Mirakelbollar!

Jag mår fantastiskt nu! på bara några timmar har jag gått från halvdöd till att vara så pigg att jag funderar på om jag kommer kunna somna i natt! Och det enda som behövdes var ett bad och 3 chokladbollar! Chokladbollar är tydligen rena mirakelmedicinen!

Men.... jag kom också på helt plötsligt att jag ska åka till Skåne imorgon runt 12-tiden och jag har inte packat!! Dags att göra det kanske. Tur att jag är pigg. :)


Kommentarer
Postat av: Anna Terneborg

Vad härligt! Ibland räcker det med lite gott och en dusch/ett bad för att bli kry igen :)



Svar: Ja, precis. Det är ju ett evighetsprojekt egentligen, man blir ju aldrig riktigt klar.



Jo, det är sant som du säger. Det spelar ingen roll hur bra någon annan säger att man är, man måste själv tro det och det är en själv som är ens största kritiker tror jag.



Jo, jag vet. Men tror jag skulle ha så svårt för att mista något djur eller liknande. Men tänk känslan när man kan rädda ett djur! Får se vart det kan leda, tror dock inte att det blir något med det tyvärr.



Ha en fin start på helgen! Kram

2012-02-03 @ 06:55:00
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Rinki

Skönt att du känner dig bättre! Och Skåne, det lät ju roligt. Hoppas att din resa går bra däremot, här så strular pendeltåget pga nedriven ledning och allt vad det är. Hoppas också att du slipper förkylning och det, att mirakelbollarna verkligen håller i sig, annars få du väl be din kära mor om ytterligare en omgång ;). Vad ska du göra i Skåne, om jag får fråga?



Sv: Jag kan tänka mig att Tupperware är dyrt, jag har egentligen inte köpt något, kommer ihåg att mitt ex, styvmamma brukade köpa Tupperware grejer och de fungerade ju bra, men jag hade inte vidare koll på något pris.



Vad gullig du är som googlade runt, jag har också gjort det vid tillfällen, men har inte hittat ett bra chromat lack än, förutom det där silvriga som jag talade om; fast det ska finnas en annan silver i den serien som ska vara ännu bättre har jag hört. China Glaze säljs i alla fall här i alla Kicksbutiker, men som du säger så tycker jag nog att nyansen är något för ljus.



Tack för länkarna till dina inlägg, Side verkar spännande, men jag är så dålig på sådant där med prutning ^^ lite samma sak som med försäljning, att jag inte vågar och jag blir så tafatt i sådana situationer. Men det såg fint ut, jag ska kolla runt lite efter hotell där i alla fall. Kryddmarknaden såg cool ut, men tråkigt att de ska luras sådär.



Nej, men exakt så är det, vi är inte försäljartyper.



Ja, Butterfly effect är bra och sedan gillar jag Lifeguard, det var typ en av de första filmerna jag såg Ashton i en dramaroll och han gjorde det bra enligt mig.



Jag ska absolut se ifall jag kan få åka till Cambridge och hälsa på dem vid tillfälle, det vore jätteroligt att träffa dem igen, var ju sju år sedan. Men det är svårt att hitta tid för att åka dit, jag skulle ju vilja vara där en vecka typ inte en weekend. Vi kan åka tillsammans ;)



Jag är väl inte jätteinsatt längre, var det mer tidigare. Tänkte på det också, tror att E's mamma kanske reagerade för att Löfven gick från okänd till minister på typ 3 sekunder. Jag antar, men kommer faktiskt inte ihåg, att man snackade om Reinfeldt ett tag innan han blev moderaternas ledare? Eller, i och för sig kommer jag ihåg att jag inte visste vem han var...nåja. Jaså, du har träffat Annie, hehe. Nej, men hon är säkert trevlig som person, men sättet hon förde debatten på, jag tyckte att det var låg nivå på det. Mycket sådär "Ja, men Romson försöker ju få Centerpartiet att blablabla".



Ååh, pommes älskar jag! Jag hade lätt ätit det hur mycket som helst om jag hade haft fritös och ja, friterad fisk mums. Man hör ju att du har fått lite engelska gener också - fish & chips ;). Dock så gör jag pommes i ugnen ibland, blir faktiskt rätt gott.



Din bror kommer säkert på en jättebra design! :)



Kram på dig <3



2012-02-03 @ 08:32:10
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anki

Sv: Ja men det är ju jättesmart! Jag tänkte oxå ta det, men hittade bara 1 i rummet och orkade inte gå ner. :)

Ja det är sjukt att man ska tjäna minst lika mycket på att gå hemma som att arbtsträna. Hur många väljer att gå hemma? Typ alla!

Oj ja det ska jag kolla upp! 1700 i kvartalet blir lite tungt om man inte har mycket i lön!

Ja man får ju mycket mer frihet, även om man måste ta varje morgon själv osv. men det är det värt!

Ja jag vill ju utveckla min ridning och bli bättre och så får jag samtidigt stila min abstinens och träffa nytt folk när man rider på ridskola!

Kör försiktigt!!

2012-02-03 @ 10:00:34
URL: http://baraanki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...