Möte på gång!

Finns det någon bättre start på dagen än i en Baden Baden, med en kopp te och en tidning och med solen i ansiktet? Inte mycket som slår det just nu.


Men nu är det dags att springa iväg på ett möte. Tack och lov brukar de inte ta så lång tid så jag får nog mer tid till att sitta i solen sen. Ska ju visa er naglarna sen ikväll också. Ha en bra dag!  

Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Baden Baden? Vad är det för roligt? :)



Svar: Ledsen för så sent svar.. Igen! Det är så himla mycket på jobbet nu att jag knappt hinner andas mellan varven, när jag sen väl är hemma orkar jag knappt sitta vid datorn, allra minst blogga. Men försöker svara på era kommentarer i varje fall :)



Ja, jag förstår det! Ska nu bli spännande att se den nya designen på naglarna :)



Jo, man gör ju det. Det är så sjukt hur insatt man blir egentligen, ibland kan jag hoppa upp och ner av glädje om det händer något jag väntat på/hoppats på i någon serier som jag följer ;) Ganska stört egentligen, men det är samtidigt kul :) Dessutom är det ju så himla mycket serier jag följer, då tycker man ju att det iaf ska bli som man vill i någon av dem ;)



Jag hade inte heller tackat nej till det! Det är otroligt vackra och fascinerande djur, minst sagt. Att få se olika sorters tigrar hade inte varit helt fel heller, så himla vackra och ståtliga!



Det blir nog så nästa gång jag besöker min frisör, har mailat lite med henne och hon säger att det är lätt att just rosa försvinner ganska fort. Kan ju göra det till en början kanske och se hur det ser ut/hur jag trivs i det, så vet man ju ändå att det försvinner fort om man inte skulle vara nöjd.



Jag hade nog aldrig vågat mig på att testa langos ens, har inte det tålamodet eller kunskapen i köket. Men vem vet, det kanske går att göra om man verkligen ger sig fan på't! ;)



Låter bra det med, tisdag som torsdag :) Min helg var bra den med, ja. Kikade på Avengers igen på bio :), sen blev det Alias mys med en vän både fredag och lördag, i söndags var jag mest bara hemma och tog det lugnt. Inget långledigt för mig, nej. Hur hade du det själv? Kramar

2012-05-23 @ 16:16:30
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...