Nail Art Challenge 2: Inspired by a movie

Denna vecka var det faktiskt inte så svårt att välja vilken film jag skulle inspireras av trots att det finns massor av underbara filmer. Men jag valde att göra en design som jag egentligen velat göra i ett år men inte riktigt kommit till skott ännu. Perfekt med denna challenge så att jag kan göra alla dessa designer som jag funderar på.

Mitt val var filmen Avatar!

Na´vi Nails

Det syns inte jätteväl på fotot men jag har målat över hela designen med ett genomskinligt lack som har ganska lite glitter i sig. Tittar man på Na'vi-folket så har de små skimrande prickar i ansiktet och jag tyckte det passade. Jag är faktiskt någorlunda nöjd med designen den här veckan, även om jag råkade smeta ut de gula prickarna på mitt lillfinger, och jag har inte heller orkat "städa upp" runt nageln än. Men det som förstör mest är nästan min kassa mobilkamera som tog bort alla kontraster. De gula prickarna jag gjort på varje finger syns knappt.

Men jag är ganska nöjd! Eller "Oe ma sevin lrr" som det heter på Na'vi-språk! (Nördar mig)


Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Haha, rolig du är! Dem blev riktigt fina. Jag har faktiskt inte sett Avatar, illa!



Svar: Ja, men visst? Får se om jag köper den eller inte, men tycker det är snyggt att "tuffa till" söta t-shirts med svart och "hårt" ;)



Jag första avsnittet av Once upon a time, men fastnade inte riktigt. Kanske krävs två eller tre avsnitt för att tycka om den?



Haha, jag är ofta likadan när det gäller parfymer. Utseendet på flaskan är minst lika viktigt. Lyckligtvis är alla Britneys parfymer söta flaskor, så där har jag inga problem :)



Ha en fin kväll!

2012-02-08 @ 18:47:00
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: EpicFaiil - Sveriges största scene core blogg

sv: keratinextensions gör så att mitt hår är snyggt ofixat också :D det är AWESOME! Annars hade mitt hår sett ut som skit, haha



Kram!

2012-02-08 @ 22:29:48
URL: http://epicfaiil.se
Postat av: Melissa Lavali - Foto ¤ Vikt

Svar:

haha känner igen de där, hade en hund som alltid posade framför kameran, skittrist för hon gjorde alltid samma pose :D

2012-02-08 @ 22:43:28
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Anna Terneborg

Svar: Okej. Ja, jag hörde att den var bra och allt det där.. Men jag kom aldrig riktigt iväg. Ska se ifall jag kan hitta någon med Bluray så jag kan kika på den :)



Ja, men jag känner också att det kan bli riktigt snyggt ifall man tuffar till den lite :)



Haha, jag visste inte ens att han var med i denna serie.. Jag tänker alltid på Allt eller inget när jag ser honom ;) Han är bra!



Hoppas du får en bra torsdag! Kram

2012-02-09 @ 07:04:15
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Anki

Haha gissade att det var avatar redan när jag såg naglarna, innan jag läste! Grymt snyggt!! Och det var ju jättebra att det syntes så tydligt vad du hade för insperations källa! :D

2012-02-09 @ 10:37:19
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Anki

Sv: Ja det blev en jättehit med kanel faktiskt! Läste på kakao förpackningen att man kunde ha i lite i chokladen. Och byta ut sockret mot muscvado socker eller vad det heter. Men det hade vi inte, så det blev massor av vaniljsocker (kan man aldrig få för mycket av tycker jag!) och lite kanel. Riktigt gott.

Jag hoppas oxå att det inte är influensa. Förhoppningsvis är det bara nån sträckning eller nått.

Vitpeppar korn är ialla fall bra mot magsjuka så det är mycket möjligt att svartpeppar är bra annars.

Nä det spelar egentligen ingen roll när man har spadag, bara man tar sig tid att pyssla om sig lite.

Ja jag ska försöka få tag i nått annat. ska träffa de på arbetsförmedlingen den 1 mars så skulle jag ta med alla läkarutlåtande osv. Känns som det är bättre att höra vad de har å säga än att ta detta jobbet..

Jag har märkt att jag blir bättre om jag tränar varje dag, typ magstärkande övningar som man samtidigt mjukar upp ryggen med. Och så får jag nog börja rida igen ett par dagar i veckan på en häst i ett stall alldeles breve lägenheten! Det finns inget bättre för ryggen tycker jag än att rida!

Usch, så vägrar jag ha det! Det ska vara i stort sett färdigfestat för mig när jag får barn. Jag vill vara med mina barn, inte lämna dom till mamma jämt..

Ja det spelar nog ingen roll hur gammal man är, bara man är mogen i sättet och förstår hur det är att var mamma. Det är flera i näset som har fått barn. Bara en eller två av dom verkar uppskatta mammarollen, de andra gör allt de kan för att få leva som innan de blev gravida. Och ingen av dom är under 25 ialla fall. Så de är fysiskt sett mogna nog att få barn, men inte ett dugg redo i huvet. De beter sig som fjortisar!

2012-02-09 @ 11:21:40
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: EpicFaiil - Sveriges största scene core blogg

sv: bomba med hårspray! Det gör jag :D Hahah, luggen blir helt stel och håller hela dagen! Det är grymt bra

2012-02-09 @ 12:58:53
URL: http://epicfaiil.se
Postat av: Anna Terneborg

Svar: Nej, inte jag heller egentligen. Tror jag inte ;) Sen finns det ju alltid undantag, men ser inte på alltför mycket Si-Fi. Blir mest annat för min del.



Ja, så kanske det är. Kan inte komma på en enda film, utöver Allt eller inget, som jag sett honom i nu bara för det :)



Torsdag idag. Din ta-hand-om-dig-själv-dag va? :) Myys!

2012-02-09 @ 13:14:01
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Melissa Lavali - Foto, ADD & Vikt

Svar:

haha ja dom bilderna måste du ju bara lägga upp :D

Om jag förstår det rätt så kommer det att ingå i blogg.se, man laddar ner ett program så man kan köra det bara. Just nu gör man det på en enskild sida

2012-02-09 @ 13:33:36
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Anki

Sv: Hmm kanske det är. Vet inte riktigt vad som är vad.. Får testa ha i det nästa gång jag gör varm choklad.

Mmm jag funderar på det med. Hehe ja det är lätt att blanda ihop dom. Peppar som peppar! Hehe

Ja och när man rider så får man ju igång lite rörelse i ryggen oxå, för det är det som jag behöver trot jag. Annars blir jag stel. Så vanliga sit-ups hjälper inte, men om jag gör något som jag får röra ryggen i, typ höftcirklar (typ magdans) eller nått så blir det bättre direkt!

Det är en travare som heter Ove! :D Han är 18 år och 164 cm hög. Tränad mycket dressyr, tävlades hela förra sommaren upp till L:B nånting. Snäll och i bra kondis! Låter jättehärlig faktiskt! Och jag får träna horsemanship eller vad jag vill! :D

Hmm folk är verkligen mysko nu för tiden!(haha låter jättegammal!)

Det var verkligen hur coolt som helst! Ska nog testa den designen nån gång jag med! Den funkar ju i olika färger med! Perfekt till fest å sånt! :D

Oki var det så enkelt! Då ska jag göra det när vi flyttar! Då blir det en massa träd!! :D Det borde väl funka lika bra att plantera större kärnor med? Typ persika och avokado å sånt?

2012-02-09 @ 13:42:27
URL: http://baraanki.blogspot.com
Postat av: Anna Terneborg

Svar: Jag har inte sett den, men både min bror och syster gillar den :) Star Wars kan jag se och tycka om, men inte de andra två.



Jag har en annan film på tungan, kommer bara inte på vad den heter. Haha. Jag får gå in och kika på imdb, fuska lite ;)



Låter som en perfekt torsdag det!

Själv är jag ledig imorgon, så ikväll ska jag och en kompis slappa framför massa avsnitt av Pretty Little Liars. Jag har fått henne att kolla på den serien, och då jag har säsong ett på box där hemma passar det bra ;)



Kram

2012-02-09 @ 14:14:00
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...