Fullt ös medvetslös!

Jag tycker alltid att onsdagar är den längsta dagen på hela veckan! För det första är det som att ödet drar ut på dagen för att man ska hinna bli galen innan det börjar bli helg. Och så är det här en sån dag då jag oftast inte har något att göra. Men jag har fyllt min dag ändå.

Jag har redan gjort min träning för dagen. :) Mina knäövningar och rörlighetsövningar och en promenad på löpbandet.


En av MAQ-övningarna jag gör!


Nu är det kaffe och McLeods Döttrar som gäller. :)



Efter detta ska jag laga Tacos! Med egen hemmagjord vitlökssås också!



Efter det ska jag ta en promenad i snön, fram till kiosken och kanske en extra runda. Beror på hur halt och hur kallt det kommer vara ute. :P




Sen har jag lite annat planerat som jag inte tänker dra upp nu ifall det blir så att jag inte gör detta. :) Ska även ringa runt lite inför helgen och morgondagen. :)

Hoppas alla andra får en härlig dag!


Kommentarer
Postat av: Rinki

Hej gumman, förlåt men det har varit så himla mycket med plugg och sådant nu de senaste dagarna att jag verkligen har drunknat i det och har knappt haft tid till att fira min sambo :/. Men hade tenta igår, så nu är det över i alla fall. Det var en grymt jobbig tenta och kurs, och självklart vet jag inte alls hur det gick. Det kan ha gått åt helvete och det kan också ha gått helt okej...aja, jag vill bara bli godkänd i den här kursen.



Låter som att du har haft en bra dag i alla fall, jag har ändå gillat den här dagen. Trots att den nya kursen skulle börja idag, kan man inte få andas lite? Men i kontrast med de senaste dagarna har det känts bra.



Hm, McLeod's döttrar har jag aldrig tittat på, är den bra? Jag började kolla på en serie som jag verkligen började gilla: Against The Wall och så blev det, efter 13 avsnitt, så att första säsongen avslutades med en liten cliffhanger och sedan så såg jag på nätet att serien lagts ned. Usch, jag som ville veta hur det skulle bli liksom, hehe. Trots att jag nu har friheten att välja det alternativet jag vill (huvudpersonen skulle välja mellan två killar)...men blir ändå lite galen, hehe.



Sv: Roligt att ni läste sådant i Svenska B, jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde, men vi läste nog inte mycket klassiker...lite textanalyser och sådant kanske, nej jag vet faktiskt inte.



Jag håller med dig till 100% barnfetma är verkligen något som är allvarligt. Men i sådant fall handlar det ju jättemycket om föräldrarna, vad de serverar för mat och precis som du skrev, så är ju nyttig mat inte bantningsmat. Men såsom jag förstod den här artikeln så var barnet i fråga inte överviktigt alls, utan bara lite hull såsom barn kan ha. Hon var ju bara sju år.



Jag vet inte hur den lilla flickan tolkade det som mamman gjorde och det enda som Janell skrev var ju att diskussionen slutade för stunden, dottern kan ju ha tagit upp det en dag senare. Men det viktiga är på något sätt visa att alla ser olika ut och även om mamma ansåg att fem barn hade förändrat hennes kropp (vilket ju är naturligt) så fick jag ändå inte bilden av att hon var tjock eller stor...bara naturlig. Men jag hoppas verkligen inte att den lilla flickan började känna att hon ville banta i smyg, men jag tror ändå att om en mamma tar upp sådant vid sådan låg ålder så kan en relation byggas upp så att man kan prata om sådant.



Ja, man brukar ju säga att det är ens erfarenheter som formar en. Så även om man har gjort misstag så har det format en på nåogt sätt, men ibland kan jag ändå önska att vissa saker aldrig hänt. Nåja, jag är ganska nöjd med den personen jag är idag i alla fall, så helt hemskt är det ju inte.



Ja, jag håller verkligen med dig! Jag älskar Tim Burton grymt mycket och det är verkligen en oslagbar kombo med Burton+Depp+Bonham Carter! Vilken film är din favorit? Ja gillar också det mörka, det är en fin kontrast mot det animerade på något sätt (speciellt i de animerade är den mörka undertonen häftig liksom).



Ja, men dåså! Då kan du säkert övertala honom om Side, hehe.



Yes, de har satt upp en "Perrong 93/4" på Kings Cross och de har till och med klistrat fast en halv vagn (sådan där som brukar finnas på flygplatser) i väggen så att det ser ut som att den är på väg in i den ;).



Haha, ja MAX är underbart. Hur kommer det sig att du inte äter hamburgerbröd? På MAX har de ju de godaste bröden någonsin: Frisco! <3. Har köpt hem sådana till och med, de är väldigt goda att göra "Egg in the Basket" med också.



Aww, tack gumman! Jag har inte dött, så det är ju bra. Fast har inte direkt haft chans att slappa av heller. Hade tentan igår och idag började nya kursen. Och har nu 100 sidor att läsa tills på fredag. Men, men :).



1:a juni ska jag komma ihåg! <3



Puss och Kram!

2012-02-15 @ 18:23:17
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Anki

Låter som en härlig dag. Åååå tacos!!

Sv: Ja det är verkligen underskattat! Det var tur att man inte fick välja maten själv, för jag hade aldrig testat laxen annars, men kommer nog beställa det igen nästa gång jag är där och äter!

Ja jag tycker det med, det känns verkligen som det bara handlar om att inte vara den sista singeln, som om man är misslyckad om man skulle möta en gammal bekant och råka vara singel. Ingen verkar en tro att man kan hitta den rätta. Det är sorgligt..

Hahaha jaa!! Ibland skulle det vara kul att se världen genom en hästs ögon! Hahaha

Ja jag tror inte det finns så många "hästmänniskor" som verkligen är hästtokiga, och är de det kanske de inte vågar visa det..

Ja! gör det! Skulle vara superkul om du hade lite Nail art skola!

Det ska bli superkul när vi kan ses igen! Jag och Niclas ska försöka komma ner och hälsa på snart igen också. Så får vi pricka in det när du är hemma!

Haha ja då har vi samma hår! Spelar ingen roll hur jag än gör, allt åker ur.. Till och med hårnålar... Men det är snyggt så länge det varar..

2012-02-15 @ 21:29:21
URL: http://baraanki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...