Countdown ♥

❤❤  Nu är det exakt en månad kvar tills vi får nycklarna till lägenheten. ❤❤

Piccsy :: picc

Längtar!   


Kommentarer
Postat av: Anna

Guuud, vad roligt! Blir så glad för er skull :) Känns det pirrigt? Eller bara bra? :)

Glömde förresten att kommentera dina naglar i förra inlägget, lika snygga som vanligt!

Svar: Åh, tack så mycket! Jag var så rädd att det skulle bli helt fel från vad jag ville, att jag inte skulle trivas i det och hela den biten.. Men jag kunde nog faktiskt inte vara mer nöjd än vad jag är! Är så glad att jag valde att lägga färgen på detta viset, att jag inte la det i topparna hela vägen. Känns mer "naturligt" på något vis, om man kan säga så om rosa hår ;)

Men vad härligt! När något sådant händer får man sig verkligen en tankeställare eller två, livet är bra skört. Men skönt att det gick så bra för din farbror!

Bara jag inte höjt upp filmen till skyarna nu, så du inte blir besviken ;) Jag är expert på att göra det ibland, med filmer som bara jag älskar och tvingar på mina vänner :) Säg till vad du tyckte när och om du sett den!

Precis så jag tänkte! Sen kan även en idé man redan har utvecklas till något mycket bättre med hjälp av att bolla tankar med andra, det är ju lite som gratis rådgivning :)

Det är dem verkligen, nästan så de skulle kunna höra en nål som föll på golvet ;)

Det kan jag tänka mig att dem gör :) De firar väl i stort sett allt ganska "riktigt" och fullt ut där? När jag bodde i hus innan jag flyttade hemifrån så brukade vi fira lite klassiskt under dagen, då hölls det varje år ett klassiskt firande med allt vad det innebär - resning av stången, lek och sång, stånd som sålde allt mellan himmel och jord. Kul att se faktiskt :)

Låter som en lagom uppbokad måndag :) Själv ska jag hem till min mamma under dagen som gått på semester nu med, hon bjuder på lunch och jag ska hjälpa henne komma igång med sin nya iPhone :)

Hoppas du haft en fin helg och får en fin start på den nya veckan! Kramar

2012-07-01 @ 22:59:11
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...