmet när jag kom dit, yes. Vi var i Delhi första natten bara, för det var jag, mamma och min lillebror som åkte dit. Min pappa var redan i Indien (ett annat ställe dock) på konferens, det var så mina föräldrar bestämde att det var smart att slå ihop de resorna. Så första natten var vi där och på eftermiddagen dan efter så skulle vi möta upp pappa på flygplatsen i Delhi och tillsammans skulle vi flyga till Calcutta (där jag är adopterad ifrån). Vi var där i ca. 4 dagar, mådde dåligt av att vara där, var uppriven och grät i princip varje natt och ville bara hem. Så mina föräldrar fixade in oss på ett inrikesflyg, som vi skulle ha tagit en dag senare, så att vi kom ned till Södra Indien och Kerala en dag tidigare och det var skönt att komma ifrån Calcutta. Det är mycket mer markanta klasskillnader och fattigdom på gatorna där plus att det inte är en turiststad och allting kändes bara jobbigt. I södra Indien började jag "hitta mig själv" lite mer och insåg att det jobbigaste var att jag hade känt mig som att jag förlorat en identitet, eller all min identitet egentligen. För innan resan hade jag inte känt mig svensk och så när jag var i Calcutta kände jag mig verkligen inte indisk heller och det hade jag väl hoppats på. När jag förstod detta, eller kom underfund med det så slappnade jag av mer och resterande delen av resan blev mer som en semester. Träffade ett svenskt par i poolen i Kerala också och de var där på deras Honeymoon och jag tror att jag mådde bättre av att bara få prata av mig lite med dem (mest frun) angående min resa och sådär, istället för att bara prata med mamma och pappa, som jag inte tyckte förstod mig vidare mycket. Vi var där i 17 dagar tror jag (hela resan alltså).



Puss och Kram! <3

2012-05-12 @ 20:11:11
URL: http://rhulth.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...