Nail Art Challenge 9: Inspired by Space

Veckans challenge var rolig och jag trodde den skulle vara svårare än vad den faktiskt var. Att inspireras av rymden kan ju innebära vad som helst egentligen som har med stjärnor, planeter elller utomjordingar att göra. Funderade först på att göra små gröna gubbar på varje nagel, men istället valde jag en trend som går genom nagel-världen just nu, nämligen Galaxy Nails. Jag har även sett att många har fått upp ögonen för kläder och skor och sånt med rymd-mönster på.


Oh well: on to the nails. Så här blev mina naglar:

Galaxy Nails

Galaxy Space Nails

Synd på bilderna, men jag blev faktiskt riktigt nöjd den här gången!!

Jag har inte fotograferat någon tutorial den här gången heller, utan istället tänkte jag lägga upp en Youtube-tutorial, det blir liksom lättast så.


Men, jag ska även avslöja en liten hemlighet och det är att jag inte alls använde mig av så många färger som ni ser i denn tutorial. Jag tog svart nagellack som grundfärg, sen duttade jag ett ljuslila lack med glitter på nageln med en svamp. Efter det målade jag små vita "stjärnor" och så glitterlack över det. Man behöver inte krångla till det mer än nödvändigt. :)

Enjoy!




Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Ja, men det bör du absolut vara! Nöjd alltså :) Riktigt snygga verkligen, dessa gillar jag bäst av alla du gjort! :)



Svar: Nej, det är ju inte det. Veckorna går så himla fort nu alltså, inte mig emot. Däremot tycker jag att helgerna kan gå aningen långsammare ;)



Jag tyckte om bandet, ja! Jag kan verkligen lyssna på allt, så länge jag tycker en låt är bra spelar det ingen roll vilken genre det är liksom :)



Det har blivit aningen bättre med benen, känner inget i högerbenet med smärtan i det vänstra håller sig minsann kvar. Får se hur det blir om ett par dagar, kanske tar en stund för tabletterna att riktigt verka.



Precis, jag tycker inte att man ska träna bara för att bli smal, utan för att må bra och ta hand om sin kropp. Sen gör det ju absolut inget att man blir av med några kilon på köpet, men det är främst för hälsans skull jag gör det. Känner riktigt på min kropp att den inte är som den brukade. Hur är det själv? Tränar du mycket?



Ja, jag föredrar katter framför hundar.. Men älskar i stort sett alla djur som vi kommit fram till ;)



Ha en finfin kväll! Kramar

2012-03-28 @ 20:35:06
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Kitty

Heliga bananer! Det var minsann inte illa - gud va snyggt! :) När jag målar naglarna ser det ut som om jag låtit en fyraåring göra jobbet. Med ögonbindel...

2012-03-29 @ 14:38:27
URL: http://www.kittonia.se
Postat av: Anki

åååå va snyggt!!!! Blev väldigt rymdigt!! :D

Usch vad jobbigt att du blivit sjuk.. Hoppas du blir frisk snart!

Mamma berättade att du och din mamma ska till Alve och Eva på påsk. Vad kul! Om ni är sugna på en omväg hem eller nått så är ni jättevälkomna att svänga förbi Rättvik och kika in till oss! :D

Sv: Ja visst är han hur söt som helst?!! Ja det känns riktigt skönt! Har varit så tomt utan både häst och hund, men nu får vi ju Yum Yum plus att vi får med oss Sumo, svärmors hanhund. Det är kul!

Vi väntar på att få skriva kontrakt. Först skulle vi göra det i söndags, men då hadde hon barnkalas så då orkade hon inte, igås skulle vi också skriva kontrakt, men vid halv nio ringde vi och då hade hon glömt att hon hade ett möte tidigare på kvällen, och idag skulle vi också skriva, men hon hörde aldrig av sig.. Men hon frågar hel tiden om vi inte flyttat in än. Men det känns konstigt när man inte fått kontrakt. Men i helgen ska vi sova där är det tänkt, för då ska Niclas ena bror med familj bo hos oss. Men efter de åkt hem vet jag inte hur vi gör, det beror på när internet kommer igång. Boxer hade ju skickat orderbekräftelsen, men posten hade skickat den till en Niclas Högberg i stockholm. Namnet stämmer ju, men annars är det ju jävligt fel. Det hade ju varit lite mer okej om det varit inom samma län åtminstonde, men stockholm och rättvik, det är stor skillnad där, inte bara i mil!! Hahahaha!!

Tydligen kan vi inte få internet förens ångerrätten gått ut och den börjar visst inte förens vi fått orderbekräfterlsen.. Men jag bad att vi skulle få slippa den, för vi vet ju att vi vill ha det internetet!

Ja det är riktigt kul faktiskt!! Synd bara att jag blir av med aktivitetsersättningen. För jag måste välja mellan att gå på unga till arbete och få ersättning eller att plugga matte och inte få pengar.. Och valet är ju solklart matten, annars kommer jag ju ingenstans. Men ska försöka få ersättningen ändå.. Fattar inte varför jag inte skulle få plugga. jag kommer ju ingen vart annars. det jag vill bli vet jag ju att jag får en massa jobb som ju! Så jag ska tjata lite..

Fan så dumt! Regeringen vill verkligen att folk ska vara arbetslösa!! Varför skulle man inte få ha praktikplatser?!!!! Sjukt. Då får man ju arbetserfarenhet, istället för att gå hemma och göra ingenting!

Ja det är alltid tråkigt när man får se en annan sida av folk. Men man får ta bort dom ur ens liv och veta att det är dom som förlorar på att bete sig som skit!

Synd.. Det skulle vara kul om de kom hit! Å va kul! Spela på festival är ju stort!! Vet inte hur långt bort det är till norrköping. Men om de börjar spela på festivaler dröjer det nog inte förens de spelar på typ peace and love i borlänge eller liknande!

Åå jag måste verkligen se dom!! Speciellt tintin, den låter ju jättebra!!

Jag har haft en superhelg!! Tack!! Hoppas du får en underbar påsk!!!

2012-04-03 @ 23:03:56
URL: http://baraanki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...