You've got mail!

Älsklingen har precis dragit iväg till jobbet så jag ska försöka fylla ut tiden med nyttigheter tills han kommer hem kl 23. McLeods döttrar fyller en fin lucka nu en timme framöver och sen ska jag måla hyllplan. Men sen då?

Då gick jag in på min mail och så här såg det ut:


Lotta Mejl


Jag har nog tillräckligt att göra ett bra tag framöver.  >.<   578 mail att gå igenom och 82 skräpmail på det! Yippie!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, herre! Vad mycket.. Jag är inne på min mail varje dag och slänger, vill nästan inte ha några mail alls. Ingen oordning :) Gissar på att många av dina är jobbreleterade eller? Eller är det bara massa reklam som min syster alltid får? :)



Svar: Nej, det är ju inte det. Men det måste ändå vara sjukt irriterande att ha sådana grannar, okej om det händer någon gång men när det upprepar sig. Usch och fy! Själv vaknar jag ofta utav den stora gräsklipparen på sommaren, mitt sovrumsfönster är precis bredvid en stor gräsmatta så då vaknar jag tidigare än jag vill ;)



Ja, men det är så sjukt det där med DVD.. Ibland kan de släppas tidigare än i USA, och andra gånger kan de släppas uppemot ett helt halvår senare. Riktigt skumt det där! Jasså, du är ett fan av Sagan om ringen-filmerna? Jag har sett varje film, men inte mer än en gång tror jag. Såg den sista på bio med min syster, men de andra har jag kikat på hemma.



Jag orkar inte så mycket mer än det just nu, men förväntar mig att jag kommer klara av mer inom kort. Det går ju ändå ganska fort när man väl kommer in i det sen :)



Okej, det låter roligt! Hoppas ni får en fin fredag då! Kram på dig

2012-06-14 @ 17:22:28
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anna

Forts.



Till helgen händer inte så jättemycket - födelsedagsfirande och besök på STCC här i Göteborg :) Själv då? Utöver studentfesten :)

2012-06-14 @ 17:23:10
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...