Slut på det roliga...

Det var den helgen det. Fattar inte varför just helgen måste gå så fort? Måste tiden rusa iväg bara för att man har lite roligt? Ha ha.

Men jag hade en skön helg ändå. Det blev inte alls som planerat, inte ett smack faktiskt. Men det blev bra ändå till slut.

I fredags träffade jag ju min vän Helen. Jag har nämligen inte träffat henne på några år då jag bodde i Gislaved ett tag och hon försvann till Karlskrona och Göteborg. Men nu är hon alltså tillbaka så vi satte oss på det gamla haket Kafferepet. Sedan drog vi vidare till Pelikanen och träffade även på en gammal bekant från Hillerstorp, nämligen allas vår Börje! Sen kom även min älskling och hans syter Jenny tillbaka från Skåne och vid det laget var jag uppe i 6 koppar kaffe. Hade blivit 7 om inte Jonne drack upp min sista. :D Haha.

På lördagen skulle jag och älsklingen egentligen åka till second hand i Hillerstorp, men vi fick veta att vivar bjudna på middag hos hans mormor eftersom hon fyller år nu i veckan så det kunde vi ju inte skippa. Men maten var jättegod. Rotfruktsgratäng, fläskfilé och äppelsalsa och tårta till efterrätt. :) Och mer kaffe! Blev dock ingen poker på kvällen.

Idag hann vi dock inte med så mycket. Jonne skulle ju åka hem till Skåne så vi slappade med en film först, sen fick jag prova på mitt träningsprogram som jag ska börja med. Haha, får se om jag kommer att komma ihåg att göra mina övningar.

Hoppas ni andra haft en kanonhelg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...