Såna där dagar...

Just idag har jag känt att jag inte alls mått speciellt bra. Inte så att jag är sjuk eller något sånt, nej jag har haft en riktigt dålig dag. Jag har varit förbannad, känt mig sårad och så fruktansvärt hjälplös. Detta gör mig dessutom stressad och när jag blir stressad så påverkar det mitt humör ännu mer. Jag har inte fått i mig mer än två ägg och två bullar idag, för aptiten är spårlöst försvunnen! Och att försöka hålla god min då för att inte andra i min närhet ska drabbas är inte det lättaste. Just nu är jag en bitter jäkla kärring som känner att bägaren snart rinner över. Det är inte mycket som krävs för det.

Jag tänker inte gå för djupt in på vad orsaken till mitt dåliga humör och mitt låga självförtroende är utan jag ska istället lägga mig och ge mig på den omöjliga uppgiften att somna tidigt, bara för att jag måste upp tidigt imorgon och bli utnyttjad som vanligt på jobbet.

Hoppas att ni alla andra haft en bättre dag än vad jag haft!

God natt!
Kommentarer
Postat av: Fia

Hur menar du med utnyttjad? Ha en bra kväll!

2011-10-13 @ 02:12:00
Postat av: Zandra

Ha en bra dag! :)

2011-10-13 @ 11:53:55
URL: http://zandrajonsson.blogg.se/
Postat av: Sandra

Såna dagar är det bara att kasta i soporna! Usch för dem.svar: Det tycker jag med, jag är så trött på denna galna desperation. Eller trött.. jag blir nästan rädd om jag ska vara ärlig. Det är inte det kärlek ska handla om. Vi får göra det.. sprida budskapet! Absolut, jag har kompisar som är jävligt smarta och snygga och coola "trots" sin singelstatus. Det är ju så det ska vara. Vi behöver inte män för att bli "hela" eller något.Tack :) Det känns lite bättre idag i alla fall.

2011-10-13 @ 13:25:03
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Jenny

Fia: Eftersom du inte skrev ner någon blogg så svarar jag här och hoppas att du kikar in igen. Det jag menade är att jag jobbar som timanställd, vilket innebär att jag rings in när grovjobbet ska göras. Idag har jag suttit och kuverterat kundvagnspoletter som måste göras för hand och skickas ut till folk. 11 000 styck ska göras innan tisdag! Det kallar jag utnyttjas! :P

2011-10-13 @ 19:11:49
URL: http://paraworld.blogg.se/
Postat av: Zandra

sv: Jo då min dag har vart väldigt bra :D

2011-10-13 @ 19:34:01
URL: http://zandrajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...