Fantastisk helg!

Min helg har verkligen varit kanon! Det kändes dessutom som att det var precis det jag behövde efter denna vecka. Hela veckan har det nämligen åskat och ösregnat i omgångar och jag har varvat städning med att sitta och vaka på Facebook för att hålla mig uppdaterad om en av mina farbröder som fick blodproppar och hjärtstillestånd och försattes i koma på sjukhuset. Inte världens roligaste vecka med andra ord.
 
Men i torsdags kväll fick jag veta att min farbror vaknat ordentligt och att han inte drabbats av några hjärnskador när han fått hjärtstillestånd. Nu är han helt vaken, äter och dricker ordentligt och andas själv och har bett om att få böcker för att han är uttråkad så även om han har en lång tids återhämtning framför sig så kommer han bli helt bra!
 
Så i helgen har jag kunnat slappna av helt och det här är vad jag hittat på:
 
 
I fredags åkte jag och älsklingen och fiskade och jag hade ingen tur alls! Jag fick inte ens ett litet napp, medan älsklingen drog upp två gäddor och en abborre. Haha, ja ni ser ju!
 
Fredagkvällen hade vi en liten spelkväll med lite goda drinkar och gott sällskap när Jenny, Tobias och Philip kikade förbi. Precis när vi började spela Cluedo blev det alldeles mörkt ute och det började åska och blixtra. Stämningen var total!
 
Lördagen var helt fantastisk! Jag, älsklingen, Jenny och Tobias åkte iväg till High Chaparall, främst för att jag ville kolla på Westerntävlingarna! Och det är något magiskt med westerntävlingarna, för varje år så är det soligt och varmt under den dagen jag bestämmer mig för att åka dit. I lördags var inget undantag. Även om solen inte sken hela tiden så var det härligt varmt och fritt från regn under hela dagen!
 
 
Vi hade ju inte direkt de bästa platserna under tävlingen men det var mycket folk där som ni ser.
 
Titta vad vi hittade!! Två stycken American Wolfdogs! En av mina absoluta favoritraser! Det var två honor som vi även fick klappa och gosa med en stund. Nu är jag ännu mer tvärsäker på att jag vill ha en varghund så småningom.
 
Vi träffade även på min bror på High Chaparall som var där på en Xbox Live-träff, vi drack kaffe i gräset, delade en kanna Sangria i Old Mexico och bar njöt av värmen!! På kvällen hade vi ytterligare en spelkväll med lite goda drinkar och gott sällskap. Vi hann även åka ut lite snabbt för att hämta Philip och träffade födelsedagsbarnet Cicci och Kenneth, och där gosade jag även med Ciccis två Rottweilerhundar. 
 
Underbar helg på många sätt och vis!

Kommentarer
Postat av: Ricard med bara C

Åh, vad skönt att din farbror är OK!

2012-07-03 @ 05:25:24
URL: http://casselhag.wordpress.com
Postat av: Anna

Igen, så himla skönt att allt löste sig med din farbror! Och du verkar ju ha haft en fin helg med :)

Svar: Vad roligt! Jag tror lite på att det ska vara lite nervöst när något är rätt för en, jag ser det litet som ett tecken på att det man gör faktiskt ska göras. Om du är med mig? :)

Haha, nej rosa är väl inte det mest naturliga.. Men jag tycker ofta att något sådant här kan se väldigt tacky ut om det inte görs "rätt", lite därför jag var osäker på hur det skulle kännas efteråt. Men nu ångrar jag mig inte en sekund, och funderar på att lägga i rosa OCH lila nästa gång jag gör det. För det lär bli några gånger till :D

Okej, vad roligt! Tycker det blir mindre och mindre att man tar fasta på traditioner nu för tiden, vore kul att faktiskt göra allting fullt ut någon gång. Jo, så får jag ju absolut minnas det.. Även om jag inte riktigt var liten då, bodde där från att jag började i högstadiet och flyttade tre år efter studenten, men det är ju alltid något iaf :)

Nej, det klagar jag absolut inte på! Lunch med mamma blev sedan till middag med familjen, så två mål på en dag är inte fy skam ;) Men vad finns man inte här för om inte för att hjälpa sina föräldrar med det tekniska? ;)

Tack detsamma! Haft en bra start på veckan? Kram

2012-07-03 @ 15:59:37
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...