Nail Art Challenge 25: Inspired by a famous brand

Nu är jag halvvägs igenom denna challenge som kommer att vara året ut! Har hittills varit ganska roligt men jag börjar känna att jag önskade att jag hade lite tid emellan alla veckoutmaningarna för att prova på lite annat, bland annat mina magnetiska nagellack och lite idéer jag har med mitt matta topplack. Men det är fortfarande väldigt kul.
 
Denna veckan var utmaningen ett känt märke. Det var inte så svårt att bestämma mig för vilket välkänt märke jag skulle välja.
 
 
Converse!! Alla som känner mig vet att jag älskar Converse's skor och att jag har både t-shirtar, strumpor, shorts och en väska med märket på. Ja, jag har använt min Converseväska som stöd när jag tog bilderna så den syns i bakgrunden... upp och ner...
 
Jag har stressat mig igenom utmaningen denna vecka med dock. Inte ovanligt, men irriterande, men jag hade fullt upp med att packa inför vandringen.  Så helt nöjd är jag inte. Anledningen till de olika färgerna jag har använt är att jag har valt att måla med färger som matchar de Converse-skor jag äger. Sen har jag även röda, vita med dödskallar och ett par ljusgråa också.
 
Här har ni en liten tutorial på hur man gör om ni själva vill testa. Cutepolish på Youtube är sjukt duktig på nageldesigner. Jag har däremot använt mitt matta lack för att bättre matcha tyget som skorna är gjorda i.
  
 

Kommentarer
Postat av: Tessie

Verkligen súper fina naglar, me like! :)

SV:
Klart du kan beställa, får se om jag har hemma så jag kan göra bara! :) bara säga till.

Jag har jobba med allt möjligt.. service, kundtjänst, butik, café, barn lite av varje som sagt! :) söker väl inom samma områden med just nu. Funderar på att börja plugga med så det är många bollar på gång! :)

Kram

2012-07-23 @ 18:16:49
URL: http://curves4all.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...