Happy St Paddy's!

Idag är det St Patricks Day, en dag som kanske inte firas så där överdrivet mycket i Sverige men jag har märkt att det tar sig och fler får upp ögonen för denna dag. Själv sitter jag istället hemma och är kattvakt till världens ondaste katt!

Firar ni St Paddys?




Haha, någon har gått fullt ut. Källa!


Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Haha, härlig tanta! Eller är det en gubbe? :)



Svar: Ja, just denna app är hur rolig som helst. Brukar inte fastna för några annars, men just denna är så himla lätt och underhållande. Lite i samma stuk som pictionary, jag ritar en bild och sen ska den jag spelar mot gissa vad det är :)



Det låter som en mysig lördag det, få vara lite med vilddjuret som det låter på dig :) Är du hemma hos din bror då, eller passar du missen hemma hos dig?



Hoppas du får en finfin lördag! Kram

2012-03-17 @ 14:30:54
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna Terneborg

Mina planer för helgen var det ja ;)

De är väl iofs inte många, knappt några alls ;) Ska bara vara hemma idag, har tvättid kl 16. Känner mig lite småhängig, så ska försöka ta det lugnt och bara vara. Hänga med mina missar :)

2012-03-17 @ 14:31:51
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Louise - Fotoblogg

Hej underbar blogg!

Allt bra ? :)

2012-03-18 @ 13:10:24
URL: http://lollorydhxd.blogg.se/
Postat av: anniepiie

Hej fina du! :D Hade ingen aning om det, blev lite fest igårkväll men firade inte pga den dagen dock! XD hehe SV: alltid kul med en liten hair makeover sådär! ;)Gör ju mkt när man byter färg! Jaaa, grattis, visst var det marilyn! :) Kul att du är med måste jag säga! :) Visst gör det, måste köpa nya tulpaner snart igen, eller något annat för de vissnar ju så fort! :P hehe Ha de bäst. Kramar

2012-03-18 @ 17:45:54
URL: http://anniepiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...