Prioritet!

Jag har:

*inte packat så mycket som en strumpa fast jag ska åka bort imorgon!
* tvätt som måste tas ner och vikas för att ge plats åt ny tvätt!
*7 timmar på mig att gå och lägga mig och sova innan jag ska upp igen.
*två brev som är ganska viktiga som måste postas.
*några papper att titta igenom som jag ska skriva på.
*ett hår som måste torka ordentligt innan jag kan lägga mig.
*disk som jag ännu inte diskat!


Vad jag gör just nu:

*Äter saffransbulle och dricker ett stort glas mjölk! 


Det är inget fel på mina prioriteringar!  



Men jag ska snart sova... jag lovar! God natt!


Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Nejdå, inte alls. Dina prioriteringar lät så mycket bättre :)



Svar: Ja, verkligen. Måste vara de bästa musikåren, enligt mig iaf. Om man inte räknar med all Britney-musik från idag då såklart ;)



Jag behövde alltid musik för att somna förut, men numer kör jag utan. Måste ha helt tyst nu för tiden :)



Haha, ja exakt. Lathet när den är som värst. Jag brukar dock inte ha så mycket bak-grejer där hemma, är ingen hejare på det. Tar mig aldrig tiden heller, kan inte komma ihåg sista gången jag bakade liksom, haha.



Precis, choklad och nötter är en bra kombo! Haha, hoppas den kommer till dig snart då :)



Låter härligt det! Ha en bra fredag, kram.

2012-02-17 @ 08:01:59
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Rinki

Haha, du är rolig du men jag känner igen mig, sådär kan jag också vara. Har du förresten saffransbullar kvar? Lyx. Det är så himla gott enligt mig, älskar de som mamma brukar göra.



Hoppas att du hann med det som var viktigast i alla fall, är det till pojken du åker?



Sv: Ja, musik är underbart, däremot kan jag nog inte somna till mnusik sådär, skulle vara om jag är riktigt trött. Men jag gillar musik grymt mycket och gillar att sjunga också, hehe.



Aww, sött med praliner till honom, han blir nog jätteglad och så låter det ju riktigt gott också! Hade du en present också, eller var presenten pralinerna?



Jag gillar delicatobollar grymt mycket, fast det brukar vara typ spår av mjölk i, vilket i och för sig inte brukar vara någon fara, men gör oftast själv. Jag hittade ett recept där man har grädde i smeten och då blir den mycket mer lik delicatobollarna, plus att jag alltid maler havregrynen. Det blir smidigare smet då, däremot grovmaler jag, så att det finns några flarn kvar liksom.



Jag har sett Snatch, men det var väldigt länge sedan, så jag kommer inte ihåg. Men jag vet att jag har filmen, så kan kolla upp det ;). Aww, tack för peppningen inför seminariet, gick faktiskt på det svenska ändå bara för att det var på morgonen (11-13) kände att efter den här veckan med tenta och allting så behövde jag få komma hem lite tidigare, annars hade jag kommit hem 17:53, jag bor rätt långt ifrån universitetet.



Jag får kika på McLeod's döttrar någon gång, se lite vad det är för något. Nej, jag klarar inte av 7:th Heaven direkt heller, det händer väl dock att jag har fastnat någon morgon eller så ändå. Pinsamt nog.

Ja, men precis en sådana här typer av serier är lite som att se en chick-flick film eller något, något som jag inte behöver fokusera så himla mycket på.



Filmen 9 har jag sett, men tyckte inte att den var sådär jättebra. Men själva animeringen var ju underbar, såg den i Blu-Ray dessutom, så det var ännu häftigare. Ja, just det, Batmanfilmerna, jag tycker egentligen om de flesta. Hm, jag ska definitivt se Beetlejuice! Låter som en häftig film.



Aww, vad gullig du är angående det där med att jag "drar med dig" på resor ;). Jag läste din kommentar innan jag åkte till skolan and you made my day! Jag blev så himla glad, det var så gulligt skrivet. Skulle gärna kolla London lite närmare med dig, hehe :).



Soldater är något jag blev introducerad till rätt nyligen faktiskt. Min sambos mammas sambo (ja, krångligt, I know) gillar sådant och han åt mycket sådant i Frankrike. Det var helt okej tycker jag, men är inte helt såld. Jag älskade ägg ett tag också och de var tvungna att vara löskokta, men numera äter jag nog hellre stekt ägg. Kan i och för sig vara gott med kokt ägg på macka med kaviar enligt mig.



Hoppas att du får en underbar helg <3.

Kramar i mängder!

2012-02-17 @ 17:19:08
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anki

Hahaha vilken cool bild!!!

Jag har alltid för mycket saker som jag inte gjort när jag ska bort. Så mina listor brukar se exakt lika dan ut som din! :D

Sv: Ååå taco-lasagne Varför har jag inte tänkt på det?! Två favoriter i ett!!

Tack för receptet! Ska jag göra nån dag. Kanske överraska svärmor?! :)

Nej men vill ha Wii fit. Låter superskojj!! Mycket roligare än att bara träna själv!

VA?!!! En bok om det? Men herregud! Vart är världen påväg? Blir så frustrerad! Hur kan det vara populärt att vara otrogen? Även om man inte gör något, bara mailar eller nått så tycker jag det är för mycket!! Åååå blir såååå förbannad!!!

Man skulle haft gård så man kunde starta sin egen ridskola Då får man ju lära ut allt som är viktigt att veta. Det är hemskt att man ska sitta och betala flera tusen om året för att inte lära sig nånting! Vad är det då för vits med ridskola egentligen? Och inte verkar man lära sig nått vettigt när man utbildar sig till ridlärare heller. Blev så sjukt besviken på strömsholm när vi var där på studiebesök i gymnasiet. Såg inte ett enda tränsbett där. Bara skarpa bett och sporrar. Hur kan man vara en bra ryttare om man inte ens kan rida med vanliga bett och utan sporrar och spö??

2012-02-17 @ 23:47:33
URL: http://baraanki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...