Kommentarer!

 
Jag har märkt att det varit lite strul med kommentarerna på min blogg på sistone. Jag har inte fått era kommentarer ordentligt och det verkar som att jag inte heller kunnat kommentera ordentligt på andras bloggar heller.
 
Har ni inte fått något svar av mig på sistone så skicka gärna en kommentar och berätta det så ska jag försöka svara igen. :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Tråkigt att det blir så! Men vad jag förstått så har det varit problem med blogg. se ett tag, va? Just med kommentarer och så?

Svar: Ja, det kan jag tänka mig. Var det mycket småkryp och sådant om nätterna? Eller ormar som kröp omkring? :) Förstår att det var roligt på djurparken, få se alla fina djur. Jag har lite blandade åsikter kring det här med djurparker, på ett vis är det ju bra för djurens överlevnad men samtidigt kan jag inte låta bli att känna att dem är instängda och inte mår bra. Är du med mig?

Härligt att höra! Blir lite avis på att ni fixar och har er med lägenheten, vill ju som sagt börja jag med. Men det får bli när det blir :) Har ni hunnit med mycket eller?
Allt är bara bra med mig, är inne på min andra och sista semestervecka denna omgång. Känns väl lite segt, men ser ändå fram emot hösten och få in lite rutiner i vardagen igen. Något jag kommer få ångra att jag sa om bara några veckor ;)

Nej, jag var inte det. Visste inte om att det var något lopp förrän jag såg folks uppdateringar på Facebook. Hur gick det för honom då? Var det mycket folk?

Ha nu en fortsatt bra vecka! Kram

2012-08-29 @ 15:08:01
URL: http://anna.favs.se/
Postat av: Rinki

Heeeej!
Åh, vad jag har saknat dig. De senaste dagarna har verkligen känts tomma, en väldigt god vän till mig har flyttat till USA med familjen och även om jag är väldigt glad för hans skull och chansen de har fått så känns det jättetråkigt att inte ha honom hemma längre.

Sv: Ah, jag har funderat på ifall det är ifall du har varit jätteupptagen, men tänkte ändå att det var lite konstigt. Kul att det verkar gå att kommentera nu i alla fall.

Hehe, jag känner igen det där. Även om vi har bott här i nästan två månader nu så är det alltid lite nya saker man kommer på eller vill ändra på, men vi trivs väldigt bra. Hur har det gått med inredning och så för er del då? :).

Vad skönt att du slapp bli sjuk i alla fall! Var det någon du kände som sprang?

Kram på dig!

2012-08-30 @ 02:13:38
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: anniepiie

Heej! :) Allt bra med dig idag? :) SV: idag ska jag bara ta det lugnt och vara hemma. Inget jobb alls! :P Jaa, vi skulle köpa ett högskåp till köket på ikea. Och sen köpte jag lite ljus. :) åhh va nice, vad har du för bil? Jag jobbade hela helgen så blev inte så mkt mer.... ha de bäst! :)♥ kramis

2012-09-04 @ 10:38:52
URL: http://anniepiie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...