Today, life sucks a little...

Idag hård-diggar jag Asking Alexandria på högsta volym och ligger och tycker synd om mig själv.

Asking Alexandria spelar i Göteborg ikväll och vart är jag? Spelar ingen roll, jag är ju inte där i allafall! Hinner jag sälja min själ och ta mig till Gbg och skaffa en biljett svart tror ni? Hoppas att Sara håller sitt ord och festar extra hårt för mig också!

Jävla skit!








Kommentarer
Postat av: Rinki

Aww, jag beklagar att du inte får vara där, jag kan sörja lite åt dig, eller något, inte för att det hjälper direkt :P.



Sv: Ja, men eller hur! Fredagen den 13:e var ju ingenting emot det här. Jodå, dagen blev väl lite bättre sedan.



De färgerna tror jag var jättesnygga på dig och precis som du skrev, så kan du säkerligen ha den på en fest och kanske speciellt under sommaren; kändes som rätt aquatiska färger, eller vad man ska säga (ja, jag försöker låta fancy och som om jag kan något, haha).



Jag har också alltid varit skeptisk till sådana där företag, men visst kan jag kolla varorna och så, så länge jag inte blir påprackad; vilket jag visserligen har blivit de gånger jag ens har visat lite intresse, så det är ju lite tråkigt.



Det har du rätt i, den galopperande detektiven är ju inte en vidare bra film; men som du säger så skrattar man åt den. Så med tanke på att den komedi ska få folk att skratta, så har den väl uppnått sitt syfte, samtidigt så tycker jag att en film ska uppnå lite mer :P. Men ibland är det skönt med dum-humor-filmer.



Ja, precis! Precis så är det, du är väldigt smart. Men absolut, en blogg ska ju locka sina läsare också.



Jag förstår att det måste vara annorlunda att flytta tillbaka till ett land - om än sitt hemland - när man har varit borta så länge. På 20 år så förändras ju många, även om han skulle ha flyttat någon annanstans i Sverige hade det nog inte varit riktigt samma sak heller. Jag beklagar att du och din bror inte kan åka över till honom oftare, även om han uppskattar att få vara med sin släkt så förstår jag självklart att han saknar sina barn. Skönt att han har ett sådant bra abonemang så att ni kan prata med varandra rätt ofta i alla fall!



Nej, det är svårt det där med guldtoner, jag har varit på jakt efter en guldton som är rätt metallisk, lite chromad liksom. Men hittade ett från Chanel men jag ville inte spendera typ 160 spänn på ett nagellack, eller om det till och med var ännu dyrare. Haha, vad roligt att jag gissade rätt, ja vi måste ha sett samma bild, kommer inte ihåg vart jag såg det däremot, men men :). Hoppas att det blir bra, lägg upp bild på bloggen sen, ifall du vill, skulle vara roligt att se.



Du har väldigt bra åsikter angående politik och jag håller med om att det är den socialistiska vänsterpolitiken som är av den bästa, dock så är ju partiet dessvärre i blåsväder fram och tillbaka. Jag har ännu inte fått en jättestark bild av Löfven än, men jag håller tummarna!

Nej, jag går gärna inte in i sådana diskussioner, hon är dock medveten kring vad jag står för, jag är uppväxt i en socialdemokratisk familj kan man säga...så ja, hon vet om det. Dock kan det vara jobbigt när hon slänger ur sig negativa saker om partiet, trots att jag ibland kan hålla med om att partiet i sig inte har varit sitt bästa nu...så känns det som att jag vill försvara på något sätt.



Oj, det var ju en bit bort. Visserligen så ligger mitt närmsta H&M en bit bort också, typ 40 min bort med tåg. Men eftersom jag åker in till Centralen i Stockholm varannan dag, eftersom jag pluggar där inne så är det "på vägen" ibland -- vilket i och för sig kan vara farligt ;).



Min pappa började lägga på sig lite vid 30-31-årsåldern ;) så det kan nog komma. Ja, men eller hur? Jag kan lätta äta upp en chipspåse, tror definitivt att jag blir mätt mycket tidigare men det är så gott att jag liksom inte kan sluta typ...men ja, det känns verkligen som att en chipspåse borde kunna räcka till många fler...har ju tur då på ett sätt att sambon inte gillar chips vidare mycket, så jag behöver ju inte fajtas med någon, hehe.



Åh, vad mysigt att du fick träffa din pojkvän, vad glad jag blir <3. Hoppas att din vecka har börjat bra.



Puss och Kram på dig!

2012-01-31 @ 19:17:46
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna Terneborg

Tråkigt att du inte kunde gå. Hoppas de dyker upp i Sverige snart igen!



Svar: Ja, och Britney har väl gjort en hit eller två hon med ;) Haha, nejdå men det ska bli kul att se de två samarbeta igen. De gjorde ju som sagt Big Fat Bass tillsammans från Britneys skiva.



Ja, verkligen. Hon var inte alls gammal och det känns som att fler och fler går bort från oss så mycket tidigare än de bör.



Åh, ja! Vox Populi är fantastisk!



Kram och godnatt.

2012-01-31 @ 22:23:29
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...