Nästa kändis till... ehm.. rakning??!

Kommer ni ihåg mitt inlägg om ett gammalt fotografi som en brittisk antikhandlare påstod skulle vara Nicholas Cage som ung, och att teorin var att Cage skulle vara en vampyr? Om inte så finns det inlägget >>HÄR<< 

Nu har nästa kändisfoto dykt upp. Fast den här gången är det ett foto som är 151 år gammalt och visar en man som faktiskt är kusligt lik en ung John Travolta.




John Travolta själv är scientolog och tror på reinkarnation. Fotografiet hittades av en fotosamlare från Ontario i Kanada som nu påstår att han därför hittat en bild på John Travolta från ett tidigare liv. Bilden är likt den på Nicholas Cage uppsatt till försäljning på Ebay för 355 000 kronor.

Ja, vad säger man, ingen teori om vampyrer den här gången men reinkarnation. Jag är alltså inte förvånad över dessa bilder utan att folk inte kan inse att människan kan ha dubbelgångare. Bara för att fotografiet är gammalt behöver inte det betyda att det inte kan vara likt. Haha, dessa sjuka teorier. Men det är väl alltid så med kändisar. Skapar de inte skandaler själva måste andra göra det åt dem. :)

Läs artikeln på Aftonbladet >>HÄR<<


Kommentarer
Postat av: Louisa

Tack så mkt! Dsm;)

Alltid kul m. Fint väder!

2011-09-30 @ 15:10:45
URL: http://lllouisa.blogg.se/
Postat av: jessica

men shit vad likt! :D

2011-10-05 @ 10:46:30
URL: http://jessicahagstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...