Världens bästa älskling!

Jag har verkligen haft en riktigt dålig dag idag. Ni vet, såna dagar när man vaknar och bara vet att om man går utanför dörren överhuvudtaget så kommer man slå ner någon. En sån dag. Det som hände innan med fotografierna hjälpte verkligen inte heller.

Men så mitt i alltihopa, när man spillt ut sitt kaffe två gånger, och tror att dagen inte kan bli värre så får man ett underbart, urgulligt sms från sin älskade pojkvän! Det är som att han har ett sjätte sinne för när jag behöver muntras upp! Älskar honom så otroligt mycket! Och nu känns den här dagen mycket, mycket lättare helt plötsligt. 

 


Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

sv, Jag är ju ingen direkt modell så jag kan inte ge några supertips.. hehe. Jag är bara bekväm när det är jag eller någon jag litar på som fotar. Det enda tips jag kan ge är att öva på att ta bilder på sig själv och betrakta dem efteråt. Vad gjorde jag när jag blev nöjd med bilderna och vad gjorde jag när jag inte blev nöjd. Nu vet jag hur jag ska göra för att jag ska se ut som jag vill, men för det mesta handlar det om att vara precis som vanligt.. ;)

2011-09-28 @ 21:01:11
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: karin

Fin blogg! :D

2011-09-29 @ 17:50:26
URL: http://larsmohammed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...