Idag gör vi Växjö!

Jajamen då är man på väg till Växjö i lite gott sällskap. Dagen kommer bestå av shopping, bland annat efter soffkuddar som vi har tittat på en del och som vi håller tummarna för att de inte gått ut ur sortimentet än!!

Ska tillbringa dagen på Grand Samarkand (snofsigt värre) och Chilli, för att sen äta lite mat och till kvällen blir det bio. Nämligen War Horse som jag längtat efter att se i säkert ett halvår... minst!

Ska bli spännande. Jag brukar ha på tok för mycket saker att anmärka på vad gäller hästfilmer. Hästfakta brukar aldrig bli rätt. Men jag får försöka bortse från det och bara njuta av en film som behandlar kärleken mellan häst och människa.  




Återkommer när jag sett filmen. :)


Kommentarer
Postat av: Rinki

Spännande gumman :) jag ser fram emot att se den filmen också, mest för att Steven Spielberg är involverad! Hoppas att hästfaktan stämmer!



Sv: Platinablond kan absolut vara snyggt, men jag vet inte...är smått skeptiskt mot den tonen. Fast som sagt, är man rätt person så fungerar det absolut. Kolla Robyn liksom! Hoppas att det löser sig :) och att du kommer fram till något.



Ja, det är väldigt tråkigt att Emo har bidragit till den konstiga "trenden" att det är något som hör till, något som man ska göra. Tack vännen, men du behöver inte vara ledsen för min skull, det är väldigt länge sedan jag gjort något sådant och det var inga extrema sår heller...mer för att, precis som din vän, bedöva en annan smärta. En smärta som var enklare att hantera än en psykisk, eller vad man ska säga. Jag tror absolut att du har rätt, det är nog extremt jobbigt för föräldrarna också! Jag vet inte vad jag skulle göra om mitt barn började skära sig...usch!



Tack, det känns mycket bättre i nacken nu :) känner faktiskt ingenting längre.



Låter som att det Jonne gör är väldigt bra, kul att han håller på med sådant, hur går det för honom nu? Har han fått bli lite mer delaktig? När får han egna klienter?



Haha, ja jag är allätare när det gäller musik och kan älska hårdrock ibland när jag är på ett visst humör, men om jag känner för att sjunga så fastnar jag för typiska pop-grejer som Katy Perry. Men jag diggar ändå typ Rihanna, Katy Perry och Lady Gaga som verkar vara mer sig själva och inte bara sjunger för den kommersiella sakens skull, utan själva ändrar sitt brand och sina lookar som de vill.



Hehe, ja mobiler lever nog sitt eget lilla liv ^^. Jag har också en Xperia (Xperia Mini Pro X10, eller något sådant).



Jag kolla på avsnittet på Kanal 5, jag är inte riktigt ikapp än, men det är en riktigt härlig serie. Lite mörker och lite saga :) jag kollade på den där listan på imdb, jag hade klurat ut många men inte "Mary Margaret"- delen och "Boyd" som Ashley hette i efternamn. Carlyle är häftig, det håller jag med om. Får se till att kolla Spartacus någon gång. Har börjat kolla Lost nu, har endast sett ett par avsnitt tidigare eller typ 1½.



Jag håller verkligen med dig! När det gäller det där om att ta seden dit den kommer. Heltäckande burka kan jag förstå att man reagerar på, men varför reagerar man inte på Nunnor?



Vad härligt att han kommer tillbaka i sommar i alla fall, hoppas att ni får chans att flytta ihop då. Jag och E har faktiskt bott ihop nästan lika länge som vi varit tillsammans, allting gick väldigt snabbt och det är lite invecklat att förklara. Fast jag tror ju faktiskt att du kommer att förstå, eftersom du verkar så fin på det sätttet. Men kan skriva den historien någon annan gång ;). (och vi har varit tillsammnas i lite över 2 år).



Naglarna var ju grymt coola! Jag såg att IsaDora har börjat sälja speciella penslar nu, så att man kan designa naglarna själv, det är jättelånga strån eller vad man ska säga. (http://www.google.se/imgres?q=isadora+nail+art+brush&um=1&hl=sv&sa=N&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbnid=t8bMqtRxb-zB8M:&imgrefurl=http://www.isadora.com/sv/news/nailart/&docid=DDlsw3Hxll2GVM&imgurl=http://test.isadora.com/wp-content/uploads/2011/11/NailArtPromo_SV.jpg&w=720&h=390&ei=UT1JT-6pJNCbOsCXhOsN&zoom=1&iact=hc&vpx=371&vpy=168&dur=678&hovh=165&hovw=305&tx=185&ty=88&sig=114593896171643087851&page=1&tbnh=105&tbnw=194&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:1,s:0)



Förlåt för lång länk, men du har säkert redan en bra pensel, men tänkte bara på dig när jag såg den i affären :)



Tusen Kramar på Dig! <3

2012-02-25 @ 21:02:11
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anna Terneborg

Har också varit lite sugen på den, förväntar mig en rapport när du sett den ;)



Svar: Åh, chips kan jag äta hur mycket som helst av. Mina favoriter var Sourcream & cheese, men Estrella har av någon anledning slutat tillverka dem. Skandal om du frågar mig ;) Kan inte tänka mig ett liv utan coca cola, min absolut största last!



Ja, det är onekligen svårt att få tillbaka sin naturliga hårfärg efter mycket färgning. Kanske omöjligt i vissa fall. Själv är jag blond, men vill vara blondare, åt det kallar hållet, och bleker därför några gånger om året. Men aldrig hemma själv, alltid hos min frisör. Annars går det åt helvete ;)



Min helg är ganska lugn denna med, vart i stan idag med familjen. Imorgon ska det mysas med en vän :) Själv då?



Kramar

2012-02-25 @ 22:21:21
URL: http://anna.favs.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...