Lasse Anrell fick äta upp sina ord!

Min respekt för Lasse Anrell har ökat lite sen hans idiotiska uttalande om Rolf-Göran Bengtsson och Jerringpriset. Lasse Anrell fick en massa skit för det han skrivit och Aftonbladet fick ta emot många mail från arga ridsportsfantaster.


Men nu har Lasse Anrell alltså antagit utmaningen att han själv ska sitta upp på en häst och försöka hoppa ett hinder.


Foto: Mia Törnblom/Travronden

Han fick alltså åka ut till Hufvudsta Ridklubb i Stockholm där han fick hoppa upp på en häst vid namn Bernard.

anrell4
Foto: Mia Törnblom/Travronden.


Lasse vågade till och med hoppa ett litet hinder på 15 cm i skritt. Ja, det är ju inte som på en VM-tävling, men till och med jag måste erkänna att det är ganska tufft att hoppa 15 cm i skritt om man aldrig suttit på en häst förut!


Lasse säger själv att han har en ny respekt för de som rider och större förståelse för ridsporten.

Alla som inte har respekt för ridsport borde göra som Lasse och svälja sin stolthet!! Go Lasse!

Artikeln om Lasses första ridtur finns på Svenska ridsportförbundets hemsida: >>HÄR<<

**********

OBS! Alla bilder i det här inlägget är lånade från Svenska ridsportförbundets hemsida och är copyright Mia Törnblom/Travronden!


Kommentarer
Postat av: Rinki

Superbra att han gjorde så! Jag håller med om att det ökar förtroendet igen, lite i alla fall. Men det är tragiskt, precis som du skrev, att folk inte tycker att det är en sport!



Sv: Min sambo berättade att Rolf-Göran hade tagit VM-guld, jag blev förvånad över att han visste det, men det är enligt mig klart som korvspad att man ska ta upp det och se det som en sport. Det är ännu fulare att man inte kan gratulera någon, visst man kanske hoppades på någon annan, men så är det ju ofta med sådana priser; det är inte alltid "rätt" person som vinner.



Sv: Jag gillar skidsporter, även om jag inte kollar på det jätteflitigt. Det som jag älskar att titta på är EM- respektive VM-matcher i fotboll för Sverige. Jag tycker att det är jättespännande.



På trädgårdsmässan, som min mor brukar åka på, så brukar de ha sticklingar. Men jag kan kolla ifall någon har en liten bit, som man kan få sno, hehe. Det borde ju gå att hitta hyfsade billiga plantor av något sådant också.



Jag förstår, ibland ser man en person i ett nytt ljus efter att man har gjort slut också, eller när kärleken börjar ta slut.



Jag håller med dig, man får hoppas på att samhället kan svälja lite av denna hysterin kring hur man ser ut. Jag kan förvisso förstå att det tyvärr är så i musikbranschen att man måste ha en look också, det hjälper inte att man är superbra på att sjunga (alla gånger)...men det är ändå synd att de får en tävling som Idol så kretsat kring utseendet. Det kan väl vara en sak att lägga lite fokus på utseendet när Idolerna väl får TV4:as (eller vems det nu är) garderob till sitt förfogande; då alla har samma förutsättningar, eller vad man ska säga. Jag brukar inte heller kolla på Idol, men har ändå suttit och sett några avsnitt och har reagerat på sådant då.



Jo, precis, jag söker efter likasinnade bloggar och läsare, men det är klart att alla mina läsare inte är jättedjupa eller tänker precis som jag, men det kan vara en bonus. Jag vet i alla fall att jag ger upp kring dem som verkligen inte verkar bry sig om något av det jag skriver.



Haha, jag håller med :) är superglad att du finns!



Kramar

2012-01-18 @ 19:47:33
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna Terneborg

Haha, vad kul! Hade varit något ifall fler satte sig på en hästrygg och försökte. Då jäklar! ;)



Svar: Ja, jag brukar alltför ofta skicka tillbaka kläder. Skickar tillbaka mer än jag behåller.. Är som sagt för att jag är så lat och inte orkar prova o butik. Haha, illa!



Ha en bra kväll!

2012-01-18 @ 19:49:37
URL: http://metrobloggen.se/annaterneborg
Postat av: Anna Terneborg

Svar: Precis, då hade dem fått äta upp sina egna ord ;)



Jo, det är sant iofs. Tröjor är int elika jobbigt att pröva i butik, men ibland hoppar jag det med :)

2012-01-18 @ 22:13:39
URL: http://metrobloggen.se/annaterneborg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...