Lazy dayz!

Jag har verkligen skyndat på allt jag tänkt göra idag för att få det klart så tidigt som möjligt. Jag har tagit hand om disk, målat klart veckans nageldesign och tränat och nu går det inte i många knop. Har en liten paus från solen innan jag ska gå tillbaka ut och njuta av en knallblå himmel och värme!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Här är det inte direkt läge att ligga och sola, även om det är varmt i luften. Solen gömmer sig bakom stora moln, det är lagom för min del dock :)

Svar: Tack så mycket! Fick den i present av min syster för tre år sedan om jag inte minns fel. Gillar rosa och rosetter, + att jag ser det lite som ett band mellan mig och min syster, just för att det är en rosett av ett band :) Ska nog köra på det, får se ifall det kanske blir nästa månad. Kommer inte ihåg ifall vi pratat om det innan, men har du några tatueringar?

Ja, precis.. Förväntansfull kanske är ett bättre ord för det :) Känner man inget alls så är det nog inte rätt, nej. Det gäller att oftast gå p magkänslan, vad som känns rätt.

Ja, jag hoppas på det! Har tänkt mig något i denna stilen fast med mina färger då: http://www.highfashionmagazine.com/uploads/2012/04/1308685127-blue-purple-dip-dye.jpg Kanske inte att färgerna ska lägga sig så pass långt ner, men att det ska gå ihop fint :) Ja, det blir ju lite svårare på svart hår, men det ska nog gå ändå.

Jadå, mina tonårsminnen håller jag kärt :) Tycker det är tråkigt, förstår ju på ett sätt att ungdomar över lag inte är så intresserade av detta längre, men att dem kanske borde det. Ja, vissa ser verkligen alla högtider som en ursäkt att supa sig fulla och bete sig som drägg.

Låter som ett härligt sätt att spendera dina dagar! Antar att du befinner dig där nu med? :) Det har varit en lugn vecka, var ju hemma hos mina föräldrar i måndags och igår tog jag det mestadels lugnt. Håller idag på att tvätta och ska i eftermiddag träffa två vänner i stan :) Framöver blir det bio, lite hemmafest och ostbricka innan det är dags för jobb igen.

Kram

2012-07-04 @ 14:01:41
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...