Klantigt!

Jag hade lovat att göra tacolasagne till mig och min kära mamma idag och eftersom det var så fint väder så tog jag en liten promenad till affären för att köpa på mig de ingredienser som saknades. Jättehärligt och varmt väder så jag njöt av promenaden dit. Men vägen hem blev värre för då blåste det upp en del och eftersom jag plockat på mig två stora flaskor cola och lite annat så hade jag två fulla och tunga matkassar i vardera hand. Var riktigt skönt när jag väl fick pusta ut när jag kom hem.

Och då upptäcker jag, till min fasa, att jag glömt att köpa tacokryddor! Va fan... Det är bara basen och det viktigaste i hela rätten! -.- 




Som tur var så hittade jag två påsar tacokryddor i skåpet så jag slipper gå hela vägen tillbaka med mina värkande armar. Det lönar sig att ha ett förråd hemma. :) Så nu blir det matlagning för hela slanten.


Kommentarer
Postat av: anniepiie

Hej fina du! :D Allt bra med dig? Sorry för sent svar men jag har verkligen inte haft tid med kommentarerna... Är ju så himla fint väder ute nu. Sol och varmt. :D Jag känner igen mig där, har oxå råkat köpa lite mer än planerat och så blev det visst väldigt tungt på hemvägen! :P hehe Men tänka sig, jag fann oxå två påsar med tacokrydda i skåpet idag när jag skulle kolla om fisksåsen. Bra att ha ett litet förråd sådär... SV: jaa, borsten var kanon. :) åhh va nice med ny hårfärg och frisyr! :) Kul att du är med och gissar denna vecka oxå btw! Stor KRAM

2012-03-13 @ 15:05:26
URL: http://anniepiie.blogg.se/
Postat av: Anna Terneborg

Haha, det är det värsta som finns när man kommer hem och inser att man faktiskt glömt något man verkligen behöver. Tur att det löste sig för dig iaf :)



Svar: Ja, exakt så känner jag. Visst kan man se upp till de mer perfekta också, men det känns så himla ytligt på något vis. Man är ju inte mer än människa för sjutton, det blir svårt att leva ett helt liv utan att göra ett enda misstag.



Det är jag med, väldigt torr om händera. Speciellt om vintern, vilket du också blir misstänker jag? Det brukar bli så för oss torrisar iaf :) Mycket fet handkräm som missbrukas också, haha.



Fuskpäls går bra för min del med, ja. Så länge det är snyggt liksom. Men det är som du säger med skinn och päls, fy för pälsfarmar. Om man ändå kunde få tag på alla djur som behandlas illa i världen och föra dem till ett ställe där ingen kan nå dem. Får så himla ont i hjärtat när jag läser om/ser bilder på vad folk utsätter djur för, vart har dem sina hjärtan? I filmer gråter jag mer då ett djur dör än om en människa ;) Har alltid varit så och kommer nog fortsätta vara så misstänker jag, haha.



Alla kan inte tycka om samma saker, mer över till oss andra dp istället ;) Ha en fin kväll! Kram

2012-03-13 @ 21:59:44
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...