Nail Art Challenge 7: Inspired by a pattern

Jag har egentligen varit klar med veckans challenge sedan i måndags men jag har ju tradition av att lägga upp detta på onsdagar så jag tänkte fortsätta med det. Att inspireras av ett mönster gav ju mycket att utgå ifrån men jag var ändå inte helt 100 på vad jag skulle göra med mönstret. Då kom underbara Rinki med tipset om att jag även skulle inspireras av min blogg.Helt självklart blev det så!



Förlåt för den urkassa bildkvalitén! Försökte ta en bättre bild men blev inte bättre än så. Men ja Rosa schackrutigt mönster. Funderade även på att göra svart gradering som gick från ena hörnet utåt för att det skulle likna min banner men jag ångrade mig sen i rädsla för att förstöra allt.


Här kommer en liten tutorial iallafall.




1. Måla naglarna i en knallrosa färg. Jag har använt ett nagellack ur H&M egna sortiment som heter "It's genious M".

Checkered Nails Tut1


2. Ta en Nail Art Liner eller en tändsticka och måla lodräta och vågräta linjer på naglarna. Här kan man även fuska och använda sig av en svart, smal tuschpenna. ;) Allt funkar i nagelvärlden! 

Checker Nails Tut2


3. Fyll i varannan ruta med svart nagellack, antingen med en Art Liner eller en tändsticka. Man kan även använda penseln till själva nagellacket, men jag brukar tycka dessa borstar är för stora för ett sånt pilligt jobb. Detta beror ju även på hur små eller stora rutor man gör från första början. :) 
Paraworld Nails

Som vanligt så gäller det att städa upp runt nageln och sen försegla designen med ett klarlack så fort du är klar. Men låt verkligen det svarta nagellacket torka ordentligt, annars riskerar du att smeta ut det svarta. 

Done! 

Nästa veckas utmaning är Water Marbling. Ska bli jättekul att testa. :) Sök på Youtube om ni inte vet vad det innebär. 


Kommentarer
Postat av: Anki

Snyggt! Kände igen din blogg direkt! :D

Ska bli kul att se!!

Sv: Ja jag får kika efter det. Men annars säljer mammas granne sånt, så jag kan ju sitta för henne. Men annars brukar jag testa lite olika sorters färger redan nu också. Och när jag kikar runt på youtube så hittar jag hur många videos som helst med olika sminkningar och färger som jag vill testa. Ska nog börja testa en massa och lägga upp på bloggen när vi flyttat in i lägenheten och jag har allt smink och sånt på ett ställe! :D

Ahh jag älskar deras videos! Speciellt Dope21, hon kan verkligen göra om sig totalt!!

Oj, KlairedelysArt hade jag missat. Så mycket snyggt hon gör!!

Hmm konstigt att det inte finns sånna pärmar. Jag har några pärmar i olika storlekar och det är bara en av dom som inte har svart pärm, och den fick jag av Niclas när jag fyllde år, den är lila! :D Du får köpa några pärmar här när du kommer hit. Det finns nästan bara svarta pärmar med svarta sidor här! :D

Ja man måste ju verkligen bunkra upp, eller sitta och planera långt i förväg exakt vad man behöver. Men hur man än försöker spara så blir det ju superdyrt ändå..

Ja jag tror det blir bäst hos frisör, då kan jag lägga in lite rödare slingor också. Eller om jag färgar blodrött igen. Hade ju det för en massa år sedan och älskade den färgen, men den kan jag bara få hos frisörer, eftersom jag har så mörkt hår.

Nej, ingen aning. Tycker det är jättesvårt att veta vad jag passar i. Dessutom vill jag fortsätta spara ut håret så det får inte bli för kort, och jag vill ha en klippning man kan göra frisyrer med, men ändå se snygg ut med håret utsläppt.. Svårt.. :/

Haha, ja är man uppväxt i näset ligger ju allt flera mil bort, så då tycker man inte att 18 mil är så lågnt. Men jag räknar oftast i timmar. Och två timmar är inte så farligt alls tycker jag.

Jag har väldigt respekt för vargar, men ungarna är helt klart värst. Man vet aldrig vad de kan hitta på nästa gång..

Haha ja de ser verkligen konstiga ut när de springer! Och annars också tycker jag!! Har ju nått kort på en struts med påklistrade ögon på kortet, ser sjukt kul ut, och varje gång jag ser en struts tänker jag alltid på det kortet! haha!! Ja.. man måste väl försöka hålla sig i halsen eller nått, för man har ju inte så mycket plats att lägga en sadel på.. Haha. Det kan ju inte vara bekvämt att rida på en sturts. Och vingligt måste det va tycker jag!

Ja det skulle vara lite sånna krav. Eller, med tanke på hur dåliga de flesta ridskolorna är, så kunde man ha ett teoretiskt prov och ett praktiskt prov, som du beskriver. Det hade varit toppen!

Ja det borde vara sånna prov till alla djur egentligen.

När det gäller att plocka upp efter hundar så tror jag, efter egen erfarenhet, att det skulle vara lättare att plocka upp om det fanns fler bajstunnor att slänga påsarna i. På de flesta ställen är det ganska glest mellan soptunnor och man vill inte gärna gå och bära på bajspåsar i all evighet..

2012-03-15 @ 00:38:34
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Anna Terneborg

Åh, vad läckra! Riktigt i min stil vill jag säga :)



Svar: Ja, jag gillar dem verkligen. De är lite speciella och egna, men jag diggar dem! Får se hur de ter sig till mina outfits sen, tror det kan bli riktigt snyggt till våren :)



Precis, det tycker jag med. En person man kan se upp till och faktiskt beundra.



Det gör jag med, mina vänner kan bli galna på mig när jag jagar en harkrank med glas och papper i högsta hugg för att få ut den ;) Min bror är precis likadan när det kommer till djur, inte den minsta fluga får skadas :)

Jag med, men kan verkligen inte kolla på Animal Planet.. När allt går bra är det ju fantastiskt att se på, men annars går det bara inte. Samma när de visar djur från Afrika osv, när lejon jagar sitt byte. Jag förstår ju att det är naturens gång, men jag kan ändå inte se på när något djur far illa ut. Vare sig omständigheterna.



Ha nu en fin start på denna torsdag! Kram

2012-03-15 @ 07:24:59
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...