Gofika med goa vänner

Inte alla måndagar är hemska och gråa och trista, framförallt inte idag! Jag har varit och simmat med älsklingen och hela eftermiddagen har jag haft fina Ia och Philip över på nybakad hälsosam blåbärsclafoutis, glass och kaffe som vi avnjutit utomhus i solen som faktiskt behagade komma fram!
 
Bild lånad >>Härifrån<<
 
Nu blir det lite vardagssysslor som tvätt och disk innan älsklingen kommer hem från jobbet!

Kommentarer
Postat av: Anna

Mysigt med fika! Hoppas för din del att det spricker upp och blir soligt hos er idag :)

Svar: Ja, det känns minst sagt väldigt segt när kroppen ställt om sig på viloläge, men det funkar ändå. Gårdagen var över ganska snabbt, hoppas på samma sak idag :)

Nej, det tycker jag inte att du ska göra. Vi har ju ändå augusti kvar, och det brukar väl ändå vara en fin månad? Jag gillar den mest dessutom, det är en månad närmare september och höst ;) Men får väl hålla tummarna för lite sommar nu då, bara för dig. Här i Göteborg kan det få regna bäst det vill!

Det är ju så himla personligt med tatueringar, både varför man vill göra dem och vad man tycker är snyggt. Sen är det ju olika snyggt på olika personer dessutom kan jag tycka, två personer som har samma tatuering kan få det att se så olika ut. Vem bär upp den 'bäst' och representerar den på bästa vis? Om man kan säga så? :) Din bror är väl lite rock-kille, va? Dem brukar oftast ha mycket tatueringar, vilket jag kan tycka är riktigt snyggt! Som Beckham t ex, han har ju grymt många och snygga, dessutom betyder ju alla något för honom har han sagt. Bästa kombon! :)

Ah, minst sagt. Nästan hela förra veckan var det kvavt och fuktigt i luften, riktigt obehagligt. Kan tänka mig att det var jobbigt för de som var här och spelade Partille Cup, kommer själv uhåg hur svårt det kunde vara att andas när det var så och man spelade. Skönt när regnet kom och rensade luften lite! Hur har ni det idag då? Varmare?

Jag har vart lite som du, fram till ett par år sedan då jag hittade min frisör som jag har idag. Låg på torget där hemma, närmare än man tror ;) Mitt hår var verkligen katastrofalt innan och färgen lyckades jag aldrig bli nöjd med, men nu kör jag nästan alltid på samma askiga blonda färg och är supernöjd! Däremot har jag inte våga testa några vidare frisyrer, är så pass rädd om mitt långa hår att jag nog inte skulle ge mig på det. Tack så mycket! Såg det på Demi Lovato och tyckte det var så snyggt :) Då får jag väl vänta så länge på bild på ditt hår, men den som väntar på något gott..

Låter som en härlig helg! Varberg, alltså? Ligger det nära dig? För från GBG tar det ju ungefär bara en timme :) Har ni nära till Ullared då men kanske?

Ja, tack min helg var bara bra. Tog det mest lugnt, förutom på lördagen då jag var hemma hos en vän på lite förfest. Minus själva utgången ;) Var hemma till midnatt ungefär, lagom för min del :)

Något kul som händer i veckan? Kramar

2012-07-10 @ 09:21:05
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...